toni50 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους,δυστηχως το ποντικι μου τα εφτυσε και θελω να προβω στην αγορα ενος οικονομικου,πρακτικου ποντικιου και γενικα να βολευει στο χερι οταν σερφαρω η οταν παιζω παιχνιδια... εκανα καπια ερευνα αγορα αλλα δεν μπορω να αποφασισω διοτι δεν εχω την προσωπικη επαφη με το ποντικι που ειναι πολυ σημαντικο για να κρινω και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας να επιλεξω μεσω απο τις προσωπικες εμπειριες του καθενος για την σωστη επιλογη. ευχαριστω
efo355 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους,δυστηχως το ποντικι μου τα εφτυσε και θελω να προβω στην αγορα ενος οικονομικου,πρακτικου ποντικιου και γενικα να βολευει στο χερι οταν σερφαρω η οταν παιζω παιχνιδια... εκανα καπια ερευνα αγορα αλλα δεν μπορω να αποφασισω διοτι δεν εχω την προσωπικη επαφη με το ποντικι που ειναι πολυ σημαντικο για να κρινω και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας να επιλεξω μεσω απο τις προσωπικες εμπειριες του καθενος για την σωστη επιλογη. ευχαριστω http://www.amazon.co.uk/Logitech-MX518-Optical-Gaming-Mouse/dp/B0015R8M7U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297108160&sr=8-1 Το είχα περίπου 4-5 χρόνια δε θυμάμαι είναι τέλειο και σκυλί μέχρι που το βαρέθηκα και το έδωσα στη κοπέλα μου και πήρα ασύρματο
Liakos10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 δεν αλλαζω με τπτ τα κλασσικα ποντικια της microsoft ή της logitech... και ειναι και πολυ φθηνα
ATiTool Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 toni καταρχην πες μας τι griper εισαι,palm,claw ή finger? εδω μπορεις να διαβασεις λιγα πραματα σχετικα με τα grips και μετα βλεποπυμε... http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/palmgrip.php Επισης πες μας για τι χρηση το θελεις...
toni50 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 οπως οι περισσοτερες χρηστες ανηκω στην κατηγορια palm grip,η χρηση του θα ειναι αρκετο σερφαρισμα και λιγο gaming
ATiTool Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δες το Logitech G500 το Razer Deathadder και το SideWinder αν σου αρεσουν... Ειναι και τα 3 εξισου καλα,το Logitech G500 υπερτερει λιγο σε προσοντα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ώπος πρότεινε ο φίλος ATiTool το Deathadder είναι μια επιλογή που δεν θα τη μετανιώσεις. Πολύ καλό mouse και απο θέμα κατασκευείς και επιδώσεων. Αν θέλεις κάτι ακόμα πιο φτηνό κοίτα και το μοντέλο Abyssus που βγαίνει στα 40 ευρώ επίσης καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.