vicky5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Kαλησπερα και παλι παιδια, Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Εχω ένα gui σε ένα προγραμμα μου το οποίο αποτελείται απο ενα jframe και μέσα εχει ενα jpanel.Οταν ξεκινήσει το πρόγραμμα μου δημιουργειται αυτο και το jpanel μου ειναι εντελώς αδειο. Μετα απο κάποια διεργασια που κάνει το πρόγραμμα μου γυρίζει ένα vector με εικόνες σε μορφή byte[]...Yπάρχει τρόπος να γεμίσω το jpanel? Εχω δει πριν δημιουργηθει να μπορω να βάλω αλλα μετα αφου έχει δημιουργηθεί/? ευχαριστω πολυ
Technology fan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να κλείσεις το υπάρχων πάνελ και να το αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο όπου θα περιέχει αυτα που θέλεις
vicky5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εκανα jpanel1=new jpanel(); και εβαλα μεσα την εικονα και επειτα εκανα repaint(); αλλα δεν εκανε τιποτα
virxen75 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ένα απλό παράδειγμα για το πως να το φτιάξεις > import javax.swing.*; import java.awt.event.*; import java.awt.FlowLayout; public class ReplacePanels extends JFrame{ private boolean panel1HasFocus=true; private JPanel mainPanel,panel1,panel2; public ReplacePanels(){ mainPanel=new JPanel(); panel1=new JPanel(); panel2=new JPanel(); JLabel label1=new JLabel("PANEL1...."); JLabel label2=new JLabel("PANEL2!!!!"); panel1.add(label1); panel2.add(label2); mainPanel.add(panel1); JButton btnChangePanel=new JButton("Change panels"); btnChangePanel.addActionListener(new ActionListener(){ public void actionPerformed(ActionEvent e){ if (panel1HasFocus){ mainPanel.removeAll(); mainPanel.invalidate(); mainPanel.add(panel2); mainPanel.revalidate(); repaint(); }else{ mainPanel.removeAll(); mainPanel.invalidate(); mainPanel.add(panel1); mainPanel.revalidate(); repaint(); } panel1HasFocus=!panel1HasFocus; }}); setLayout(new FlowLayout()); setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE); add(mainPanel); add(btnChangePanel); setSize(600,400); setVisible(true); } public static void main(String args[]){ new ReplacePanels(); } }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.