god21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα παιδιά, μόλις πήρα το xBox το μικρό 4GB και σήμερα είδα ότι τα παιχνίδια μπορώ να τα αποθηκεύσω μέσα στον σκληρό δίσκο από το dvd του. Ξέρω ότι αληθεύει, μπορώ δηλαδή να παίρνω τα dvd από το video club και να τα αποθηκεύω στον σκληρό δίσκο ή σε αυτά δεν γίνεται; Ακόμα μπορώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό ή να βάλω κανά φλασάκι ώστε να μην αγοράσω τον σκληρό δίσκο της μαμάς; Ξέρει κανείς;Thanks
JohnVani18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεχεται, απλα αναγνωριζει μεχρι 16GB και αν το φορμαρεις μεσω του 360, δεν θα μπορεις να εχεις προσβαση στον δισκο, θα χρειαστει να τον ξανακανεις φορματ (μιας και το 360 το κανει σε filetype δικο του).
tempo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 καλό είναι να υπάρχει ο σκληρός: πιο γρήγορα load times, δεν χαλάει το "ματάκι" απο το dvd drive. Πάντως για να παίζεις παιχνίδια πρέπει σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται το original DVD στο drive (μιλάω πάντα για περίπτωση που κάποιος δεν έχει "πειράξει" το xbox του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.