Προς το περιεχόμενο

psp 3004 - 99 euro - saturn

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλη προσφορά, ειδικά για όποιον είναι ή προκειται να παει στρατο, και όχι μόνο. Τουλαχιστον μέχρι να κυκλοφορίσει το καινουριο PSP

Δημοσ.

πολυ καλη περιπτωση! μεταχειρισμενο το δινουν παραπανω!

δεν πιστευω να λες για τη δικια μου αγγελια :P

σπάει κανονικα το 3004 ;

αμα στο φερουν με το τελευταιο firmware κλαψτα

Δημοσ.

δεν πιστευω να λες για τη δικια μου αγγελια :P

χαχα! οχι, δεν τις εχω κοιταξει τελευταια. εγω το πηρα το 3004 του κουτιου (μεταχειρισμενο παντα αλλα 3 ημερων) για τον αδερφο μου το μαιο του 2010 στα 100 ευρω (ευκαιριαρα για τοτε!). αλλα απο τοτε δεν εχω δει τις τιμες του να πεφτουν, αντιθετως καποιοι απιθανοι πουλανε το 1000αρι στα 100+ ευρω, το 2000αρο στα 120 κτλ!. οποτε επιμενω, στα 99 ευρω καινουριο to 3004 ειναι οτι καλυτερο! και επιμενω οτι σπαει...ακομα και το τελευταιο firmware που λες εσυ, θα σπασει, εδω εσπασαν και το 3000, εστω με καθυστερηση :)

Δημοσ.

μακάρι να έμενα αθήνα να έπερνα.... θεσσαλονίκη δεν παίζει πουθενά?

δεν εχει saturn στην θεσσαλονικη; ή ειναι μονο για γερακα η προσφορα;κανε καμια βολτα να δεις τι παιζει

Δημοσ.

εστω με καθυστερηση :)

αυτο ακριβως, ειναι να πετύχεις τη κατάλληλη χρονική στιγμη οπως τωρα ας πουμε τα εχουν σπασει ολα, πριν μεχρι να βρουν τι παιζει με τα exploit του patapon στο 6.20 η sony ειχε ηδη βγαλει το 6.30 και οσοι περνανε καινουργιο psp ηταν ηδη στο 6.30

Δημοσ.

Τελικα Η προσφορα ειναι και ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η οχι ; Μην απαντατε ρε παιδια ΧΩΡΙΣ να ξερετε. Ας απαντησει καποιος που ΞΕΡΕΙ !!!!!

Επισης το 3004 απο οσο θυμαμαι ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.

Δημοσ.

Η τιμη ισχυει για ΟΛΑ ΤΑ Saturn ;

Ισχυει για το saturn που το χει στο φυλλαδιο του...Δεν ξερω απο που το πηρε το παιδι στο 1ο post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...