MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος μου χάρισε ένα ασύρματο Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 χωρίς ομως το receiver που μπαίνει στο USB του PC. Με βόλεψε πολύ στο χέρι αλλά πρίν αρχίσω να ψάχνω για recεiver (αλήθεια μήπως έχει κανένας; ) έβαλα 2 μπαταρίες αλλά δεν ανάβει κανένα φωτάκι από κάτω. Επειδή έχω στη δουλειά ένα Logitech που δεν ανάβει φωτάκι αλλά δουλεύει μια χαρά (υπεριώδες?) μήπως ξέρει κανένας αν συμβαίνει το ίδιο και με το συγκεκριμένο Microsoft Intellimouse Explorer 2.0;
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 To ποντίκι που σου χάρισαν δεν είναι αυτό που δείχνεις στο link. Προφανώς πρόκειται για το Wireless Intellimouse Explorer 2.0, στο οποίο φυσικά αν έβαλες φρέσκιες μπαταρίες και με την σωστή πολικότητα και ΔΕΝ ανάβει από κάτω το κόκκινο ledάκι, τότε είναι άχρηστο και για πέταμα. Που είναι έτσι κι αλλιώς από την στιγμή που δεν έχεις και τον receiver του...
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το περίμενα αυτό... Πρώτη φορά την παθαίνω να βάλω τις μπαταρίες ανάποδα!!!!! Ανάβει! Το receiver από άλλο δεν κάνει; Βολέυει πολύ στο χέρι το συγκεκριμένο... Αυτό είναι το σωστό λινκ...
eftihios1986 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν βρεις καποιο αλλο ιδιο ποντικι πιθανον να κανει. Παντως το ποντικι αυτο ειναι σχετικα παλιο και ισως βρεις απο καποιον που του εχει χαλασει, τον rf receiver.
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έχω ακριβώς αυτό το mouse εδώ και χρόνια και δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα. Όντως είναι πάρα πολύ βολικό στο χέρι ειδικά για όσους έχουν μεγάλη παλάμη . Receiver λογικά θα ταιριάζει και από τα combo mouse-keyboard της Microsoft οπότε βάλε μία αγγελία ζήτησης μπας και βρεθεί κάποιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.