engant Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Να ρωτήσω κάτι που δεν το γνωρίζω...Στην αυλή του σπιτιού μου έχω μία αποθήκη και εκεί μέσα έχω συσκευή υγραερίου για ζεστο νερό. Υπάρχει μετρητής που βλέπει την πίεση του δικτύου. Όταν μηδενίζει η πίεση απότομα συνήθως, τελειώνει το υγραέριο και έτσι δεν έχω ζεστό νερό στο σπίτι. Το κακό με όλη την υπόθεση είναι ότι επειδή είναι 2οροφο στο σπίτι για να παρακολουθώ την πίεση συχνά κατεβαίνω πχ και βράδυ προκειμένου να δω αν τελειώνει η όχι... Θέλω να εγκαταστήσω μία ασύρματη κάμερα και να λαμβάνω λήψη πχ μέσω του pc μου. Η' να μπει ένας πομπός μέσα στην αποθήκη και να συνδέεται μέσω wifi με το pc μου για να βλέπω τι γίνεται...Δε ξέρω αν γίνονται αυτά που λέω αλλά αν ναι θέλω να ου προτείνεται κάποιο προιόν ή και καμιά άλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Το μείζον ζήτημα είναι να γίνει ασύρματα η δουλειά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pp6210 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Να ρωτήσω κάτι που δεν το γνωρίζω...Στην αυλή του σπιτιού μου έχω μία αποθήκη και εκεί μέσα έχω συσκευή υγραερίου για ζεστο νερό. Υπάρχει μετρητής που βλέπει την πίεση του δικτύου. Όταν μηδενίζει η πίεση απότομα συνήθως, τελειώνει το υγραέριο και έτσι δεν έχω ζεστό νερό στο σπίτι. Το κακό με όλη την υπόθεση είναι ότι επειδή είναι 2οροφο στο σπίτι για να παρακολουθώ την πίεση συχνά κατεβαίνω πχ και βράδυ προκειμένου να δω αν τελειώνει η όχι... Θέλω να εγκαταστήσω μία ασύρματη κάμερα και να λαμβάνω λήψη πχ μέσω του pc μου. Η' να μπει ένας πομπός μέσα στην αποθήκη και να συνδέεται μέσω wifi με το pc μου για να βλέπω τι γίνεται...Δε ξέρω αν γίνονται αυτά που λέω αλλά αν ναι θέλω να ου προτείνεται κάποιο προιόν ή και καμιά άλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Το μείζον ζήτημα είναι να γίνει ασύρματα η δουλειά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα απλά ασύρματα συστήματα κάμερας - δεκτη μάλλον δεν αρκούν για την απόσταση που λες... θα πρέπει να πάρεις ενσύρματη κάμερα και ειδικό σύστημα πομπού-δέκτη με μεγαλύτερη ισχύ όπως π.χ. http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/wireless-signal-booster-and-receiver-kit-300-meter-monster/ Αν δοκιμάσεις το wifi σου και πιάνει στην αποθήκη, τότε θα μπορούσες να πάρεις μια wifi ip camera http://www.chinavasion.com/wired-cctv-cameras/cvuli92/ υπόψιν οτι οι τιμές στο σαιτ αυτό είναι πολύ δελαστικές γιατί έχει υψηλά shipping expenses και αν παραγγείλεις, να ζητήσεις αποκλειστικά αποστολή με EMS για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να περάσεις τελωνείο. οτι άλλο θες ρώτα μας
engant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=1969 πηρα αυτο τελικα σαν αυτο περιπου που περιγραφει ο pp6210...πιστευω να μου κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.