35apontos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Κάτι σας διαφεύγει,παιχταράδες μου:Ο διαφορετικός μεταβολισμός,μεταξύ υμών τε και ημών. Σνιφ....
Avatar_GR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 το πληρες γι αυτο εχουν βγαλει τα ημιαποβουτυρωμενα και 0% λιπαρα. Πάντος με πλήρες γάλα που έφτιαξα Κεφίρ στο σπίτι βγήκε σαν γιαούρτι στο τέλος! Θέλει άπαχο γάλα από ότι φαίνεται...
tarantules Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Από γεύση πως είναι να μας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει... Πιο βαρύ από το γάλα των supermarket; Πιο ελαφρύ; Έντονη γεύση; Μυρίζει καθόλου;
35apontos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πάντος με πλήρες γάλα που έφτιαξα Κεφίρ στο σπίτι βγήκε σαν γιαούρτι στο τέλος! Θέλει άπαχο γάλα από ότι φαίνεται... Το άφησες παραπάνω χρόνο.Και εκτός ψυγείου. Μην ξεχνάς ότι είναι τα κακάκια του μήκυτα. Το "γιαούρτι" που λες,με παξιμαδάκι και μέλι,σ κ ο τ ώ ν ε ι ! ! ! Σλουρπ.
freedubus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Κατάλαβες ο φίλος πώς το τρώει το κεφίρ; Φούλ έξτρα λιπαρά να το κόβεις με το μαχαίρι, μέλια, παξιμάδια, ιστορίες. Και μετά βγαίνει και λέει "παχαίνει, παχαίνει" ! 1
Avatar_GR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το άφησες παραπάνω χρόνο.Και εκτός ψυγείου. Μην ξεχνάς ότι είναι τα κακάκια του μήκυτα. Το "γιαούρτι" που λες,με παξιμαδάκι και μέλι,σ κ ο τ ώ ν ε ι ! ! ! Σλουρπ. Μπά δεν το άφησα παραπάνω χρόνο μία μέρα το άφησα. Σοβαρά μιλάς για το "γιαούρτι" ότι είναι τόσο καλό; Το πέταξα δυστυχώς δεν το δοκίμασα καν....
35apontos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Άμα θες "υδαρό" προϊόν,να το βάζεις στο ψυγείο και εκεί ο μύκης θα δουλεύει στο ραλαντί.Μετά πλύσιμο καλό και πέτα ή δώσε σε κανα κολλητό κάμποσο παραπανίσιο απ' τις αποικίες που έχουν γεννηθεί,μην αφήνεις να μαζευτούν πολλά... Και ποτέ μα ποτέ με συρματένιο στραγγιχτήρι,πάντα σε πλαστικό.Τα κακάκια του μύκητα κάνουν γερή οξείδωση στο μέταλο,που θα το αφομοιώσεις εσύ...
tehAllantin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασα το κεφίρ της μεβγάλ με φράουλα και έπαθα πλάκα, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ smoothie που έχω πιει!!!
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ έχω δοκιμάσει , ωραίο μου φάνηκε :-) Το γάλα "παχαίνει" ; Ναι. το πληρες γι αυτο εχουν βγαλει τα ημιαποβουτυρωμενα και 0% λιπαρα. δεν υπάρχει τροφή που παχαίνει και τροφή που δεν παχαίνει , ολα εχουν να κάνουν με το τι τρως και τι καις και μαγιονέζα με το κουτάλι να τρως αν δεν ξεπερνά τις θερμιδικές σου ανάγκες δεν παχαίνεις. (δεν βάζεις κιλά δηλαδή). το αποτέλεσμα της διατροφής σου βέβαια ειναι άλλο θέμα, κάποιος που ενδιαφέρεται να χτίσει σώμα θα παίξει σε συγκεκριμένα ποσοστά πρωτεΐνης/λιπαρών/υδατάνθρακα. αλλα θεωρητικά ισχύει αυτό που είπα.
benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τι λες ρε παππού πάλι; Μήπως σου είπε ο γιατρός να κόψεις τα γαλακτοκομικά για να φύγουν τα γεροντόπαχα; Περίπου ίδια διατροφικά χαρακτηριστικά με το γάλα και το γιαούρτι έχει το κεφίρ, όπως και το αϊράνι. Βέβαια ντάξει αυτά είναι του εμπορίου και σχετικά άπαχα, αλλά και πάλι. Εχεις καταγωγη απο Κωνστανινουπολη η Μ.Ασια? Σωστα αυτα που λες για το κεφιρ Free.
freedubus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, είμαι σκατοπελοποννήσιος, 100% αρβανίτης του κερατά. Αλλά γουστάρω ανατολή.
Kill_bill2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Κατεβάζουμε ένα σορό μαλακίες και χημικά, στο κεφίρ κολλήσατε που είναι και φυσικό; Λιγότερο παχυντικό απ το τυρί είναι σίγουρα. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιαουρτοποιημένο γάλα είναι. Σε όσους αρέσει το κεφίρ, μπορείτε να δοκιμάσετε και αϊράνι,(ayran) που μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα