kanari Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Crazy Sunday 13/02/2011 από το e-shop.gr: http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Για μια ακόμα φορά η τρελή Κυριακή....δεν είναι και τόσο τρελή και απογοητεύει !!
fordakias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω..σπάνια βρίσκω κάτι που να μου αρέσεις στο CRAZY SUNDAYS
kadaka80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Άμα θες πραγματικά να γελάσεις με την καρδιά σου ,μπες στο stockατζίδικο του eshop (με προϊόντα από RMA παρακαλώ) stockhouse
iced Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια δεν ξερω ποσο καιρο ασχολειστε με προσφορες, προσωπικα να εχω δει 2-3 φορες πραγματικα καλη προσφορα τα τελευταια 3 χρονια..... Ειτε μιλαμε για υπερτιμημενη προηγουμενη τιμη, ειτε μιλαμε για προβληματικες σειρες προιοντων ειτε για "μεταχειρισμενα" ειτε μιλαμε για κακες συσκευες που δεν τις προτιμαει κανενας...
xristoforos89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Gamer Pc με 5450. I rest my case Σχολιο eshop ''... ιδανικός για χρήση από σοβαρούς Gamers..'' Μαλλον το εγραψαν για λαθος υπολογιστη..
kanari Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω..σπάνια βρίσκω κάτι που να μου αρέσεις στο CRAZY SUNDAYS Γιατί σου αρέσει τόσο πολύ ?? Στα λεφτά του το θεωρείς .... μεγάλη προσφορά???
k_dinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 To TOM CLANCY'S ENDWAR, το εχει παιξει κανεις? Αξίζει σαν παιχνιδι?
maparios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 γύρησα σπίτι νωρίς σήμερα και είπα να τσεκάρω τις προσφορές του e-shop..τίποτα δεν έχει κρίμα..επίσης: MANHATTAN DELUXE STEREO HEADSET πόσους μήνες τα κουράζουν τα καημένα...απ ότι φαίνεται δε φεύγουν
guardianx71 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί σου αρέσει τόσο πολύ ?? Στα λεφτά του το θεωρείς .... μεγάλη προσφορά??? Πολύ απλά , αφού συμφωνεί με το προηγούμενο post που ουσιαστικά έλεγε " μας δουλεύετε ρε?" σημαίνει ότι το θεωρεί χαζό και απλά λέει μετά : " σπάνια να βρω κάτι " . Δηλαδή ΔΕΝ βρίσκει κάτι καλό
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αλλά λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου ... Στο θέμα μας, πότε θα δούμε επιτέλους μια πραγματική προσφορά στην τρελή Κυριακή? Τελευταία καλή προσφορά που θυμάμαι ήταν το sidewinder X6 DSP στα 20κάτι ευρώ αν θυμάμαι καλά. Στην συνέχεια κάτι ψιλοπροσφορές με τα ηχεία Genius wooden 2.1 και 2.0. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αξιόλογο. Βέβαια σχεδόν όλες οι προσφορές στα Crazy είναι οι συνήθεις τιμές στο PC1. Skroutzάρετε.
kadaka80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ απλά , αφού συμφωνεί με το προηγούμενο post που ουσιαστικά έλεγε " μας δουλεύετε ρε?" σημαίνει ότι το θεωρεί χαζό και απλά λέει μετά : " σπάνια να βρω κάτι " . Δηλαδή ΔΕΝ βρίσκει κάτι καλό Σαν να ακούω καθηγητή σημειολογίας :-D
k_dinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 To e-shop ειναι γνωστο για τις 'προσφορές' του. Εγω ειχα αγορασει απο Crazy Sundays το φωτιστικο MEGA LIGHT RECHARGEABLE με 50% εκπτωση, απο 20 ΜΟΝΟ 10 ευρω! Κοιταξτε ποσο ειναι η τιμη σε 'αλλο' μαγαζι: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=270000242 ΥΓ: Το καλυτερο ειναι οτι το ειδα μετα απο λιγο καιρο, να το πουλανε σε πανηγυρι 3 ευρω!
kadaka80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 To e-shop ειναι γνωστο για τις 'προσφορές' του. Εγω ειχα αγορασει απο Crazy Sundays το φωτιστικο MEGA LIGHT RECHARGEABLE με 50% εκπτωση, απο 20 ΜΟΝΟ 10 ευρω! Κοιταξτε ποσο ειναι η τιμη σε 'αλλο' μαγαζι: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=270000242 ΥΓ: Το καλυτερο ειναι οτι το ειδα μετα απο λιγο καιρο, να το πουλανε σε πανηγυρι 3 ευρω! Και με λίγο παζάρεμα θα το παιρνες στα δυο. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα με τις περισσότερες δήθεν μεγάλες προσφορές εκεί έξω, όχι μόνο στο eshop. Ας μην ξεκινήσω καν να συγκρίνω με το εξωτερικό και τι τιμές θα βρεις εκεί χωρίς εκπτώσεις.
default Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 To e-shop ειναι γνωστο για τις 'προσφορές' του. Εγω ειχα αγορασει απο Crazy Sundays το φωτιστικο MEGA LIGHT RECHARGEABLE με 50% εκπτωση, απο 20 ΜΟΝΟ 10 ευρω! Κοιταξτε ποσο ειναι η τιμη σε 'αλλο' μαγαζι: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=270000242 ΥΓ: Το καλυτερο ειναι οτι το ειδα μετα απο λιγο καιρο, να το πουλανε σε πανηγυρι 3 ευρω! Μην ξεχνας ομως και τα μεταφορικα, για ακριβα κομματια δε τρεχει τιποτε ομως για καποια προιοντα σου ανεβαζουν το κοστος απο 10% και πανω για εμας που ζουμε στην επαρχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.