Προς το περιεχόμενο

Περίεργες σημαίες σε διαφήμιση ... Δείτε το!!

ad709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μισό να σου φέρω την κόκα κόλα.

Εν τω μεταξύ πιάσε ένα γάρο και το uzi.

Να το πσάσεις αμοναχός σου, δε μπορώ πίνω εδά!

Δημοσ.

Να το πσάσεις αμοναχός σου, δε μπορώ πίνω εδά!

Το αντιαρματικό, τα 4 γκλοκ, το μονόκανο, τα 2 υποπολυβόλα, τα 3 καλάσνικοφ, το MP-40, τα 5 45άρια, το F-16, τα 7 κιλά μπάφο και τους 2.5 τόνους τσικουδιά τα φέρνω εγώ.

Εσείς τα δικά σας.

Έντιτ: έχω και 3 Λούγκερ από τον πόλεμο. Να τα κρατάω;

Δημοσ.

Μεγάλη ανοησία. Είχα διαβάσει κάπου ότι θέλουν να περνάνε λέει στο υποσυνείδητο μας ότι η Κρήτη είναι ανεξάρτητη και ότι αυτή πρέπει να είναι η σημαία της Κρήτης....μπούρδες. Μα για να περάσει κάτι στο υποσυνείδητο πρέπει να γνωρίζεις τι είναι και να το βλέπεις συνεχώς. Τι ποσοστό των Ελλήνων μπορούν να αναγνωρίσουν αυτές τις σημαίες; 0,1% και πόσοι από αυτούς θα δούνε την διαφήμιση; Από αυτούς πόσοι θα προσέξουν τις σημαίες; Πως τέλος πάντων θα περαστεί στο υποσυνείδητο μου η ανεξαρτησία της Κρήτης από τη στιγμή που δεν έχω ιδέα τι σημαίες είναι αυτές και άρα δεν τις προσέχω καν; (εκτός και αν φροντίσουν κάποιοι να τις προσέξουμε...γκουχου γκουχου)

Πιο μεγάλη ζημιά κάνουν αυτοί που δημιουργούν το θέμα προσπαθώντας να το παίξουν εθνικά θιγμένοι παρά η βόνταφον που έβγαλε τη διαφήμιση.

(μεταξύ μας τώρα, η βόνταφον συνιθίζει σε τέτοιες κρυάδες. Ποιος μας λέει ότι ο στόχος της δεν είναι να προκαλεί μέσω των διαφημίσεων για να πουλάει περισσότερο;) )

Δημοσ.

έχοντας στον κύκλο μου αρκετούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

το πιο πιθανό σενάριο αντί για συνωμοσιολογίες είναι:

όταν θέλουν να γυρίσουν κάτι, ένα πλάνο μια διαφήμιση. σχεδόν ποτε δεν στήνουν το σκηνικό από την αρχή.

σε μια τέτοια περίπτωση πχ

θα βρίσκαν το γραφείο ενός γνωστού τους που θα τους άρεσε, θα του κάναν κάνα 2 μικρά ρετουσαρίσματα και θα γύριζαν τη διαφήμιση.

πιθανότατα κανεις από το group πέραν του ιδιοκτήτη του γραφείου, που ίσως ήταν αυτής της άποψης, δεν ήξερε καν τι είναι τα σημαιάκια, απλά δεν τους χαλούσαν το ντεκόρ και τα άφησαν εκεί.

Δημοσ.

Ok, προσωπικά ξέρω τι σημαία είναι αυτή και τι συμβολίζει και έχω δει κάποιους Κρητικούς, ανόητους κατά την άποψή μου, να την κολλάνε στα αυτοκίνητά τους.

Όμως, αμφιβάλω αν το 10% των υπόλοιπων Ελλήνων γνωρίζει τη σημαία και την ιστορία της.

Αν δεν την γνώριζα, θα θεωρούσαν πιθανότερο ότι είναι η σημαία κάποιας χώρας από την κεντρική Αμερική, αφού μοιάζει με αρκετές.

Πχ

Παναμάς

pm-lgflag.gif

Δομινικανή Δημοκρατία

flag-dominican-emblem.gif

Κούβα

Cuban-flag.jpg

Πόρτο Ρίκο

puerto-rico-flag.gif

Κρητιτσή Πολιτεία επαέ

CRETE2.GIF

Τώρα αυτά για ανεξαρτησίες και μ@λ@κ!€$ τα ακούω βερεσέ. Οι Κρητικοί δώσαν το αίμα τους πολλές φορές για την ανεξαρτησία της Ελλάδας ολόκληρης, πολεμώντας σε κάθε μέτωπό της. Και αυτο αποδεικνύεται πολύ εύκολα από το πόσοι είναι Κρητικής καταγωγής που μένουν πλέον στην Μακεδονία, την Ήπειρο ή τη Θράκη από παπούδες τους που ανέβηκαν για να βοηθήσουν σε διάφορες ιστορικές περιόδους και τελικά έμειναν εκεί παντρεμένοι με ντόπιες.

Είναι τελείως εκτός πραγματικότητας να λένε κάποιοι ότι η Κρήτη θα ανεξαρτητοποιηθεί.

ΟΚ ίσως ο τοπικισμός της Κρήτης είναι λίγο αυξημένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σκέψη τους είναι χωρίς την Ελλάδα.

Πολύ χαρακτηριστικό είναι αυτό που έχω ακούσει στα Χανιά, αλλά το λένε και άλλες περιοχές της Κρήτης προσαρμοζμένο: «Όλη η Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Και όλη η Ελλάδα είναι η Κρήτη. Και όλη η Κρήτη είναι τα Χανιά» (Ή βάλτε Σφακιά, Ηράκλειο ξερωγώ κλπ).

Σοβαρά μιλάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα βρεθούν με άλλο κράτος;

Κάποιοι φαίνεται στέρεψαν από υστερίες και είπαν να εφεύρουν μια.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει λέω εγώ.

Το πολύ πολύ να ανεξαρτητοποιηθεί το Ηράκλειο. Χέστηκα, δεν μας ενδιαφέρει. Να μπουν τα σύνορα κάπου μετά το Ρέθεμνο, να μην περνάνε κιόλα οι Καστρινοί. Εγώ τα Χανιά θέλω στην Ελλάδα. :P

Δημοσ.

κανονικα δεν ειχανε κανενα λογο να βαλει η vodafone την σημαια της ανεξαρτητης κρητης.

Αλλα πιθανον παιζουμε το παιχνιδι τους και το αποτελεσμα θα ειναι σελιδες επι σελιδων να γραφεται η λεξη VODAFONE.

H οποια παρεπιπτοντως με εχει βολεψει μια χαρα για να εχω στην δευτερη θεση sim του LG μια cu με 60mb το μηνα με μολις 3 ευρω (υπεραρκετα για τον opera mini σε java, χωρια το zero.facebook.com που δεν χρεωνεται δεκαρα!

ΦΤΟΥ! IT'S ALREADY HAPPENING

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...