kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο ειναι το γαμωτο,πισω απο αυτα τα παιδια υπαρχουν και οι προισταμενοι που την εχουν δει καπως και τα κυριοτερα ψεμματα στα λενε αυτοι τεσπα η κοπελα μου πηγε και εκανε αιτηση στο πλαισιο στην μαγουλα για οποιαδηποτε ποστο μεσα σε καταστημα της πηραν ιστορικο και μετα την στειλανε στο καταστημα βουλιαγμενης για δοκιμη,και μετα δεν την ξαναπηραν τηλ αλλα εμεις μαθαμε πως στειλανε τα παιδια κοριτσια αγορια εκει γιατι ερχοταν υλικο εκεινη την ημερα και τους ηθελαν μονο για ξεφορτωμα πρεπει να ντρεπωνται μερικες φορες ειναι απαραδεχτοι...
tarantules Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Προχθές μου τα έκλασε και το δικό μου τροφοδοτικό, ένα Zalman Z600 ύστερα από 3 χρόνια και 2 μήνες (3 χρόνια εγγύηση είχε...) Απ'όταν το πρωτο πήρα είχα προβλήματα με επανεκινήσεις και σβησίματα του υπολογιστή μου και το έστειλα Πλαίσιο για επισκευή.Μου στείλανε καινούριο οι άνθρωποι αν θυμάμαι καλά και από τότε δεν είχα προβλήματα μέχρι προχθές που άναβαν τα λεντάκια της 4870 και κοκκάλωνε.Επίσης οι δίσκοι ούτε καν εκκινούσαν.Μετράω με πολύμετρο τις 2 6πινες των 16Α έδειχναν όλες τάση σωστή.Δηλαδή 12volt.Πάω να μετρήσω τα molex των δίσκων, κούπα. Βγάζω τις φύσες να μετρήσω πάνω στις εξόδoυς του Zalman (καθότι είναι modular το τροφοδοτικό) πάπαλα ΟΛΕΣ οι SATA και όλες οι PATA-ODD. Τώρα περιμένω να μου έρθει το Corsair HX750W.Έχει 7 χρόνια εγγύηση και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από όσους το πήρανε. Προσωρινά κάνω δουλειά μου με ένα δανεικό 480W και έχω βάλει πάνω την παλιά 4850 Toxic.Πάλι καλά που δεν την πούλησα.Να που χρειάστηκε... Το μόνο κακό είναι οτι μου έχει πάρει τα αυτιά το φουρφούρι του.Σαν εργοστάσιο.Είχα μάθει στην 4870 με αλλαγμένο cooler (Mushashi) που δεν ακούς τίποτα και τώρα μου κακοφαίνεται... Το τροφοδοτικό πήγε στον κάδο αφού το έγδυσα...Κράτησα το διακοπτάκι on-off γιατί θα το βάλω κάπου που μου χρειάστηκε,έβγαλα το 12άρι fan (όλο και κάπου θα μπει), έκοψα όλα τα καλώδια,κράτησα και τις φύσες (θηλυκές και αρσενικές).Έτσι για το άχτι για τα 88 ευρώ που το είχα πάρει.Λες και το είχαν προγραμματήσει να χαλάσει μόλις λήξει η εγγύηση...
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Το μονο περιεργο με την zalman ειναι οτι ειναι τελεια σαν εταιρια,ενας φιλος πηρε προσφατα ενα cooler για την nvidia GTX465 που εχει και την κουμπωσα εγω πανω και το ειχαν μελετησει τοσο οι τυποι που εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια τους μεχρι και ειδικες πλαστικες ροδελες ειχε η συσκευασια για να μην γδαρει την πλακετα μιας και ολες οι βιδες ειχαν ελλλατηριο επανω τους για καλυτερη αποροφησση κραδασμων αστε που ειναι πολυ αποδοτικο cooler,το μονο που με χαλασε ηταν πως ακομα εχουν το μαυρο κουτακι που ρυθμιζεις τους ανεμηστηρες και δεν του εχουν κανει ενα φεισ λιφτ,εχω cpu cooler στον παλιο μου υπολογιστη socket 478 zalman και εχει το ιδιο ακριβως,μου κανει εντυπωση φιλε μου πως επαθε ζημια το τροφοδοτικο σου μετα απο την εγγυηση του!!,παντως το θεμα μου αν προσεξες ηταν για ενα τροφοδοτικο της corsair 650watt της σειρας tx που ειχα προβλημα και δουλευε 2 χρονια οπου το πηρα εγω και μου εβγαλε βαρβατο προβλημα αλλα πιστευω πως ολα ειναι υποκιμενικα και οχι ακριβης γιατι η crosair ειναι σεβαστη εταιρια και με πολυ καλη ποιοτητα... Σορρυ αν σας κουρασα Ο ανεμηστηρας του φιλου μου ειναι αυτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.