eirinikp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Γεια, Έλαβα από το outlook express ένα email από γνωστό, το οποίο μου κάνει τα εξής: μόλις πατήσω πάνω στο email, βλέπω από το task manager ότι η χρήση cpu του outlook πιάνει αμέσως 99, και η χρήση μνήμης του παίρνει την ανηφόρα με τέτοιο ρυθμό ώστε το μοναδικό πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να κάνω reboot από το κουμπάκι... Το email δεν περιείχε τίποτα περίεργο, και μάλιστα το ίδιο mail μου το ξανάστειλε ο ίδιος και το άνοιξα κανονικά. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ καν να το σβήσω από το outlook, και φαίνεται μονίμως ως μη αναγνωσμένο στα εισερχόμενα, και πρέπει να προσέχω μην το πατήσω κατά λάθος. Τι μπορώ να κάνω για να το ξεφορτωθώ?
antonl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει κάποιο web interface για να το σβήσεις από κει;
eirinikp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει κάποιο web interface για να το σβήσεις από κει; Τι εννοείς?
antonl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος είναι ο πάροχος; Hotmail, gmail, ο ISP σου, είναι το email της δουλειάς σου;
eirinikp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείς να το σβήσω από το webmail? Μα στο outlook θα συνεχίσει να υπάρχει. (Δουλειάς είναι)
nikomas50 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Στο Outlook Express έχεις τη δυνατότητα να ξανακατεβάσεις όλα τα εισερχόμενα αν τα διαγράψεις συνολικά; Στις επιλογές δηλαδή για προχωρημένους έχεις επιλέξει να παραμένουν τα e-mail στον διακομιστή; Αν ναι υπάρχει τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.