Commendatore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εχω χασει πασα ιδεα! Εγω προσωπικα με το που το εβαλα μπροστα το ποντικι και το επιασα στο χερι μου...μια που επαθα πλακα πραγματικα με την εργονομια του... και μια που επαθα πλακα με το Z - AXIS tracking... το G500 που λεει ο φιλος μου ειναι palm grip mouse σαν το MX518 οπου το παραμεσο δακτυλο κανει "rest" απανο στην δεξια πλευρα (ακριβως διπλα στο δεξι κλικ) και το μικρο δακτυλο κραταει την δεξια πλευρα του mouse. Φοραει Avago ADNS-S9500 sensor οπως και το G9x και το G700 οπου δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα. εχει τα παντα απο settings,δεν του λειπει τιποτα,και ολα λειτουργουν ΑΡΙΣΤΑ. (προσωπικα εγω το μονο προβλημα που ειχα με το G500 ηταν οτι τα left/right κλικς της ροδελας του δεν ηταν αρκετα σφιχτα με αποτελεσμα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις καλα το μεσαιο κλικ.) Οτι αλλο θες με ρωτας και αμα ξερω σου απανταω... Οσον αναφορα τα G sereis mouse της Logitech,τα ειχα ολα και εχω προσωπικη αποψη να σου πω. Παίζει να υπάρχει κάποιο θέμα με firmware, update ή οτιδήποτε άλλο, διότι σε κανένα από τα reviews που διάβασα κανένας από τους γράφοντες δεν ανέφερε το παραμικρό ! Όλοι μιλούν με τα πιο κολακευτικά λόγια γι'αυτό και φοβάμαι μήπως έχει πέσει γραμμή από την εταιρεία προς τους reviewers......τί να πώ...... Έχεις επικοινωνήσει με την εταιρεία γι'αυτό και τί σου απάντησαν ?
ATiTool Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ημαστε μαλακες φιλε...GAMERS ημαστε! οσο για την εταιρια της εστειλα e-mail. και μου ελεγε της μαλακιες της, "ξανα περνα τους drivers κανε update το firmware..." και της εστειλα εγω οτι μου ειναι πιο ευκολο να το πεταξω το mouse και να παρω ενα με 10 ευρο να παιξω το παιχνιδακι μου παρα να ασχολουμε με τα προβληματα του και εσας ποτε θα θυμηθειτε να μου στειλετε e-mail. να μου λετε της μαλακιες σας "ξανα περνα drivers κανε update το firmware και και και...βαζουνε την κασετα και παιζει.
Commendatore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 οσο για την εταιρια της εστειλα e-mail. και μου ελεγε της μαλακιες της, "ξανα περνα τους drivers κανε update το firmware..." και της εστειλα εγω οτι μου ειναι πιο ευκολο να το πεταξω το mouse και να παρω ενα με 10 ευρο να παιξω το παιχνιδακι μου παρα να ασχολουμε με τα προβληματα του και εσας ποτε θα θυμηθειτε να μου στειλετε e-mail. να μου λετε της μαλακιες σας "ξανα περνα drivers κανε update το firmware και και και...βαζουνε την κασετα και παιζει. Όντως, οι εταιρείες αυτές απευθύνονται σε "advanced" χρήστες, οι οποίοι και να την ψάξουν διαφορετικά μπορούν και δε θα μείνουν ούτε με σταυρωμένα τα χέρια, ούτε με κλειστό το στόμα.... Αν όντως κάνουν τέτοιες m@l@kies τότε μόνο κράξιμο τους αξίζει.... Πάντως διαπιστώνω πως και πολλά άλλα mouse καταξιωμένων εταιρειών, (μεταξύ αυτών και σχεδόν όλα τα Razer ) χρησιμοποιούν τον ίδιο αισθητήρα....
ATiTool Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ΒΛΕΠΕΙΣ καμια εταιρια να πλησιαζει αυτον τον αισθητηρα? μονο razer και R.A.T! με 17,20 ευρο φιλε εγω αγοραζω bluetrack τεχνολογια - με 136 ευρο τι αγοραζω??? (εχουμε ξεφυγει απο το θεμα σου ομως και εχουμε μπει στο δικο μου)
Commendatore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ΒΛΕΠΕΙΣ καμια εταιρια να πλησιαζει αυτον τον αισθητηρα? μονο razer και R.A.T! με 17,20 ευρο φιλε εγω αγοραζω bluetrack τεχνολογια - με 136 ευρο τι αγοραζω??? (εχουμε ξεφυγει απο το θεμα σου ομως και εχουμε μπει στο δικο μου) Πάντως, πρέπει να ήσουν πολύ γκαντέμης με τα συγκεκριμένα τρωκτικά.... Αδυνατώ να δεχθώ πως χιλιάδες αγοραστές των εταιρειών αυτών, υπομένουν τέτοια προβλήματα χωρίς να τις έχουν κλείσει ακόμη και να έχουν δείρει προσωπικά έναν έναν τους υπαλλήλους .... ρε γ@μώτο, δεν έχουν μείνει και πολλές αξιόλογες....
Waldo_Vrs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το twin eye έχει πολύ μικρή απόκλιση λόγο του tracking που κάνει...τώρα αν εσύ κάθεσε σαν μ@@@ς σε ένα game >..και μου κουνάς το ποντίκι σου χιλιοστά προς τα κάτω για 5 δευτερόλεπτα για να δείς πως τελικά...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ έχει πρόβλημαααα!!!...εε τότε ναι δεν κάνει για σένα. Αν θες ένα αξιόλογο Mouse πάρε άφοβα και Razer και Roccat και Rat Έχω λιώσει μιλάμε στη κυριολεξία ποντίκια απο αυτές τις εταιρίες και πάντα στο τέλος είπα ΧΑΛΑΛΙ τα λεφτά! Παρεπιπτόντως το Naga δεν έχει κανένα πρόβλημα..ο χρήστης έχει Το μοναδικό πράγμα που ΟΛΟΙ ρωτάνε για το RAT9 είναι κατά πόσο άνετο είναι στο χέρι μιας και είναι για μας κάτι πρωτότυπο.
ATiTool Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 μπορει ο sensoras να ειναι καλος,δεν παυει ομως να εχει προβλημα με το Z-AXIS tracking.<br />για FPS ειδικοτερα αλλα και για γενικη χρηση θα προτιμουσα να χρησιμοποιω το deathadder που φοραει τον 3.5G ή εναν 9500 οπως το G500 - G9x<br /><br />να σου τονισω οτι το προβλημα μου δεν ειναι στα ποντικια,ισα ισα που το naga μαρεσει τοσο πολυ που θα το παρω (ή μαλλον το πηρα)<br />παρολο που φοραει τον twin eye που δεν κανω κεφι καθολου!
Commendatore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 διαβασε εδω τι προβληματα ειχα εγω... Το προβλημα αυτο το εχει ο sensorας που φοραει το razer naga...however, τον ιδιο sensora φοραει και το R.A.T! το προβλημα αυτο λεγετε Z-AXIS tracking και ο sensorας που πασχει απο αυτο λεγετε Twin Eye. ΕΔΩ θα δεις τι ακριβως παιζει με το Z-AXIS tracking. ΕΔΩ θα δεις οτι ολα τα R.A.T φορανε τον Twin Eye sensorα ο οποιος πασχει απο δαυτο το προβλημα. Ελπιζω να σε βοηθησα. Το twin eye έχει πολύ μικρή απόκλιση λόγο του tracking που κάνει...τώρα αν εσύ κάθεσε σαν μ@@@ς σε ένα game >..και μου κουνάς το ποντίκι σου χιλιοστά προς τα κάτω για 5 δευτερόλεπτα για να δείς πως τελικά...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ έχει πρόβλημαααα!!!...εε τότε ναι δεν κάνει για σένα. Αν θες ένα αξιόλογο Mouse πάρε άφοβα και Razer και Roccat και Rat Έχω λιώσει μιλάμε στη κυριολεξία ποντίκια απο αυτές τις εταιρίες και πάντα στο τέλος είπα ΧΑΛΑΛΙ τα λεφτά! Παρεπιπτόντως το Naga δεν έχει κανένα πρόβλημα..ο χρήστης έχει Το μοναδικό πράγμα που ΟΛΟΙ ρωτάνε για το RAT9 είναι κατά πόσο άνετο είναι στο χέρι μιας και είναι για μας κάτι πρωτότυπο. μπορει ο sensoras να ειναι καλος,δεν παυει ομως να εχει προβλημα με το Z-AXIS tracking.<br />για FPS ειδικοτερα αλλα και για γενικη χρηση θα προτιμουσα να χρησιμοποιω το deathadder που φοραει τον 3.5G ή εναν 9500 οπως το G500 - G9x<br /><br />να σου τονισω οτι το προβλημα μου δεν ειναι στα ποντικια,ισα ισα που το naga μαρεσει τοσο πολυ που θα το παρω (ή μαλλον το πηρα)<br />παρολο που φοραει τον twin eye που δεν κανω κεφι καθολου! Δηλ. για να καταλάβω ρε παιδιά, τα προβλήματα του Twin Eye (με ή άνευ Z-AXIS tracking), εμφανίζονται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες ή παντού και πάντα ? (είτε σε εφαρμογές, είτε σε gaming) Αρχικά κατάλαβα πως οι συγκεκριμένοι αισθητήρες είναι για πέταμα και πως το ποντίκι θα παροπλιστεί... Μετά τα γραφόμενα του φίλου Waldo_Vrs, προκύπτει ότι δεν είναι τραγικά τα πράγματα και ότι συμβαίνει υπό προϋποθέσεις.... Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για την αξιοπιστία των γραφομένων σας, αλλά τι ακριβώς συμβαίνει ρε παιδιά? - Τρωκτικά του τύπου R.A.T.9 ή Mamba μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δουλειά (CAD, 3D Rendering, Photoshop) ή θα βγουν άχρηστα και θα το πετάξω ? (Η ίδια ερώτηση ισχύει και για μικτή χρήση )
Dosas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μήν αγοράζεις mouse με τον Twin Eye Sensor, τόσα λεφτά για να χοροπηδάει ο sensor είναι pure fail. Αυτό ισχύει για όλα τα razer και rat, αγόρασε ένα πιο φτηνό logitech ή microsoft, χωρίς φραμπαλάδες και fail sensors. http://www.youtube.com/watch?v=MZhFKOq8CM8 PS. Άμα είσαι claw gripper το g9x είναι πολύ καλό, το λέω από προσωπική εμπειρία.
Waldo_Vrs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το "πρόβλημα" (που δεν είναι πρόβλημα αλλά τεχνική "παρεμβολή του σένσορα") παρουσιάζετε κάθε φορά που σηκώνεις το Mouse και το πας ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ προς τα κάτω ή προς τα πάνω..αν δοκιμάσεις να το πας προς τα πάνω με κλίση θα δείς να πηγαίνει προς τα πάνω!!!. Κάτω πηγαίνει επειδή έχει κλίση το χέρι σου και εκεί κρατάει τα τελευταία δεδομένα, αν το σηκώσεις γεωμετρικά προς τα πάνω αλλά χωρίς απόκλιση θα δεις ότι δεν θα πάει πουθενά εκτός απο ένα απλό τρέμουλο!!!. Απλά ο Twin Eye λόγο του tracking που κάνει στην επιφάνεια έχει πρόβλημα όταν χάνετε σε επαφή απο αυτήν. Αλλά είναι τόσο αμελητέα η απόκλιση που δεν πιστεύω να το δεις αν δεν κάτσεις να το παρατηρήσεις. Έχεις δει πολλούς να κάθονται να σηκώνουν το ποντίκι τους για να παίξουν CSS για παράδειγμα?...αυτά τα κάναμε με κάτι mouse όταν είχαν μπίλια ακόμα. Αν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα θα τα πουλάγανε παντού εδώ και μήνες???... Anyway καλύτερα να το δεις απο κοντά κάπου για να το τεστάρεις και εσύ κατά πόσο σου εμφανίζετε ενοχλιτικό. Φυσικά πάντως αποτελεί θέμα προς ανάπτυξη απο τις εταιρίες!!!.
ATiTool Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ο twin eye δεν εχει το προβλημα που εχει o 9500 με το acceleration,και ετσι τον κανει ιδανικοτερο για κατι καμμενους FPSακιδες αλλα εχει προβλημα με το z-axis tracking και εχει και υψηλο lift off. ο 9500 εχει προβλημα με το acceleration,αλλα εαν δεν εισαι καμμενος FPSακιας,ουτε που θα το καταλαβεις ποτε! το συμπερασμα ειναι λοιπον για να μην τον βγαζω και αχρηστο τον twin eye γιατι δεν ειναι,το εξης. Εαν εισαι FPSακιας καμμενος,σου ταιριαζει ο twin eye. Εαν δεν εισαι,και παιζεις διαφορα παιχνιδια mmrpg,actions,racing,browsing κ.τ.λ.,σου ταιριαζει ο 9500.
Nio0006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα να το παρω ρε παιδια;δεν ειναι ξεκαθαρα αυτα που λετε. Θα το χρησιμοποιο για λιγο και σπανια κανα παιχνιδι. Sent from my iPhone
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν είναι για <<και σπανια κανα παιχνιδι.>> ποιός ο λόγος να δώσεις μια περιουσία για mouse?
ATiTool Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.224620300/parentCategoryID.35208800/categoryId.40946100 το καλυτερο εργονομικα ποντικι με τον καλυτερο optical sensorα της αγορας. κανενα προβλημα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν είναι σπάνια κτλ..τότε πάρτο χαλαρά!. Ώπος είπα και υπόθηκε εν τέλη το "πρόβλημα" δεν είναι εμφανές παρά μόνο σε πολύ λεπτομερές στάδιο που πρέπει να είσαι καμένος για να πεις έχω πρόβλημα. Όσον αφορά τα χρήματα για mouse αν είσαι πολλές ώρες στο pc ασχέτος gaming νομίζω πως τα gaming mouse είναι ότι καλύτερο γιατί τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα και για να ξεκουράζουν το χέρι μιας και προορίζονται για "λιώσιμο". Εγώ μια φορά και όταν κάνω Animation με ένα Copperhead είμαι. Και στο δίπλα pc για το internet ένα G9. Πολύ άνετα και δεν κουράζετε εύκολα το χέρι!!!. Εξού ότι έχω πάντα τέλεια απόδοση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.