veto3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας ειμαι νεο μελος σ αυτο το πολυ ενδιαφερον forum. Θελω να κανω μια ερωτηση.Εχω ενα samsung galaxy s μεχρι προτινος δεν ειχα προβλημα με την συνδεση στο wifi. Εδω και 2 μερες δεν μπορω να συνδεθω ουτε απο το σπιτι αλλα ουτε και απο μαγαζια που εχουν wifi.Κανει σαρωση και μετα μου λεει αποσυνδεθηκε.Ξερετε για πιο λογο το κανει και αν υπαρχει τροπος να το λυσω?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
veto3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αυτο απο που το βλεπω? επισης αν ξερετε πως κατεβαζω το νεο froyo!! ευχαριστω και παλι
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 και μενα μου το κανει συχνα πυκνα, δεν ξερω για ποιο λογο, το κανει και σε αλλους απο οτι ξερω οταν το κανει σπιτι μου η λυση ειναι να βγαλω το ρουτερ απο την πριζα και να το ξαναβαλω οταν ειμα σε δημοσια wifi ομως δεν μπορω να το κανω.. :lol: για να περασεις τελευταια firmware δες ενα σχετικο βιντεακι στο τοπικ του galaxy s στις 1-2 τελευταιες σελιδες
nikosg83 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 παιδια εχω κανει ενα ασυρματο δικτυο ad hoc και δεν το βλεπει το galaxy s γιατι?ειχα το iphone και το εβρισκα κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.