Προς το περιεχόμενο

Πώς τοποθετώ τον ανεμιστήρα?

gtgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να ανοίξω τον υπολογιστη χωρις το κουμπί ον-οφ?

Ναι μπορείς με ένα κατσαβίδι, να κάνεις τη δουλειά του διακόπτη. Να κάνεις δηλαδή κατσαβιδωτή εκκίνηση (πολύ <<επιστημονικός>> όρος αλλά κοινός).

Δημοσ.

Ναι μπορείς αν με ένα κατσαβίδι, να κάνεις τη δουλειά του διακόπτη. Να κάνεις δηλαδή κατσαβιδωτή εκκίνηση (πολύ <<επιστημονικός>> όρος αλλά κοινός).

Και πώς γίνεται αυτό????

Δημοσ.

Και πώς γίνεται αυτό????

H μητρική έχει σε ένα σημείο 2 Pin που γράφουν δίπλα συνήθως PWR (POWER δηλαδή). Σε εκείνο ακριβώς το σημείο συνδέεται και το κουμπί εκκίνησης. Βραχυκυκλώνεις λοιπόν τα δύο pin με ένα κατσαβίδι, εννοείται βέβαια αφού προσέξεις αρκετά, δηλαδή μην ακουμπάς τίποτα άλλο παρά μονάχα τα pin αυτά, και το pc θα ανοίξει. Το κατσαβίδι δηλαδή κάνει τη δουλειά του Power Button.

Αλλά gtgt να σου πω κάτι. Δεν το έχεις το θέμα και φοβάμαι μην κάνεις καμιά στραβή και έχουμε κάρβουνα μέσα στη μονάδα. Γιατί ανέλαβες να τον καθαρίσεις και γενικά να τον ανοίξεις αφού δεν το έχεις; Φιλικά έτσι.

Δημοσ.

Να τον ανοίξω μπορώ και να τον καθαρίσω και γενικά το ψάχνω το θέμα (ό,τι μαθαίνεις καλό είναι!). Άλλωστε σε software το κατέχω το θέμα και τουλάχιστον δε την πατάω με κάτι δήθεν κυρίους τεχνικούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Δε θα το κάνω αυτό με το κατσαβίδι για ευνόητους λόγους. Να σου πω την αλήθεια νομίζω απ΄όσα μου είπες και ό,τι έψαξα ότι είναι καμενο και το τροφοδοτικό. Αλλά έχει σκουριάσει, τα κουμπιά κολλάνε κτλ. Λογικό είναι αφού ο υπολογιστής ήταν για 3 χρόνια σε μια αποθήκη! Ο φίλος μου απλά τον βρήκε στο μαγαζί του και είπε να τον χρησιμοποιήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Κάρμεν για τη βοήθειά σου.

Δημοσ.

Να τον ανοίξω μπορώ και να τον καθαρίσω και γενικά το ψάχνω το θέμα (ό,τι μαθαίνεις καλό είναι!). Άλλωστε σε software το κατέχω το θέμα και τουλάχιστον δε την πατάω με κάτι δήθεν κυρίους τεχνικούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Δε θα το κάνω αυτό με το κατσαβίδι για ευνόητους λόγους. Να σου πω την αλήθεια νομίζω απ΄όσα μου είπες και ό,τι έψαξα ότι είναι καμενο και το τροφοδοτικό. Αλλά έχει σκουριάσει, τα κουμπιά κολλάνε κτλ. Λογικό είναι αφού ο υπολογιστής ήταν για 3 χρόνια σε μια αποθήκη! Ο φίλος μου απλά τον βρήκε στο μαγαζί του και είπε να τον χρησιμοποιήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Κάρμεν για τη βοήθειά σου.

Το τροφοδοτικό γιατί να είναι καμμένο; Το δοκίμασες;

Το pc για να δεις αν λειτουργεί ή όχι, μια και από ότι καταλαβαίνω είναι σε μαύρο χάλι το κουτί, βγάλε του όλα τα κομμάτια άπλωσέ τα σε έναν πάγκο σύνδεσέ τα και δώσε την εκκίνηση με το κατσαβίδι. Αν δεν ανοίξει αρχίζουμε να αποκλείουμε ένα ένα το τι μπορεί να φταίει. Αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν νοιάζει τον φίλο σου αν κάνεις ζημιά. Αλλιώς ούτε εκκινήσεις με κατσαβίδια, ούτε τίποτα. Και στη τελική αν είναι τόσο παλιός δεν συμφέρει να τον πας ούτε σε τεχνικό.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό γιατί να είναι καμμένο; Το δοκίμασες;

Το pc για να δεις αν λειτουργεί ή όχι, μια και από ότι καταλαβαίνω είναι σε μαύρο χάλι το κουτί, βγάλε του όλα τα κομμάτια άπλωσέ τα σε έναν πάγκο σύνδεσέ τα και δώσε την εκκίνηση με το κατσαβίδι. Αν δεν ανοίξει αρχίζουμε να αποκλείουμε ένα ένα το τι μπορεί να φταίει. Αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν νοιάζει τον φίλο σου αν κάνεις ζημιά. Αλλιώς ούτε εκκινήσεις με κατσαβίδια, ούτε τίποτα. Και στη τελική αν είναι τόσο παλιός δεν συμφέρει να τον πας ούτε σε τεχνικό.

Δε θα το πειράξω καθόλου μην κάνω καμιά ζημιά. Θα τον επιστρέψω καλύτερα γιατί θέλει επαγγελματία! Έχω περιέργεια να δω τι γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...