gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά άνοιξα ένα κουτί να το καθαρίσω από σκόνη. Αλλά ο ανεμιστήρας (amd) είναι εκτός προφανώς της θέσης του. Έχει ένα πλαστικό που γυρνάει!Είναι με παξιμάδι διαμετρικά του ανεμιστήρα.
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά άνοιξα ένα κουτί να το καθαρίσω από σκόνη. Αλλά ο ανεμιστήρας (amd) είναι εκτός προφανώς της θέσης του. Έχει ένα πλαστικό που γυρνάει!Είναι με παξιμάδι διαμετρικά του ανεμιστήρα. gtgt μπερδεύτηκα. Τον άνοιξες να τον καθαρίσεις από σκόνη οκ. Ποιος ανεμιστήρας είναι αυτός που περιγράφεις; Και γιατί είναι προφανώς εκτός θέσης; Είναι το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή (δηλαδή η ψύχτρα και την έβγαλες για να την καθαρίσεις και αυτή; ) Είναι κανένα ανεμιστηράκι από τα πλαϊνά; Το πλαστικό που γυρνάει εννοείς τις φτερωτές έτσι; Μήπως να ανέβαζες μία φώτο ή να γίνεις πιο αναλυτικός;
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 gtgt μπερδεύτηκα. Τον άνοιξες να τον καθαρίσεις από σκόνη οκ. Ποιος ανεμιστήρας είναι αυτός που περιγράφεις; Και γιατί είναι προφανώς εκτός θέσης; Είναι το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή (δηλαδή η ψύχτρα και την έβγαλες για να την καθαρίσεις και αυτή; ) Είναι κανένα ανεμιστηράκι από τα πλαϊνά; Το πλαστικό που γυρνάει εννοείς τις φτερωτές έτσι; Μήπως να ανέβαζες μία φώτο ή να γίνεις πιο αναλυτικός; Ο υπολογιστής είναι ενός φίλου μου. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας δεν είναι στη θέση του.Βλέπε φωτό. Ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ο υπολογιστής είναι ενός φίλου μου. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας δεν είναι στη θέση του.Βλέπε φωτό. Ευχαριστώ gtgt μίκρυνε τη φώτο. Κάνω πέρα δώθε την μπάρα και έχω και μεγάλη οθόνη. Δεν βοηθάει η φώτο είναι και περασμένης εποχής. Απάντησέ μου στο ο εσωτερικός. Η ψύκτρα με τον ανεμιστήρα μαζί;
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 gtgt μίκρυνε τη φώτο. Κάνω πέρα δώθε την μπάρα και έχω και μεγάλη οθόνη. Δεν βοηθάει η φώτο είναι και περασμένης εποχής. Απάντησέ μου στο ο εσωτερικός. Η ψύκτρα με τον ανεμιστήρα μαζί; Ναι. Μάλλον είναι γιατί πίσω λέει 2001!
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι. Μάλλον είναι γιατί πίσω λέει 2001! ????????? Άκου συμφωνία. Επειδή μάλλον δεν τα πας καλά με τα pc και εγώ δε τα πάω καλά με τα μάλλον, πες του φίλου αύριο να βγάλει μία φώτο απο το κουτί και το φουρφούρι και πόσταρε την εδώ (σε μικρές διαστάσεις ε; ). Και θα σου απαντήσω ή εγώ ή κάποιο από τα παιδιά. EDIT Και επειδή είμαι στις πολύ καλές μου, για δες το video αυτό και πες μου αν εννοείς το φουρφούρι με το μέταλο από κάτω, που βλέπεις στο 3:03; http://www.youtube.com/watch?v=orp58URhQtg
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ????????? Άκου συμφωνία. Επειδή μάλλον δεν τα πας καλά με τα pc και εγώ δε τα πάω καλά με τα μάλλον, πες του φίλου αύριο να βγάλει μία φώτο απο το κουτί και το φουρφούρι και πόσταρε την εδώ (σε μικρές διαστάσεις ε; ). Και θα σου απαντήσω ή εγώ ή κάποιο από τα παιδιά. EDIT Και επειδή είμαι στις πολύ καλές μου, για δες το video αυτό και πες μου αν εννοείς το φουρφούρι με το μέταλο από κάτω, που βλέπεις στο 3:03; http://www.youtube.com/watch?v=orp58URhQtg Ναι αυτό εννοώ! Μάλλον έχει ξεκολλήσει!
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν δες το video απο κάτω (από το 00:35 και μετά), αγόρασε αν δεν έχεις θερμοαγώγιμη πάστα, άπλωσε την και κούμπωσε την ψύκτρα πάνω. Προσπάθησε το στρώμα που θα κάνεις να είναι όσο πιο λεπτό και ομοιόμορφο γίνεται. ΜΗΝ βάλεις μεγάλη ποσότητα. Μάλλον έχει ξεκολλήσει! Τα απο πάνω ισχύουν ΑΝ έχει ξεκολλήσει και χωρίς το μάλλον http://www.youtube.com/watch?v=o7rPqCvCt0g
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα. Μόνο με ειδική κόλλα! Απλά επειδή θέλω να τον ανοίξω να δω τι παίζει να το τοποθετήσω πρόχειρα πάνω? Εντωμεταξυ με αυτά που λεχει υποθέτω ότι μπορω να το στερεώσω. Είδες ε? Τη μίκρυνα!
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα. Μόνο με ειδική κόλλα! Απλά επειδή θέλω να τον ανοίξω να δω τι παίζει Θες να τον ανοίξεις ή τον έχεις ανοίξει για να τον καθαρίσεις και ξεκούμπωσες τη ψύχτρα; να το τοποθετήσω πρόχειρα πάνω? Εντωμεταξυ με αυτά που λεχει υποθέτω ότι μπορω να το στερεώσω. Είδες ε? Τη μίκρυνα! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ EDITARA Aν είναι αυτός ο ανεμιστήρας, με αυτή τη ψύχτρα ελπίζω να την έχετε ταράξει στο ξεσκόνισμα από τον περασμένο Ιούλιο ε;
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά τον άνοιξα και τη βρήκα κάτω! Βασικά τον άνοιξα να τον καθαρίσω. Μιλάμε για σκόνη και σκουριά!Απλά είδα ότι τοποθετείται πάνω και υποθέτω ότι κάποιο ρόλο παίζω κι αυτά που προεξέχουν! Σόρι αν σε κουράζω! Πώς μπορώ να το καθαρίσω καλύτερα? Με τον αέρα δε βλέπω να γίνεται κ τπτ.
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν με κουράζεις. Αν με κούραζες θα είχα φύγει να πάω αλλού. ΑΛΛΑ αν τον άνοιξες και ήτανε ήδη ξεκουμπωμένη, το pc δεν θα άνοιγε (μάλλον θα άνοιγε, αλλά θα έκλεινε αμέσως λόγω αύξησης της θερμοκρασίας). Θα σου πω κάτι αλλά δεν είναι μόνιμη λύση. Μπορείς να τοποθετήσεις (κουμπώσεις και όχι πρόχειρα) την ψύχτρα χωρίς θερμοαγώγιμη πάστα πάνω, αφού έχεις καθαρίσει καλά τα υπολείμματα τις παλιάς (εγώ χρησιμοποιώ βαμβάκι με λίγο καθαρό οινόπνευμα) ΑΛΛΑ σε καμία περίπτωση δεν την αφήνεις έτσι. Πας και αγοράζεις πάστα και το φτιάχνεις όπως πρέπει. Το pc θα δουλεύει αλλά σε υψηλές θερμοκρασίες. Γι' αυτό το λόγο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η πάστα (2-5 ευρά κάνει) Πώς μπορώ να το καθαρίσω καλύτερα? Με τον αέρα δε βλέπω να γίνεται κ τπτ. 1) σπρευ πεπιεσμένου ξηρού αέρα 2) πινελάκι 3) Πάρε τον μία βόλτα μέχρι το κοντινό βενζινάδικο και φύσα τον 4) μπιστολάκι επαγγελματικό μαλλιών (αυτό δε μου άρεσε ποτέ σαν τρόπος)
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το καθάρισα με οινόπνευμα. Αύριο κιόλας θα τακτοποιηθεί το ζήτημα! Παρόλα αυτά πάτησα το κουμπί ον οφ στο κουτί πριν το συνδέσω κι εκεινο έμεινε στο ον! και δε βγαίνει. Μιλάμε ότι τούτο εδώ τα χει παίξει!
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 H ψύκτρα πρέπει να κάνει τέλεια επαφή με τον επεξεργαστή και να είναι πολύ γερά και σταθερά στερεωμένη αλλιώς θα σβήνει κάθε λίγο και λιγάκι ο υπολογιστής γιατί δεν θα γίνεται απαγωγή θερμότητας. Πρόσεξε αν έχουν φαγωθεί τα ποδαράκια (από το βάλε-βγάλε) και δεν έχουν την δύναμη να την κρατήσουν σταθερή (κολλημένη) πάνω στον επεξεργαστή πρέπει να αγοράσεις μια καινούργια ψύκτρα.
gtgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μπορώ να ανοίξω τον υπολογιστη χωρις το κουμπί ον-οφ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.