Προς το περιεχόμενο

Νέο modem

dude1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένα ξαδερφάκι μου ειχε ένα modem crypto και του χάλασε. Πήγε και πήρε ένα sagem που του πρότειναν αλλά μου λέει οτι το Internet είναι αρκετά αργό. Λέτε να φταίει το modem? Πρέπει να ρυθμίσει κάτι?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένα ξαδερφάκι μου ειχε ένα modem crypto και του χάλασε. Πήγε και πήρε ένα sagem που του πρότειναν αλλά μου λέει οτι το Internet είναι αρκετά αργό. Λέτε να φταίει το modem? Πρέπει να ρυθμίσει κάτι?

sagem φιλε μου ειχε δωσει ο οτε νομιζω πριν 5 χρονια, και τα 2 για τα σκουπιδια ηταν... καθως περιμενα το δευτερο γιατι νομιζα οτι μου ειχαν στειλει ελλατωματικο, αλλα εφτεγε η μαρκα και οχι το ρουτερ, ας δωσει κανα 50ααρικο να βρει κανα καλο, και εγω τελος του μηνα για ρουτερ zyxel των 50 ευρω πάω.

Δημοσ.

αν πηγε και αγορασε sagem πεταμενα λεφτα.απο το χρεπι crypto Στην σαβουρα sagem.ας το αλλαξει με κατι αλλο.αν το πηρε απο τον οτε χιλιες φορες ενα thomson.απο εκει και περα πρεπει να μας πει ποσο συγχρονιζει αν κατεβαζει ασυρματα η οχι γιατι μπορει να ειναι θεμα ασυρματου και να μην κατεβαζει σωστα.χαρακτηριστικα γραμμης να πας πει.μπορει πχ αν κατεβαζει wireless με το προηγουμενο να επαιζε σφαιρα και σε αυτο να χρειαζεται πχ να αλλαξει καποιο καναλι για να παιξει σωστα.αλλα για αρχη να μαςπει ποσα συγχρονιζει και αμα θυμαται ποσο συγχρονιζε παλια με το παλιο ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...