Xorxhs! Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Καθως το pc ηταν σε λειτουργια, εγινε ενα ξαφνικο restart και επειτα απο αυτο, postarei ενα long beep και μετα ακολουθουν τρια beeps. Τα fans λειτουργουν κανονικα,δουλευουν οι σκληροι, αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη. Διαβαζοντας το manual της μητρικης Asus p5e το ποσταρισμα αυτο αφορα στο no vga detected. Η καρτα ειναι μια nvidia gtx 560ti προσφατα αγορασμένη. Δοκιμασα και την εβαλα στο 2ο pci-e slot εβγαλα τις μνημες ram, clear cmos, αλλα παραμενει η ιδια κατασταση. Any ideas? Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο q6600 @ 3.2 Ghz 750 watt psu etasis 4gb ram windows 7
avelte Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασε με την Οnboard να δεις αν ξεκινάει. αν ναι τότε είναι πρόβλημα της κάρτας
Xorxhs! Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασε με την Οnboard να δεις αν ξεκινάει. αν ναι τότε είναι πρόβλημα της κάρτας δεν εχει onboard καρτα γραφικων η mobo Δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών κατ αρχήν. δυστυχως δεν εχω αλλη καρτα γραφικων...Μου φαινεται παραξενο να φταιει η καρτα γραφικων, αγορασμενη μολις 3 ημερων και επαιζε χωρις προβλημα αυτες τις 3 μερες
Xorxhs! Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ποσά dimm μνήμες έχεις ; 4 δοκιμασα να παιξω και με 1 dimm, τζιφος
rafail1994 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πάρε όλα τα dimm και δοκίμασε τα και στα 4 slot και πες αποτελέσματα .Κάνε και ένα clear smos αν δεν έκανες
karmen1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 δυστυχως δεν εχω αλλη καρτα γραφικων...Μου φαινεται παραξενο να φταιει η καρτα γραφικων, αγορασμενη μολις 3 ημερων και επαιζε χωρις προβλημα αυτες τις 3 μερες Δυστυχώς αυτό δε λέει κάτι, ότι είναι δηλαδή καινούρια. Μπορεί να τα παίξει μόλις τη βάλεις, μπορεί στην τρίτη μεταμόσχευση και βάλε που θα την κάνεις σε άλλα pc. Βασικά δες αν έχεις άλλη υποδοχή να δοκιμάσεις την κάρτα και αν συνεχίσει, βρες μία άλλη και δοκίμασε ή βάλε αυτή σε άλλο pc.
gio102004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 εκανες ολα τα σωστα βηματα?επανελαβε τα βηματα παλι με μια μονο μνημη πανω στο μηχανημα.δηλαδη 1)κλεισιμο του κουμπιου πισω απο το τροφοδοτικο (με κλειστο το μηχανημα).ανοιγμα power του κουτιοτ σου απο μπροστα για ξεφορτιση πυκνωτων... 2) κανε clear cmos (και 5 λεπτα) 3) ανοιξε το κουμπι πισω του τροφοδοτικου. 4) βαλε παλι στη νορμαλ θεση το jumper για το clear cmos 5) ανοιξε τον υπολογιστη εχοντας μονο μια μνημη πανω 6) βαλε τις επιθυμητες ρυθμισεις (με ενα κλικ πανω σε ολες τις τασεις μα ΟΛΕΣ!) αφου ανοιξει το μηχανημα save kai shutdown 7) τοποθετησε παλι τις υπολοιπες μνημες σου βαλε τες μια-μια.πρωτα στη θεση τρια (για να χεις dual channel)και μετα τις 2 υπολοιπες στις θεσεις 2 και 4. ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ δοκιμασε μια αλλη καρτουλα η δοκιμασε τη δικια σου σε αλλο μηχανημα παντως το πιο σημαντικο ειναι το βημα 2!
kosgreece Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σου φιλε μου,ακριβως το ιδιο μπιπ μου εκανε και εμενα οταν η καρτα επαιρνε 1 οχταπυνο και ενα εξαπυνο και εγω εβαζα μονο το οχτοπυνο και περιμενα να παιξει,τελικα συνδεσα και το αλλο εξαπυνο και ολα οκ,αλλα κοιταξε μημπως ειναι και τροφοδοτικο,αν ειναι σταθερο στα μπιπ η αν μερικες φορες να μην ακους τιποτα αλλα παλι να μην δειχνει η οθονη μαλλον ειναι τροφοδοτικο,το περασα προσφατα αυτο...
lexmark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς αυτό δε λέει κάτι, ότι είναι δηλαδή καινούρια. Μπορεί να τα παίξει μόλις τη βάλεις, μπορεί στην τρίτη μεταμόσχευση και βάλε που θα την κάνεις σε άλλα pc. Βασικά δες αν έχεις άλλη υποδοχή να δοκιμάσεις την κάρτα και αν συνεχίσει, βρες μία άλλη και δοκίμασε ή βάλε αυτή σε άλλο pc. Αυτό που είπε η Karmen. Και επίσης δοκίμασε να τρέξεις με ένα dimm πάνω ένα memtest. Αλλά κυρίως αυτό που είπε η Karmen. Το ότι είναι 3 ημερών δεν λέει τίποτα.
ati8assos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το beep sequence όντως σημαίνει πρόβλημα στην VGA σου. Το ποιο πιθανόν είναι ότι η κάρτα γραφικών σου είχε πρόβλημα από κατασκευής και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο ούτε πρωτοφανές όπως αναφέρουν και τα παιδιά πιο πάνω. Γύρισε την πίσω και ζήτα έλεγχο και αντικατάσταση, 3 μέρες αγοράς θεωρείται DOA.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 την γυρισα την καρτα και τα παιδια απο την msystems που την αγορασα ηταν εξυπηρετικα και απολυτα συνεργασιμοι. Την αλλαξαν αμεσως. Παρολαυτα την βαζω ξανα στο συστημα μου και μετα απο 3 ωρες χρησης, ξανα restart το συστημα και παλι νεκρη η καρτα!!!!!! Βάζω την παλια gtx285 και παιζει μια χαρα!! Διαβαζω οτι υπαρχουν κατι θεματακια με τις 560ti και ιδιαιτερα με την gigabyte!! Τωρα τι κανω? Μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου, μιας και μονο 560τι gigabyte εχει...
panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου 1 μακρυ μπιμπ και 3 ακολουθουμενα ειναι καρτα γραφικων στο λεω γιατι και εγω το ειχα παθει με την 9600 που ειχα κατα 99% ειναι η καρτα γραφικων σου δοκιμασε να βαλεις μια αλλη μεταχειρησμενη να δεις αν δουλεψει ή δοκιμασε την καρτα γραφικων σε αλλο μηχανημα και δες παντος η γνωμη μου ειναι οτι το προβλημμα ειναι απο την καρτα γραφικων σου και ειμαι σχεδον σιγουρος
Xorxhs! Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 τα γραφω πιο πανω αυτα φιλε Πάνο. Απλα δεν ξερω αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα να αγορασω καποια αλλη...μιας και το mssystem εχει μονο Gigabyte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.