morgy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να με βοηθήσετε. Και αν μπορώ να το εξηγήσω σωστά. Έχω το Lachesis και ενώ εκεί που έχω τον κέρσορα κάπου στη μέση της οθόνης παράδειγμα, και κάνω τη δουλειά μου (είτε κλικ, είτε gaming κτλ) ξαφνικά ο κέρσορας φεύγει (τι φεύγει, πετάγεται καλύτερα!) προς τα αριστερά και κολλάει στο τέρμα αριστερό άκρο της οθόνης. Στα ξαφνικά το κάνει οπουδήποτε και αν είμαι (browser-games) και σε άκυρες χρονικές στιγμές. Δεν ξέρω αν φταίει το ποντίκι ή κάτι άλλο. Έχω steelseries mousepad (αν παίζει ρόλο). Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και αν φτιάχνεται? Thanks
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Όταν πάει τέρμα αριστερά, το pc είναι κολλημένο; Αν πατήσεις κάτι από το keyboard αντιδράει; Κάνεις restart και ξαναστρώνει; Δοκίμασε και με ένα άλλο ποντίκι να δεις αν κάνει το ίδιο. Αν δεν δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα, επικεντρωνόμαστε στο Mouse.
morgy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Συγνώμη, δεν ξεκαθάρισα κάτι. My bad. Όταν λέω κολλάει, δεν εννοούσα ότι κολλάει εντελώς και δεν ανταποκρίνεται. Λάθος επιλογή λέξης. Λειτουργεί κανονικά το ποντίκι, απλά κάνει αυτή την απότομη κίνηση προς τα αριστερά το οποίο είναι λίγο σπαστικό. Δηλαδή αν για παράδειγμα, πες κάνω κάτι και υπάρχει ένα παραθυράκι που πρέπει να πατήσω ΟΚ, μπορεί εκεί που είμαι έτοιμη με τον κέρσορα να κλικάρω πάνω στο ΟΚ, να εξαφανιστεί ο κέρσορας και να μεταφερθεί ακαριαία στα αριστερά. Επαναφέρεται άμεσα απλά καταντάει εκνευριστικό. Δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα άρα δεν κολλάει εντελώς, απλά το κάνει σε άσχετες στιγμές. ΟΚ κατανοητό τώρα, απλά νόμιζα ότι κολλούσε και το pc. Mε άλλο Mouse να υποθέσω δεν έχεις πρόβλημα ε;
morgy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όχι μόνο αυτό μου το κάνει. Μου δίνει την αίσθηση ότι χάνει την επαφή το "ματάκι" lazer του ποντικιού. Μάλλον θα πρέπει να μάθω να ζω μ'αυτό Thx πάντως.
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όχι μόνο αυτό μου το κάνει. Μου δίνει την αίσθηση ότι χάνει την επαφή το "ματάκι" lazer του ποντικιού. Μάλλον θα πρέπει να μάθω να ζω μ'αυτό Thx πάντως. Πότε το πήρες; Δεν είναι σε εγγύηση;
Commendatore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Όχι μόνο αυτό μου το κάνει. Μου δίνει την αίσθηση ότι χάνει την επαφή το "ματάκι" lazer του ποντικιού. Μάλλον θα πρέπει να μάθω να ζω μ'αυτό Thx πάντως. Ρίξε μια ματιά και εδώ, μήπως και βγάλεις κάποια άκρη. Είχαν παρουσιάσει ένα θέμα τα συγκεκριμένα τρωκτικά και νομίζω πως διορθωνόταν με νέο firmware
morgy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 @Karmen, είναι. Αν δεν διορθωθεί θα το πάω πίσω μάλλον. @Commendatore, thx, θα δοκιμάσω να περάσω νέο firmware και ελπίζω να φτιάξει
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα τελευταία μου έκανε και εμένα κατι παρόμοιο με αυτο που περιγράφει ο φίλος αλλα με το πέρασμα του καινούργιου Firmware μεχρι στιγμής ολα καλά.
morgy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 εμένα δεν έφτιαξε ακριβώς. πέτυχα αυτό το post και ορισμένοι λένε ότι τους έφτιαξε με το firmware και γράφουν ότι είναι θέμα με τους sensors του ποντικιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.