Προς το περιεχόμενο

Αγορα mouse

toni50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,δυστηχως το ποντικι μου τα εφτυσε και θελω να προβω στην αγορα ενος οικονομικου,πρακτικου ποντικιου και γενικα να βολευει στο χερι οταν σερφαρω η οταν παιζω παιχνιδια...

εκανα καπια ερευνα αγορα αλλα δεν μπορω να αποφασισω διοτι δεν εχω την προσωπικη επαφη με το ποντικι που ειναι πολυ σημαντικο για να κρινω και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας να επιλεξω μεσω απο τις προσωπικες εμπειριες του καθενος για την σωστη επιλογη.

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,δυστηχως το ποντικι μου τα εφτυσε και θελω να προβω στην αγορα ενος οικονομικου,πρακτικου ποντικιου και γενικα να βολευει στο χερι οταν σερφαρω η οταν παιζω παιχνιδια...

εκανα καπια ερευνα αγορα αλλα δεν μπορω να αποφασισω διοτι δεν εχω την προσωπικη επαφη με το ποντικι που ειναι πολυ σημαντικο για να κρινω και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας να επιλεξω μεσω απο τις προσωπικες εμπειριες του καθενος για την σωστη επιλογη.

ευχαριστω

http://www.amazon.co.uk/Logitech-MX518-Optical-Gaming-Mouse/dp/B0015R8M7U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297108160&sr=8-1

Το είχα περίπου 4-5 χρόνια δε θυμάμαι είναι τέλειο και σκυλί μέχρι που το βαρέθηκα και το έδωσα στη κοπέλα μου και πήρα ασύρματο :devil:

Δημοσ.

οπως οι περισσοτερες χρηστες ανηκω στην κατηγορια palm grip,η χρηση του θα ειναι αρκετο σερφαρισμα και λιγο gaming

Δημοσ.

Ώπος πρότεινε ο φίλος ATiTool το Deathadder είναι μια επιλογή που δεν θα τη μετανιώσεις. Πολύ καλό mouse και απο θέμα κατασκευείς και επιδώσεων.

Αν θέλεις κάτι ακόμα πιο φτηνό κοίτα και το μοντέλο Abyssus που βγαίνει στα 40 ευρώ επίσης καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...