zanzavar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν είναι προσφορά ή λάθος πάντως η τιμή είναι αστέρι!! getitnow
dj_neo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κάπου τόσο τον είχα πάρει και εγώ από το Πλάισιο σε προσφορά τα χριστούγεννα. Δεδομένου ότι έρχονται vertex 3 μάλλον δεν είναι λάθος.
zanzavar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Η χαμηλότερη τιμή που βρίσκεις στο skroutz είναι στα 120€ με μεταφορικά. Έχουν ανακοινωθεί οι καινούργιοι και τους περιμένουμε για να δούμε τις τιμές (νέων και παλιών) αλλά δεν είναι άσχημη τιμή πάντως.
lionheart75 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σωστός ο @dj_neo, τόσο έκανε προ διμήνου στο Πλαίσιο (συγκεκριμένα 109€) και τον είχα αγοράσει και εγώ. H τιμή αυτή δεν παίζει να είναι λάθος λοιπόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεδομένου ότι έρχονται vertex 3 μάλλον δεν είναι λάθος. έρχονται οι Vertex 3 Pro και EX οι οποίοι θα είναι ακριβότεροι, για την "απλή" Vertex 3 σειρά (όπως είναι αυτός ο Vertex 2) δεν έχουμε ακούσει κάτι μέχρι στιγμής...
iced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Απλα να εχετε ολοι κατα νου οτι τα specs ειναι παρα πολυ θεωρητικa και οτι στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα χαμηλοτερες οι ταχυτητες μεταφορας δεδομενων... Το λεω για καποιοις που τους ενδιαφερουν... Αλλωστe την σβελτη αισθηση την δινει η μηδενικη υστερηση του Προς το παρον δεν εχο ασχοληθει με ssd αλλα εχω δοαβασει καποια reviews....
prigipa_m Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Απλα να εχετε ολοι κατα νου οτι τα specs ειναι παρα πολυ θεωρητικa και οτι στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα χαμηλοτερες οι ταχυτητες μεταφορας δεδομενων... Το λεω για καποιοις που τους ενδιαφερουν... Αλλωστe την σβελτη αισθηση την δινει η μηδενικη υστερηση του Προς το παρον δεν εχο ασχοληθει με ssd αλλα εχω δοαβασει καποια reviews.... Μπορείς να μας παραθέσεις αυτα τα Reviews....?
moredread Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ένα απο τα καλύτερα reviews Που έχω διαβάσει και είναι και ελληνικό http://www.hwbox.gr/reviews/10449-ssd-round-up-2010-ssd-rocks.html Η τιμή είναι καλή...!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Απλα να εχετε ολοι κατα νου οτι τα specs ειναι παρα πολυ θεωρητικa και οτι στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα χαμηλοτερες οι ταχυτητες μεταφορας δεδομενων... Το λεω για καποιοις που τους ενδιαφερουν... Αλλωστe την σβελτη αισθηση την δινει η μηδενικη υστερηση του Προς το παρον δεν εχο ασχοληθει με ssd αλλα εχω δοαβασει καποια reviews.... στα sequential read/write transfers είναι σχεδόν ίδια με τα ονομαστικά, στα 4K όμως είναι προφανώς χαμηλότερα αλλά και πάλι είναι πααάρα πολύ καλά σε σχέση με HDDs
prigipa_m Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως εγω δεν θα παιρνα 60αρι σκληρο αν έβαζα πάνω του τα Windows 7.....
moredread Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 πάντως οι SSD έχουν μέλλον και ανάπτυξη! δεν έχουν κάνει πλήρη χρήση του Sata 3 ακόμα...γενικά δεν έχουν δείξει ακόμα τα δόντια τους και θα δούμε πολύ ταχύτερους στο μέλλον! Οι HDD πλέον δεν πρόκειται να βελτιωθούν δραματικά ! Πάντως εγω δεν θα παιρνα 60αρι σκληρο αν έβαζα πάνω του τα Windows 7..... γιατί το λές αυτό? πιστεύεις ότι δεν επαρκεί? σίγουρα είναι λίγος! ειδικά αν περάσεις μέσα και προγράμματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως εγω δεν θα παιρνα 60αρι σκληρο αν έβαζα πάνω του τα Windows 7..... για το 2ο PC μου είναι ωραιότατος (τώρα έχω 150gb Velociraptor), αλλά για το 1ο δεν φτάνει ούτε για αστείο...τα Windows + Programs + Dragon Age Origins (DLC+Expansion) πιάνουν 46gb με το καλημέρα πάντως οι SSD έχουν μέλλον και ανάπτυξη! δεν έχουν κάνει πλήρη χρήση του Sata 3 ακόμα...γενικά δεν έχουν δείξει ακόμα τα δόντια τους και θα δούμε πολύ ταχύτερους στο μέλλον! οι επόμενες γενιές που θα βγουν Μάρτιο-Απρίλιο θα είναι SATA-3
moredread Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 έχει βγάλει κ η crucial έναν sata 3 αλλά στα benchmarks δεν είναι ΤΟΣΟ κορυφαίος για τα λεφτά του... πιστεύω ότι η Intel θα βάλει τα γυαλιά σε όλες τις άλλες με sata 3..
iced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να μας παραθέσεις αυτα τα Reviews....? Φυσικα, παρε ενα για αρχη...
ArisG88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως εγω δεν θα παιρνα 60αρι σκληρο αν έβαζα πάνω του τα Windows 7..... Για τον μέσο χρήστη τα 60GB είναι υπεραρκετά με Windows 7. Εγώ προσωπικά δεν ξεπερνάω τα 30Gb χωρίς downloads στον δίσκο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.