Προς το περιεχόμενο

BSOD Και αλλα!

Anastazio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω πολυ

UPDATE:Σημερα στο ασχετο λιγα λεπτα αφου τον ανοιξα μου εκανε ενα RR και ο δισκος εκανε αυτο τον ελεηνο ηχο τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ...ωρε να φταιει ο seafail?γιατι δεν πεταει εστω ενα msg το σμαρτ?εχω εναν στο μαγαζι δουλευει κανονικα εδω και ποσα χρονια με error απο το smart αλλα δεν κανει ταρζανιες απλα μου βγαζει το msg στο post...pffffffffffffffffff,κανα σοβαρο prog να κοιταξω το δισκο?

Δημοσ.

Update:Νεο bsod κατα την εκινηση των windows,memory_management ελεγε στην περιγραφη...θα τον σπασω...οι μνημες ειναι κομπλε θεωρητικα απο το memtest,μηπως κατα το καψιμο πηρε μαζι του ξερω γω κανα controller στο mobo και συμβαινουν ολα αυτα?

• Moderators
Δημοσ.

Το οτι το smart τον βγαζει οκ,δυστυχως δεν σε καλυπτει παντα 100%.Αλλα απο τη στιγμη που τον τσεκαρες και με diagnostics και βγηκε οκ,τι να πω..Δοκιμασε αν θελεις και το hard disk sentilnel. Tα dumps σου ακομα δεν τα εχω δει ολα,ειναι κ πολλα τα αφιλοτιμα.Update οταν τελειωσω.

• Moderators
Δημοσ.

Αργησα λιγο, sorry για την καθυστερηση.

Ειδα αναλυτικα γυρω στα 14 dumps σου απο τα 25.Δεν συνεχισα καθως σχεδον σε καθε ενα απο αυτα το bugcode της μπλε οθονης ηταν διαφορετικο, μαζι με το stack λιγο πριν την bsod και την πιθανη αιτια προβληματος.

Ειχες μπλε οθονες με μηνυματα οπως

• PFN_LIST_CORRUPT (4e)
  • DRIVER_POWER_STATE_FAILURE (9f)
  • PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50)
  • BAD_POOL_HEADER (19)
  • UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP (7f)
  • POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA (de)
  • SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e)

καθως και μερικα ακομα.Σε αλλα φαινεται πως υπαρχει προβλημα σε καποιο αρχειο των windows, σε αλλα third party drivers οπως ο αυτος της καρτας γραφικων σου (atikmdag.sys).

Ολα τα παραπανω αποτελουν σοβαρη αποδειξη πως υπαρχει hardware προβλημα ή αν εισαι τοσο ατυχος,καποιος third party driver προκαλει σοβαρο corrυption στην μνημη σου η οποια "σκαει" μετα χωρις να ειναι εμφανης ο λογος.Υπαρχει λυση και για την δευτερη περιπτωση αλλα δεν νομιζω πως αυτο ειναι το προβλημα σου προς το παρον.

Δημοσ.

σ'ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες φιλε μου,τι θα μπορουσα να κανω?τι προτεινεις?δε νομιζω να ειναι θεμα driver γιατι εχω multiboot Loggara στα vista κ εκανε το ιδιο πραγμα,το θεμα ειναι οτι το μηχανημα αφου ανοιξει θα παρουσιασει διαφορα bsod και restart κατα τις πρωτες 2-3 εκινησεις κ επειτα λειτουργει κανονικα,πραγματικα δε καταλαβαινω τι γινεται.Μπορεις να υποθεσεις πιο part ενδεχεται να ειναι ελλατωματικο?

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα θα φοβομουν τον σκληρο.Αυτο που εβγαλε το sentilnel δεν ειναι για να αφησεις στην ακρη.Θα μου πεις το smart δεν βγαζει καποιο μηνυμα,αλλα οπως λες και ο ιδιος εχεις ενα σκληρο στο μαγαζι

που το smart λεει πως εχει προβλημα και αυτος δουλευει κανονικα..

Δημοσ.

θα δοκιμασω εκεινο το σκληρο σε αυτο το pc και θα σου πω αποτελεσματα,πιστευω αυριο να το κανω γιατι θελει πολλη δουλεια..

Δημοσ.

Δεν προλαβαινω να κανω φορματ εν τελει στον αλλο δισκο για να τον βαλω αλλα νομιζω οτι δε φταιει αυτος διοτι αν ειχε προβλημα ο δισκος δε νομιζω να μου εβγαζε προβλημα για να κανω bios recovery,ουτε θα κολουσε πριν καν ανοιξει να κανει post με μια παυλα να αναβοσβηνει,μπορω να στειλω την mobo για rma ετσι?νομιζω αυτη φταιει ρε παιδια...θελω κανα 10 προσπαθειες για να ανοιξει πια το μηχανημα...να τους το δωσω ετσι πως ειναι?αληθεια ποσα χρονια δινει το eshop?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις format τον αλλο σκληρο αλλα αφου δεν θελεις να το δοκιμασεις fine by me.

Μπορεις να ξεσυνδεσεις καθε σκληρο απο το pc και να κανεις boot με καποιο live cd.Αν εξακολουθει το προβλημα, rma την μητρικη οπως λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...