aggelikipali Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 μολις γυρισα απο ερασμους και περασα 1 μαθημα! επρεπε για την υποτροφια να εχω περασει τα 2 απο τα 6 και δεν τα καταφερα! τι θα γινει τωρα? θα μου τα ζητησουν πισω? ποιος θα τα ελεγξει τα χαρτια τωρα ? φοβαμαι γιατι δεν εχω καθολου λεφτα ! καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!
CtrlFreak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις ακούσει κάποιος άλλος να τα έχει επιστρέψει?? Ή όλοι περνάνε τα μαθήματα ή δεν τα ζητάνε πίσω. Τέσπα και μένα με ενδιαφέρει το θέμα..
aggelikipali Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχω ακουσει καθολου κατι σχετικο.δωστε μου τα φωτα σας!!! δε μπορω να κοιμηθω τα βραδια απο το αγχος!
CtrlFreak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Βασική υποχρέωση κάθε υποτρόφου είναι:Να διεκπεραιώσει τις προβλεπόμενες σπουδές του και να χρησιμοποιήσει την υποτροφία για το σκοπόπου του χορηγήθηκε, άλλως θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των χρημάτων που έλαβε για το σκοπόαυτό. Αποτυχία στις εξετάσεις δε συνεπάγεται επιστροφή τροφείων. Δε χορηγείται δεύτερη υποτροφία σε σπουδαστές που επαναλαμβάνουν τις σπουδές τους λόγω αποτυχίας. Εδώ το βρήκα. Κοιμήσου ήσυχη!
aggelikipali Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 αχ μακαρι! αλλα το σαιτ ειναι λιγο παλιο!( ECU??) η συμβαση που υπεγραψα εγω ελεγε οτι σε περιπτωση μη τηρησης των ορων υπαρχει η περιπτωση να σας ζητηθει μερος η ολοκληρη η υποτροφια πισω.. και λεω μηπως εχουν αλλαξει τα πραγματα τελευταια..
fireflies Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δε νομίζω ότι η επιτυχία στις εξετάσεις είναι όρος, τουλάχιστον με τίποτα δεν ίσχυε αυτό τα παλιά χρόνια που είχα πάει εγώ. Εξάλλου τότε δεν υπήρχε προκαθορισμένος αριθμός μαθημάτων που πρέπει να δηλώσεις/δώσεις/περάσεις, εγώ δηλαδή όταν έφτασα εκεί είδα και αποφάσισα τι θα κάνω. 'Εχει αλλάξει αυτό?
beatshooter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ας τα περνουσες,οχι ολο σορλολοπ και βολτες.Τωρα θα σου ζητησουν πισω τα λεφτα,αλλα γινεται διακανωνισμος.Οποτε χαλαρωσε,ετσι και αλλιως ολοι λιγο πολυ χρωσταμε καπου.
aggelikipali Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ναι υπαρχει ενα συστημα μοναδων ECTS. 5 μοναδες ΕCTS το ενα μαθημα. κανεις μεγαλο λαθος αν πιστευεις οτι ημουν ολο βολτες.δεν ειχαμε καμια επιεικεια απο τους καθηγητες για αυτο.τι διακανονισμους μου λες τωρα? ξερεις κατι παραπανω?
beatshooter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Θα ρωτησω τον ξαδερφο μου που επαθε τα ιδια και θα σου πω.
CtrlFreak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Προφανώς και κάνει πλάκα... και γω όταν έκανα τα χαρτιά δεν μου είπανε κάτι για χρήματα ή για μαθήματα. Δήλωσα 10, που ήταν και εντελώς λάθος και όταν πήγα άφησα τα μισά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 πες μας τουλαχιστον που έκανες το erasmus;
aggelikipali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 παιδια βοηθηστε!!δε γινεται κανεις να μην ξερει περιπτωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.