Panostheone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα θα πάρω αυτόν τον επεξεργαστή( http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm ) και θέλω να μου προτείνεται μια καλή "ψιχτρα" γύρο στα 20-30 euro....η ιδέα μου είναι αυτή εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Alpenfohn-Panorama-Heatpipe-CPU-Cooler-120mm-Intel-775-1156-and-AMD-AM2-AM3.htm τι λέτε?
vasilisga Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γιατι να παρεις τον 965 και οχι τον 955??? τζαμπα τα φραγκα... στα 20-30ε υπαρχει αυτη που ειναι κορυφη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm προσεξε ομως στο κουτι σου να εχεις στο πλατος κενο μεγαλυτερο απο 16 εκατοστα γιατι δεν θα χωρεσει..
Panostheone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γιατι να παρεις τον 965 και οχι τον 955??? τζαμπα τα φραγκα... στα 20-30ε υπαρχει αυτη που ειναι κορυφη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm προσεξε ομως στο κουτι σου να εχεις στο πλατος κενο μεγαλυτερο απο 16 εκατοστα γιατι δεν θα χωρεσει.. καταρχήν θα πάρω τον 965 με 100 euro + ότι πιστεύω είναι καλύτερος από τον 955...ο ένας είναι 3.2 και ο άλλος 3.4... επίσης αν πιστεύετε ότι με 5-10 euro παραπάνω μπορώ να πάρω κάτι πολύ καλύτερο σε "ψιχτρα" δώστε μου κάποιες προτάσεις.
Navu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν επιμένεις για Πλαίσιο, εδώ είσαι! Σε πρόλαβα για 3 λεπτά, Βασίλη... Τώρα, αν τσιμπάς 965 με 100€ είσαι μιά χαρά. Από κει και πέρα, για να μην παίζουμε τις κουμπάρες, πες πόσοα μπορείς να δώσεις για ψήκτρα γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!
Panostheone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σε πρόλαβα για 3 λεπτά, Βασίλη... Τώρα, αν τσιμπάς 965 με 100€ είσαι μιά χαρά. Από κει και πέρα, για να μην παίζουμε τις κουμπάρες, πες πόσοα μπορείς να δώσεις για ψήκτρα γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Δεν ξέρω από ψήκτρες...θέλω μια καλή που να μπορεί να κρατήσει τον cpu σε άριστα όσο γίνετε επίπεδο....έχω τον 8400c2d εδώ και τουλάχιστον 2 χρονια με την μαμά ψήκτρα k δεν είχα πρόβλημα οποτε καταλαβαίνετε κοίτα ....το TOP πιστεύω p μπορώ να δώσω είναι 50 euro....αν και 50 πιστεύω είναι πολλά για ψήκτρα αφού δεν θα κάνω OC αλλα ok.
vasilisga Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 λινκ? αυτη που σου ειπα μαζι με τον navu...
LouCi4er Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παρε την 212 plus που λενε τα παιδια.Παρα πολυ καλη.Την εχω και εγω σε εναν Β55 ο οποιος ειναι στα 3,9 και ειναι μια χαρα. Ρε Πανο,τα θεματα γιατι τα ανοιγεις δυο-δυο δεν καταλαβα.
Panostheone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παρε την 212 plus που λενε τα παιδια.Παρα πολυ καλη.Την εχω και εγω σε εναν Β55 ο οποιος ειναι στα 3,9 και ειναι μια χαρα. Ρε Πανο,τα θεματα γιατι τα ανοιγεις δυο-δυο δεν καταλαβα. γιατί είμαι χαζός και ξεχνάω να κάνω σε ελληνικά τον τίτλο ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά
LouCi4er Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γιατί είμαι χαζός και ξεχνάω να κάνω σε ελληνικά τον τίτλο ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά χαχαχα,καλο. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
Navu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις παρατήρησα ότι το Πλαίσιο έφερε και μία φοβερή ψήκτρα, γερμανικής κατασκευής και προέλευσης. Μιλάω για το αστέρι με το όνομα Brocken: έχω δοκιμές γερμανικών περιοδικών που τη φέρνουν λίγο μπροστά από την Mugen2 (για όσους λέει κάτι) και μάλιστα με αρκετά χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Το ψηκτρόνι είναι πολύ καλοφτιαγμένο και πολύ μουράτο θα έλεγα με LEDάτο αλλά ποιοτικό ανεμιστήρα και μπορεί να αντέξει και ελαφρύ OC. Εκπλήσσομαι που τη βλέπω στο Πλαίσιο και μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή. Καλώς ή κακώς είναι σαφώς καλύτερη της πολύ τίμιας CM, εσύ θα κρίνεις βέβαια αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα...
Panostheone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εγώ βλέπω ότι αυτή πηγαίνει με 500 στροφές λιγότερες από την 212...δεν ξέρω πολλά από ψήκτρες αλλα αξίζει τα παραπάνω λεφτά για κάτι που τρέχει λιγότερο? pies η τόσες μεγάλες διαφορες που την κάνει τόσο καλή ψήκτρα?επίσης μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!
Navu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λιγότερες στροφές, λιγότερος θόρυβος... Δεν πιστεύω να θεωρείς τις υψηλότερες στροφές λειτουργίας πλεονέκτημα?!?!?!?!? Είναι καλύτερη ψήκτρα γιατί είναι πιο προσεχτικά σχεδιασμένη/κατασκευασμένη, με καλύτερα υλικά και με καλύτερο εξοπλισμό. Πριν από ένα χρόνο κόστιζε στη Γερμανία 48€, αυτό τα λέει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.