Προς το περιεχόμενο

προταση για παιχνιδι στρατηγικης για πσ3

nikos7690

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει να μου προτεινει κανεις καποιο παιχνιδι για πσ3? στρατηγικης παντα τυπου total war. αλλα ή τυπου red alert δεν θα με χαλαγε και τυπου civilization. Δεν ειμαι πολυ επιλεκτικος γιατι απο μια αναζητηση που εκανα στο νετ, δεν βρηκα να εχουν βγει τετοιοι τιτλοι για πσ3... Γνωριζετε αν δεν υπαρχει κατι προς το παρων, αν αναμενουμε κανεναν τιτλο προσεχως?

Δημοσ.

εχει να μου προτεινει κανεις καποιο παιχνιδι για πσ3? στρατηγικης παντα τυπου total war. αλλα ή τυπου red alert δεν θα με χαλαγε και τυπου civilization. Δεν ειμαι πολυ επιλεκτικος γιατι απο μια αναζητηση που εκανα στο νετ, δεν βρηκα να εχουν βγει τετοιοι τιτλοι για πσ3... Γνωριζετε αν δεν υπαρχει κατι προς το παρων, αν αναμενουμε κανεναν τιτλο προσεχως?

Link

Δημοσ.

καλο το λινκ απλα αν υπαρχει αποψη απο καποιον που εχει παιξει καποιο παιχνιδι,ή εχει ακοθσει αποψεις, θα βοηθουσε στην επιλογη!

Δημοσ.

valkyria chronicles ,έχει το anime στοιχείο και είναι Srpg, το καλύτερο στο είδος του της γενιάς,δεν σου πρωτείνω agarest και disgaea εκεί ξεφέυγει το πράγμα και σύμφωνα με τα παιχνίδια που σαρέσουν δύσκολα να είναι μεσα αυτά. πάντος το vc θα το ευχαριστηθείς είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

τα rpg δεν μου αρεσουν πολυ η αληθεια ειναι. δεν μου φαινεται να μοιαζει η αληθεια ειναι με καποιο απ αυτα τα παιχνιδια που ειπα, απ οτι ειδα σε κατι βιντεακια. αν ειναι θα το νικιασω να το δω ! καμια αλλη προταση?

Δημοσ.

το ρυσε το ειδα κ εγω αλλα εχει 7.5 /10 βαθμολογια και γι αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος. το αλλο δν το χω ακουσει η αληθεια ειναι, θα το κοιταξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...