christian-ago Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Γραφω καποιον κωδικα JAVA και προσπαθω να εκτυπωσω στην οθονη ελληνικα. Κανω μετατροπη ακεραιου σε ASCII. Μονο που μου εμφανιζει κατι περιεργους χαρακτηρες του στυλ: Å . Μπορω κατι να κανω για να το φτιαξω; Καπου διαβασα οτι μονταρω το "netbeans.conf" αλλα δεν εγινε τιποτα.
christian-ago Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Οκ πως το κανω αυτο; Δεν ειμαι εξοικοιμενος με τις επιλογες του προγραμματος.
dude1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Λογικά θα μπορείς να το αλλάξεις από τα properties του project. Ακριβώς δεν ξέρω γιατι χρησιμοποιώ eclipse.
christian-ago Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το encoding του project ηταν utf-8 απο την αρχη. Και δεν εχει αλλη επιλογη που να σε οδηγει σε ελληνικα.
dude1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 μμμ, Δοκίμασε κατι σαν: String a = "test"; String b = new String(a.getBytes("ISO-8859-7"),"UTF-8"); θα ρωτήσω και ένα φίλο και θα σου πω αύριο.
christian-ago Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μου βγαζει μηνυμα οτι αυτη η κωδικοποιηση δεν υποστηριζεται. Οκ θα τα πουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.