tonypapadovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ναι γι' αυτό ρωτάω. Στο βιβλιαράκι λέει πως αν αναβοσβήνει αυτή η ένδειξη σημαίνει ότι γίνεται μεταφορά δεδομένων σε 3G (αν είναι σταθερά πράσινο σημαίνει ότι είναι 3G αλλά χωρίς μεταφορά δεδομένων, και υπέθεσα ότι εφ' όσον δεν το χρησιμοποιώ αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει).
ArisG88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αν η σύνδεση είναι ανοιχτή (συνδεδεμένο σε 3G) πάντα υπάρχει ελάχιστη κίνηση
zeremefico Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Με νεα συνδεση στο Cosmote Internet On The Go 1GB εχει 50% εκπτωση (10ευρω το μηνα), και αν η συνδεση γινει μεχρι τις 15/2/2011 δινει δωρο το Pocket WiFi MF30 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?currentCMSArticleId=1261&id=1261# Την ιδια τιμη εχει και η wind, αλλα δεν εχει το Pocket wifi http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Συμβολαίου-/WIND-Mobile-Broadband/Οικονομικά-Προγράμματα-/Προσφορά-Mobile-Broadband-για-συνδρομητές-WIND.aspx ΕDIT: Και στις 2 περιπτωσεις, πρεπει να υπαρχει ηδη συνδεση κινητης Στη wind βλέπω modemaki ενώ στη Cosmote όχι.
tonypapadovic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φίλε ArisG88 δεν μου δούλεψε το EY στο 1256 (μου λέει η υπηρεσία δεν διατίθεται).
ocelotgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 με αγγλικους χαρακτηρες δοκιμασε φιλε μου, εμενα μου δουλευει κανονικα...
dpress Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 με αγγλικους χαρακτηρες δοκιμασε φιλε μου, εμενα μου δουλευει κανονικα... Επιβεβαιώνω κι εγώ, δουλεύει κανονικά.. πολύ χρήσιμο.
tonypapadovic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια, εμενα δεν δουλευει παντως. Εβγαλα την SIM απο το ΖΤΕ, την εβαλα στο κιν και εστειλα στο 1256, ΕΥ με αγγλικους χαρακτηρες και μου ηρθε απαντηση οτι η υπηρεσια δεν διατιθεται. Wtf! Ρωτησα παντως στην cosmote και δεν ξερουν τπτ γι' αυτο. Επισης οσα παιδια το εχετε, αναβοσβηνει το σηματακι του 3G και σε σας, ακομη κι αν ειναι ανενεργο (οταν δηλαδη δεν ειστε συνδεδεμενοι); edit: Ενημερωτικά, τελικά δούλεψε και μένα, για κάποιον λόγο έπρεπε να ξεκινήσει ο καινούριος μήνας. Ευχαριστώ παιδιά!
nimits Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ρε παιδια εσεις που το αγορασατε ,πως μπηκατε στη σελιδα του; Πως βρισκετε την ip του οταν το συνδεετε ασυρματα;
LeonFR Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλησπερα ,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω το Motorolla Xoom Wifi εκδοση και θελω να εχω internet μεσω 3G σε απομερα μερη ,με το Pocket Wi-Fi MF30 μπορω να κανω δουλεια ? παιρνει SIM μεσα του και μεσω Wifi θα μπορω να συνδεθω με το Xoom ?
dpress Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλησπερα ,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω το Motorolla Xoom Wifi εκδοση και θελω να εχω internet μεσω 3G σε απομερα μερη ,με το Pocket Wi-Fi MF30 μπορω να κανω δουλεια ? παιρνει SIM μεσα του και μεσω Wifi θα μπορω να συνδεθω με το Xoom ? Πρόσεξε αν το θέλεις μόνο γι' αυτό γιατί το android έχει ένα θέμα με ad hoc ασύρματη σύνδεση. Δεν την εντοπίζει καθόλου. Το έχω διαπιστώσει με το desire που έχω. Ενώ το netbook συνδέετε αμέσως, το desire δεν τη βλέπει καθόλου τη σύνδεση. Βρες καποιον γνωστό σου που έχει κάποια παρόμοια 3g συσκευή που μοιράζει wifi και δοκίμασέτο πρώτα.
LeonFR Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πρόσεξε αν το θέλεις μόνο γι' αυτό γιατί το android έχει ένα θέμα με ad hoc ασύρματη σύνδεση. Δεν την εντοπίζει καθόλου. Το έχω διαπιστώσει με το desire που έχω. Ενώ το netbook συνδέετε αμέσως, το desire δεν τη βλέπει καθόλου τη σύνδεση. Βρες καποιον γνωστό σου που έχει κάποια παρόμοια 3g συσκευή που μοιράζει wifi και δοκίμασέτο πρώτα. Το θεμα ειναι η συσκευη αυτη παιρνει μεσα της SIM ? τωρα μου λες να τσεκαρω αν η συσκευη μου θα μπορει μεσω Wifi να δει το σημα 3G ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.