Προς το περιεχόμενο

vga 10mm fan εχει?

Anaisthitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.....ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω fan για την καρτα γραφικων σαν αυτο Link αλλα σε 10mm γιατι αυτα ειναι 8mm

thanks

Δημοσ.

Θες να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες? Ποιά κάρτα έχεις? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ποιό είναι αυτό? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με τον 10άρη ανεμιστήρα?

Δημοσ.

10cm = 100mm

8cm = 80mm

:P :P ναι λαθος μου..... εχω μια cyclone ψηκτρα και εχει κλαταρει λιγο....στη cyclone einai ena 92mm και το μετρισα και χωραει και ενα 10 εκατοστων...οποτε λεω "ε δεν βαζω ενα?" το θεμα ειναι οτι δεν βρησκω και λεω να το ξυλωσω απο αλλο cooler......

αυτη ειναι η cyclone>>>>> Link

Δημοσ.

Με λίγη προσοχή και αρκετή δόση πατέντας, νομίζω ότι οποιοσδήποτε τυπικός 92άρης θα ταίριαζε μια χαρά. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε low-profile 10άρη/92άρη/80άρη. Βέβαια, θα χρειαστεί να τον "σφάξεις" κανονικά και να δεις τί είδους σύνδεση θα μπορέσεις να κάνεις για να έχεις και έλεγχο των στροφών.

Λίγο μπερδεμένο το θεματάκι, όμως με ψαξιματάκι και θέληση όλα γίνονται!

Δημοσ.

Με λίγη προσοχή και αρκετή δόση πατέντας, νομίζω ότι οποιοσδήποτε τυπικός 92άρης θα ταίριαζε μια χαρά. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε low-profile 10άρη/92άρη/80άρη. Βέβαια, θα χρειαστεί να τον "σφάξεις" κανονικά και να δεις τί είδους σύνδεση θα μπορέσεις να κάνεις για να έχεις και έλεγχο των στροφών.

Λίγο μπερδεμένο το θεματάκι, όμως με ψαξιματάκι και θέληση όλα γίνονται!

ειπα να παρω κανενα ετοιμο cooler και να βγαλω το ανεμιστηρα...πιστευω θα ηταν καλη και ευκολη φαση! οχι τιποτα αλλα για να μην πεδευομαι κυριος

Δημοσ.

Για μένα, το μόνο σοβαρό ζήτημα που γεννάται είναι ότι χάνεις την "αυτόματη" λειτουργία του ανεμιστήρα (ο μαμά είναι PWM, όποτε ζεστένεται η κάρτα αυξάνει τις στροφές του, όποτε ηρεμεί, μειώνει τις στροφές του από μόνος του), ενώ έχω την εντύπωση ότι οι άλλοι ανεμιστήρες των aftermarket πρϊόντων διαθέτουν απλώς ποτενσιόμετρο για τη χειροκίνητη ρύθμιση των στροφών.

Από κει και πέρα, θέματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν. Αν είσαι OK με το θέμα της ρύμθισης των στροφών λειτουργίας (και κατ'επέκταση του θορύβου και της θερμοκρασίας), προχώρα!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η κλάση που φοριέται στους GPU-coolers είναι αυτή των 92mm... Μπορείς να τις ψάξεις μία μία αν έχεις κουράγιο, σε κάποια specs ίσως πετύχεις κάποια με 10άρη fan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...