Προς το περιεχόμενο

αγορά ηχείων pc για ποιοτικό ήχο.

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από τα ηχεία που προτείνεται που είναι καθαρά για pc , η λύση του home cinema δεν αξίζει ? Π.χ κάτι τέτοιο που διάλεξα εντελώς τυχαία στο όριο των 300€ των z-5500 λογικά θα υπάρχουν και πολύ καλύτερα .

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδή ενδιαφέρει και μένα το θέμα... τα Sony SRS-DB500 μου φαινονται πάντως να αποτελούν αρκετά δυνατή επιλογή... αλλιώς "κανονικά" bookself ηχεία με sub κι έναν φθηνό πολυκάναλο 5.1

Δημοσ.

επειδή ενδιαφέρει και μένα το θέμα... τα Sony SRS-DB500 μου φαινονται πάντως να αποτελούν αρκετά δυνατή επιλογή... αλλιώς "κανονικά" bookself ηχεία με sub κι έναν φθηνό πολυκάναλο 5.1

Αδερφέ... χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την αγοραστική σου ικανότητα... ούτε και των άλλων posters...

Πλέον η τεχνολογία και η αγορά έχει φτάσει σε ένα σημείο που στα ίδια λεφτά παίρνεις το ίδιο από όλες τις εταιρείες (τουλάχιστον στο θέμα του ήχου). Εκτός και εάν βρεις καμία νεο-εισερχόμενη εταιρεία που τα δίνει μισοτιμής για να πιάσει κόσμο.

Έτσι, δεν αξίζει την ώρα που θα σπαταλήσεις για να βρεις την σούπερ ντούπερ λεπτομέρεια... εκτός και εάν μιλάμε για επαγγελματικό ήχο (= βγάζεις λεφτά από αυτό).

Δεν νομίζω να ισχύει το moto με τον τρόπο που το ερμηνεύεις.Απλά τα monitor ηχεία έχουν flat ανταπόκριση σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων γιαυτό τα χρησιμοποιούν και στα studio.Ότι ηχογραφείς αυτό σου δίνει.Δεν χρωματίζει καμιά συχνότητα (αν και σου δίνουν το περιθώριο να βάλεις λίγο χρωματάκι).Λόγω της αυτοενίσχυσης έχουν αυξημένη ευχρηστία και φορητότητα.Προσωπικά τα απολαμβάνω καθημερινά.Έχει και η dynaudio ενεργά ηχεία αλλά είναι απλησίαστα (Dynaudio BM 5A, Dynaudio BM 6A) και δεν πρόκειται για καμια τυχαία εταιρεία.

Αυτό που λες είναι η εντύπωση που έχει ο κάθε εμπειρικός (no offense) που ασχολείται με τον ήχο. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που λέγονται near field και ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες. Η flat απόκριση που αναφέρεις (εκτός του ότι 100000000% δεν ξέρεις τι είναι η απόκριση και) εκτός του ότι δεν υπάρχει είναι και ένα έντεχνο ψέμα για να πουλάνε (και καλά) ποιότητα οι εταιρείες.

Δημοσ.

Αν μας για 5.1 νομίζω πως τα z5500 είναι η τοπ επιλογή. Σε 2.1 τα bose είναι αχτύπητα και νομίζω πως από πλευράς ποιότητας ήχου καλύτερα από τα z5500.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά νέων 5.1 ηχείων για το pc μου (το οποίο έχει Creative X-Fi Xtreme Gamer), ποια πιστεύεται είναι καλύτερα, τα Logitech Z-5500 ή τα Edifier DA 5000 Pro; Η χρήση που θα τους κάνω είναι 50% μουσική,40% ταινίες και 10% παιχνίδια. Επίσης μπορείτε να μου προτείνεται και άλλα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά νέων 5.1 ηχείων για το pc μου (το οποίο έχει Creative X-Fi Xtreme Gamer), ποια πιστεύεται είναι καλύτερα, τα Logitech Z-5500 ή τα Edifier DA 5000 Pro; Η χρήση που θα τους κάνω είναι 50% μουσική,40% ταινίες και 10% παιχνίδια. Επίσης μπορείτε να μου προτείνεται και άλλα.

με ενδιαφερει και μενα αυτο το διλημα με τη διαφορα οτι ειμαι 70% ταινιες, 20% παιχνιδια, 10% μουσικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...