MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ή βρες κανά γάρο και κάντε σεξ ως το πρωί.
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τι εννοείς να τισ δόσω σε ενα αστέρι το όνομα της?
Pantelwolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Για πτωχούς, πλήν τίμιους φοιτητάς, δώστε σ' ένα αστέρι τ' όνομα της. Αρκεί να μη τη λένε Στέλλα. H Yildiz... Χμ ,το έχω κάνει αυτό, σαν μπονους δωρακι δίπλα στο κανονικό. Είναι κοροιδία αν το δεις γιατί η βάση του δεν είναι αναγνωρισμένη αλλά παραμένει ρομαντικό.
EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τι εννοείς να τισ δόσω σε ενα αστέρι το όνομα της? Να εκτυπώσεις ένα χάρτη αστεριών, και σ' ένα αστέρι, να δώσεις τ' όνομα της. Αρκεί να είναι το αστέρι σ' εύκολη θέση, κι εσύ σ' ευκολότερη να της το δείξεις στον ουρανό. Η εκτύπωση είναι προαιρετική, για να το θυμάται. H Yildiz... Χμ ,το έχω κάνει αυτό, σαν μπονους δωρακι δίπλα στο κανονικό. Είναι κοροιδία αν το δεις γιατί η βάση του δεν είναι αναγνωρισμένη αλλά παραμένει ρομαντικό. Δεν είναι πολύ όμορφο σαν σκέψη, αλλα και σα δώρο όμως? Μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα απο άλλα δώρα. Εγώ, το έχω μεράκι, δε μου το έχουν κάνει ποτέ, και το θεωρώ πανέμορφο δώρο.
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Κι αν πεινάσει τι θα κάνει, θα φάει το αστέρι;;
Pantelwolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τι εννοείς να τισ δόσω σε ενα αστέρι το όνομα της? Link Βλέπεις πόσο καλός είμαι ε;
EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Κι αν πεινάσει τι θα κάνει, θα φάει το αστέρι;; τα eatable βρακιά της Link Βλέπεις πόσο καλός είμαι ε; Είσαι θεός. Κι αν το χεις κάνει σε γυναίκα, ακόμη πιο θεός. Θέλω κι εγώ....
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλή η ιδέα σου αλλά μέχρι να έρθουν από το αμαζον θα έχει περάσει ο καιρός :) είναι δύσκολο σην πράξη;αυτό που μου διχνεις στο λινκ τι είναι;
EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παντέλοοοοοοο. Δώσε τα φώτα σου, στο πως θα το κάνει ευκολότερα το παιδί.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ενας τυπωμενος χαρτης και certificate οτι και καλα έδωσες ονομασία σε ένα αστέρι. Για πολυ έρωτα. Σου έχει οδηγίες η δήλωση του ονόματος γίνεται από τον κάτοχο μέσω web και σου στέλνουν γράμμα με το certificate.
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Α καλά μιλάμε για 1 μήνα δουλειά ευχαριστώ πάντως πολύ προτουυπο
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το γκομενάκι είναι ρομαντικό όμως; Γιατί αν εμένα ας πούμε μου λεγε "ονόμασα αυτό το αστέρι με το όνομά σου", δεν μπορώ να σας πώ την συνέχεια. Πάει άσχημα.
fireflies Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το γκομενάκι είναι ρομαντικό όμως; Γιατί αν εμένα ας πούμε μου λεγε "ονόμασα αυτό το αστέρι με το όνομά σου", δεν μπορώ να σας πώ την συνέχεια. Πάει άσχημα. Word for word λέμε.
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ναι η κοπέλα μου είναι ρομαντική απλά η συγκεκριμένα ιδέα είναι τέλεια αλλά χρονοβόρα
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Word for word λέμε. Άστο φάηρφλάηζ. Θα εμπεριείχε πάντως σίγουρα το ένα από τα 2 συνθετικά του νικ σου στα ελληνικά =ρ Ναι η κοπέλα μου είναι ρομαντική απλά η συγκεκριμένα ιδέα είναι τέλεια αλλά χρονοβόρα Πάσσο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.