Προς το περιεχόμενο

Gaming ποντικι rat 9

Nio0006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ξερει κανει αν το RAT 9 πωλειται στην ελλαδα. Με ενδιαφερει αμεση αγορα.

Sent from my iPhone

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έψαχνα επίσης αλλά είχα βρεί μόνο το 5 και μια έκδοση μαζί με το Black Ops το 9 δεν το βρήκα όσο και να έψαξα ακόμα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Ξερει κανει αν το RAT 9 πωλειται στην ελλαδα. Με ενδιαφερει αμεση αγορα.

Sent from my iPhone

Μέσα στο μυαλό μου είσαι ρε φίλε....

Ακριβώς το ίδιο πράγμα έψαχνα και εγώ!

Το μόνο που βρήκα είναι κατά amazon.de και ebay.de μεριά .

Στο Ελλάντα .... :X

Πάντως πρέπει να είναι φοβερό mouse

Δημοσ.

Στελνουν ελλαδα;;;;;;;;

Sent from my iPhone

Εάν δείς εδώ, θα παρατηρήσεις πως διατίθεται και από το amazon.co.uk.

Αυτό σημαίνει πως στέλνουν και Ελλάδα με τη χρήση της υπηρεσίας "FREE Super Saver Delivery" χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Δημοσ.

Σε windows 7 δουλευει;επειδη δεν το γραφει.

Sent from my iPhone

Το έχω διαβάσει στις περισσότερες σελίδες πως είναι συμβατό, αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ ...

Θεωρώ όμως απίθανο να υπάρχει πρόβλημα, ειδικά με τα win7.

σημ.: το βρήκα και στο pixmania, sta 145€ με τα μεταφορικά

Δημοσ.

διαβασε εδω τι προβληματα ειχα εγω...

Το προβλημα αυτο το εχει ο sensorας που φοραει το razer naga...however, τον ιδιο sensora φοραει και το R.A.T!

το προβλημα αυτο λεγετε Z-AXIS tracking και ο sensorας που πασχει απο αυτο λεγετε Twin Eye.

ΕΔΩ θα δεις τι ακριβως παιζει με το Z-AXIS tracking.

ΕΔΩ θα δεις οτι ολα τα R.A.T φορανε τον Twin Eye sensorα ο οποιος πασχει απο δαυτο το προβλημα.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

διαβασε εδω τι προβληματα ειχα εγω...

Το προβλημα αυτο το εχει ο sensorας που φοραει το razer naga...however, τον ιδιο sensora φοραει και το R.A.T!

το προβλημα αυτο λεγετε Z-AXIS tracking και ο sensorας που πασχει απο αυτο λεγετε Twin Eye.

ΕΔΩ θα δεις τι ακριβως παιζει με το Z-AXIS tracking.

ΕΔΩ θα δεις οτι ολα τα R.A.T φορανε τον Twin Eye sensorα ο οποιος πασχει απο δαυτο το προβλημα.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Όχι ρε φίλε, μή μου λές τέτοια .... :shock: :cry:

Πραγματικά ήμουν ένα βήμα πρίν το παραγγείλω, αγνοώντας οποιοδήποτε από τα προβλήματα που ανέφερες....

Έμοιαζε με το ιδανικό mouse.......

Ευχαριστώ προσωπικά που με προστάτεψες από μια αποτυχημένη και ακριβή αγορά !

(ώρες ώρες σκεφτόμουν πως αν έπεφτε λίγο η τιμή του, να αγόραζα και ένα για το γραφείο.... :X)

Μήπως έχεις ακούσει κάτι σχετικά με νέες εκδόσεις, ή για αλλαγή αισθητήρων

ή κάτι τέλος πάντων που να διορθώνει την κατάσταση?

Δεν είναι κάπως πολλά τα 145€ για το ποντίκι του Ρόμποκοπ ? Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν οι λύσεις του g500 , g700 ,razer ...

Φυσικά και είναι πολλά τα λεφτά για ένα mouse.

Αλλά για κάποιους που είναι όλη μέρα πάνω σε έναν υπολογιστή και το mouse αποτελεί πραγματικό εργαλείο

(και φυσικά δεν αναφέρομαι επ'ουδενί στο gaming...)

είναι βλέπεις κομματάκι δύσκολη η επιλογή....

Δημοσ.
Φυσικά και είναι πολλά τα λεφτά για ένα mouse.

Αλλά για κάποιους που είναι όλη μέρα πάνω σε έναν υπολογιστή και το mouse αποτελεί πραγματικό εργαλείο

(και φυσικά δεν αναφέρομαι επ'ουδενί στο gaming...)

είναι βλέπεις κομματάκι δύσκολη η επιλογή....

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το πιο ακριβό είναι το καλύτερο για εσένα . Π.χ μπορεί να δώσεις τόσα λεφτά και όταν τελικά το πιάσεις στα χέρια σου να μη σε βολεύει .

Εμένα προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ σε σημείο που ποτέ δεν ένιωσα κουρασμένο το χέρι μου το g500 που έχω και το mx518 (ίσως να μην είναι τυχαία το ποντίκι τον περισσότερων internet cafe) . Το g9x μου είναι τελείως άβολο .

Σαν να παίρνεις γουρούνι στο σακί ένα πράμα :fear:

Δημοσ.
Μήπως έχεις ακούσει κάτι σχετικά με νέες εκδόσεις, ή για αλλαγή αισθητήρων

ή κάτι τέλος πάντων που να διορθώνει την κατάσταση?

Εχω χασει πασα ιδεα!

Εγω προσωπικα με το που το εβαλα μπροστα το ποντικι και το επιασα στο χερι μου...μια που επαθα πλακα πραγματικα με την εργονομια του...:) και μια που επαθα πλακα με το Z - AXIS tracking...:(

το G500 που λεει ο φιλος μου ειναι palm grip mouse σαν το MX518 οπου το παραμεσο δακτυλο κανει "rest" απανο στην δεξια πλευρα (ακριβως διπλα στο δεξι κλικ) και το μικρο δακτυλο κραταει την δεξια πλευρα του mouse.

Φοραει Avago ADNS-S9500 sensor οπως και το G9x και το G700 οπου δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα. εχει τα παντα απο settings,δεν του λειπει τιποτα,και ολα λειτουργουν ΑΡΙΣΤΑ.

(προσωπικα εγω το μονο προβλημα που ειχα με το G500 ηταν οτι τα left/right κλικς της ροδελας του δεν ηταν αρκετα σφιχτα με αποτελεσμα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις καλα το μεσαιο κλικ.)

Οτι αλλο θες με ρωτας και αμα ξερω σου απανταω...

Οσον αναφορα τα G sereis mouse της Logitech,τα ειχα ολα και εχω προσωπικη αποψη να σου πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...