Προς το περιεχόμενο

ΟΣΕ Θεσσαλονίκη-Αθήνα

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η αναζήτηση στο επίσημο site του ΟΣΕ δεν λειτουργεί μπορεί κάποιος να μου πει πόσο είναι το εισιτήριο με επιστροφή από Θεσσαλονίκη - Αθήνα;

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημοσ.

το express 48e b θεση,α θεση 64ε και ολυμπιακη πηγαινε ελα 140ε με τους φορους μεσα!!!

να που εφτασε ο καιρος να συμφερει να πηγαινεις με αεροπλανο...

Δημοσ.

καλα ρε παει καλα το συστημα..

εβαλα αθηνα-θεσ intercity και κανει 36,3 ευρω

επιλεγω 50% εκπτωση και μου το κανει 26,3 ευρω

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

Δημοσ.

Η έκπτωση είναι επι του βασικού εισιτηρίου πάντα.

Παλαιότερα μόνο τα Intercity είχαν κάτι που ονομαζόταν "συμπλήρωμα ποιότητας"

Ε λοιπόν από πρόπέρσι το καλοκαίρι με τις αυξήσεις το πρόσθεσαν μέχρι και στη β θέση της ταχείας προτεραιότητας.

και είναι αρκετά χρήματα.

Το μόνο που δεν το έχει είναι η νυχτερινή που ανεβαίνει βουλγαρία, η οποία έχει μέσα και όρθιους και κάθε καρυδιάς καρύδι και στ'αλήθεια δεν παλεύεται.

Οπότε αν τα υπολογίσεις σωστά στα λέει.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω..το βασικο εισητηριο δεν ειναι τα 36,3? (κανονικα 18,15,δλδ 8,15 πανω)

εβαλα και Α θεση με 56,3 ευρω και 50% μου βγαζει 36,3.. (κανονικα 28,15,δλδ 8,15 πανω)

δεν καταλαβαινω τι σκατα ειναι αυτο το προσθετο 8,15 που χρεωνουν..

Δημοσ.

σου ειπα, συμπληρωμα ποιοτητας λεγεται.

θυμασαι που ειχε βγει τοτε ο ΟΣΕ με ανακοινωση και ειπε για 30% αυξησεις;

Ε, ηταν μεν 30% αλλα κότσαρε αυτό το 8,15 και στα απλά τραίνα, οπότε για το απλό εισιτήριο το μειωμένο ήταν περίπου 100% η αύξηση

Από τις μεγαλύτερες απατεωνιές. Το 8,15 σαν συμπλήρωμα δεν υπόκειται σε εκπτώσεις.

Εδιτ, τα ΚΤΕΛ είναι 65 πήγαινε ελα το κανονικό και 42-45 το φοιτητικό.

Μόνο ΚΤΕΛ παίρνω που κάνω συχνά πανω κάτω.

Έχει και κάθε μιαμιση ώρα δρομολόγιο βρέξει χιονίσει.

Ούτε εκτροχιασμοί, ούτε να φαμε 2 ώρες γιατι χτυπήσαμε πρόβατο (ναι μου έχει συμβεί) ούτε τίποτα.

Έχω βρει την ησυχία μου.

Δημοσ.

συμφωνω με pantel αλλα οχι οτι το κτελ (αυτοκινητοδρομος) εχει και λιγοτερους ασταθμητους παραγοντες απο σιδηροδρομο. Προβατο δεν μου τυχε ποτε στις ραγες ουτε εκτροχιασμος (!) αλλα στην εθνικη καθυστερησεις εξαιτειας κινησης / ατυχηματων συχνα πυκνα. Επισης: μπλοκα αγροτων / πολυ βροχη / χιονι / παρακαμψεις για διοδια / κατολισθησεις βραχων / στοπ για βενζινα / υποχρεωτικη σταση για σνακ ή τουαλετα / κινηση σε εισοδο ή εξοδο της πολης / σταση να παρουμε καποιον απο κομβο που...

το χω περασει ολα, και δεν εφταιγε σε ολα το κτελ βεβαια!

παντως ναι σε ολον τον κοσμο το τρενο ειναι καλυτερο και ακριβοτερο εδω τ αναποδο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...