nikos7690 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 εχει να μου προτεινει κανεις καποιο παιχνιδι για πσ3? στρατηγικης παντα τυπου total war. αλλα ή τυπου red alert δεν θα με χαλαγε και τυπου civilization. Δεν ειμαι πολυ επιλεκτικος γιατι απο μια αναζητηση που εκανα στο νετ, δεν βρηκα να εχουν βγει τετοιοι τιτλοι για πσ3... Γνωριζετε αν δεν υπαρχει κατι προς το παρων, αν αναμενουμε κανεναν τιτλο προσεχως?
nkarafo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 εχει να μου προτεινει κανεις καποιο παιχνιδι για πσ3? στρατηγικης παντα τυπου total war. αλλα ή τυπου red alert δεν θα με χαλαγε και τυπου civilization. Δεν ειμαι πολυ επιλεκτικος γιατι απο μια αναζητηση που εκανα στο νετ, δεν βρηκα να εχουν βγει τετοιοι τιτλοι για πσ3... Γνωριζετε αν δεν υπαρχει κατι προς το παρων, αν αναμενουμε κανεναν τιτλο προσεχως? Link
nikos7690 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 καλο το λινκ απλα αν υπαρχει αποψη απο καποιον που εχει παιξει καποιο παιχνιδι,ή εχει ακοθσει αποψεις, θα βοηθουσε στην επιλογη!
skanjos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 valkyria chronicles ,έχει το anime στοιχείο και είναι Srpg, το καλύτερο στο είδος του της γενιάς,δεν σου πρωτείνω agarest και disgaea εκεί ξεφέυγει το πράγμα και σύμφωνα με τα παιχνίδια που σαρέσουν δύσκολα να είναι μεσα αυτά. πάντος το vc θα το ευχαριστηθείς είμαι σίγουρος.
nikos7690 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τα rpg δεν μου αρεσουν πολυ η αληθεια ειναι. δεν μου φαινεται να μοιαζει η αληθεια ειναι με καποιο απ αυτα τα παιχνιδια που ειπα, απ οτι ειδα σε κατι βιντεακια. αν ειναι θα το νικιασω να το δω ! καμια αλλη προταση?
gdimoulas7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τσεκαρε το stormrise αν και ειναι λιγο παλιοτερο και επισης το ruse που ειναι πιο προσφατο.Πιστευω καποιο θα σου αρεσει.
nikos7690 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 το ρυσε το ειδα κ εγω αλλα εχει 7.5 /10 βαθμολογια και γι αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος. το αλλο δν το χω ακουσει η αληθεια ειναι, θα το κοιταξω
PlutoNick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Valkyria Chronicles δαγκωτό. Valkyria Chronicles δαγκωτό.
MurderDoII Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω παίξει Disgaea σε PS3 και περιμένω το 4, αλλά στο PS2 ήταν κορυφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.