Προς το περιεχόμενο

Δώρα Αγιου Βαλεντίνου

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τώρα που έρχεται η μερα του Αγιου Βαλεντίνου πείτε καμια ιδέα για να πάρω δώρο στην κοπέλα μου είμαι 18 χρονών και διαθέτω μέχρι 35 ευρώ!είμαι και φοιτητης αρα no money

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τωρα που είανι οι Mods να ρίξουν σε αυτα τα ΖΩΑ ΕΝΑ BAN ξεγυρισμένο!το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να σβήνετε τοπικ ε?ρίξτε ban σε εμένα ...αντε πια σε κάθε τοπικ που βλέπω υπάρχουν μερικοί άσχετοι και λένε οτι μαλακία τους έρθει στο κεφάλι αν νομίζετε οτι με το να τα σβήνετε θα διαφαλίσετε την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ είστε πολύ γελασμένοι

Δημοσ.

νεύρα; Κακό.

Ρε σεις μόνο σεμενα ήρθε η εικόνα, ο αρσεναλ να παίζει μποούλινγ με βανάκι και οι κορίνες αντί για μπάλα να είναι o παντελ, η μοχίτω, ο φρι και η εστελ και να το ρίχνει στο χαντάκι;

Δημοσ.

θα το έλεγα ξέσπασμα....να μπαίνω σε καθε τοπικ και να βλέπω 2 σοβαρές κουβέντες και 5 μαλακίες...οι μαλακίες που λέγαμε?απο πάνω δείτε του Insomniak....αγορί κουνα και τα αυτία σου !

Δημοσ.
Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

1.Να αξιοποιούν την Αναζήτηση του forum ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη

Κάνε λοιπόν ένα *λογοκρισία* search και μετά μάθε μας τους κανόνες.

Δημοσ.
Ρε σεις μόνο σεμενα ήρθε η εικόνα, ο αρσεναλ να παίζει μποούλινγ με βανάκι και οι κορίνες αντί για μπάλα να είναι o παντελ, η μοχίτω, ο φρι και η εστελ και να το ρίχνει στο χαντάκι;

Εγώ γιατί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...