Προς το περιεχόμενο

i7 950

minas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως έχει παρα γίνει το κακό... :mad:

Κάθε 3 και λίγο το ίδιο πρόβλημα.

Έχω αρχίσει αν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες (ή μπαίνουν hacker στο site τους και τα έκαναν ρημαδιό)

Είμαι επιφυλακτικός μονο και μονο επειδή είναι το vision και είμαι ικανοποιημένος από το μαγαζί μέχρι τώρα,

αν ήταν κανένα πλαίσιο δεν το συζητούσαμε καν!!!

Δημοσ.

Τώρα ο σερβερ τους δεν δουλεύει, λογικά θα τον πήρε κάνας φίλος του και θα του είπε "βγάλε τον από την πρίζα γιατί ξεπουλάς ενώ κοιμάσαι" :-D :-D :-D

Εγώ πιστεύω ότι είναι δουλειά από χακερς αυτές οι τιμές ή κάποιο άλλο πρόβλημα, δεν το θεωρώ εσκεμμένο.

Τι ωραία θα ήταν πάντος να έκλεινε το Πλαίσιο (βλεπε Αλεξ Πακ) και να τα δίνανε μισή τιμή εε? :devil:

Δημοσ.

έχει "πλάκα" να παραλάβουν όσοι παρήγγειλαν με τις "μειωμένες" τιμές ( λέμε τώρα...)

Δημοσ.

έχει "πλάκα" να παραλάβουν όσοι παρήγγειλαν με τις "μειωμένες" τιμές ( λέμε τώρα...)

Λες να την παθουμε αλα "ψευτης βοσκος"...?

Δημοσ.
Αγαπητοί πελάτες,

Λόγο (sic) της κακόβουλής επίθεσης στην ιστοσελίδα μας την Κυριακή βράδυ γύρω στις 20:00 αλλοιώθηκαν οι τιμές σε ολόκληρη γκάμα προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους με σκοπό να δυσφημιστεί η εταιρεία μας στις σελίδες του Internet. Η ομάδα διαχειριστών απέκλεισε την επίθεση και επανέφερε την βάση δεδομένων στην αρχική της μορφή. Όλες οι παραγγελίες που μπήκαν ανάμεσα στις 20:00 της Κύριακής 13/2/2011 και 01:00 της Δευτέρας 14/2/2011 αφαιρέθηκαν μετά την επαναφορά. Και όλες οι συναλλαγές ακυρώθηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πελάτες μας που έγραψαν ανησυχητικά μηνύματα αναφέροντας την κατάσταση της ιστοσελίδας και επίσης να ζητήσουμε συγνώμη από αυτούς που πραγματοποίησαν τις παραγγελίες τους μέσα σε αυτό το διάστημα. Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε τα θέματα της ασφάλειας για την αποφυγή τέτοιων συμβάντων στο μέλλον.

Δημοσ.

Τι έγινε παιδιά; έφαγε σουτ από το skroutz το κατάστημα visionstidio? Για εμενα μεγάλη απατεώνες, μακάρι να κλείσει το μπ**ρδ*λ*. Είχα την χειρότερη εμπειρία με αυτό κατάστημα.

Δημοσ.

εδω γιατι δεν αλλαξε η τιμη...?

Μάλλον επειδή λέει "Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο.".

Όταν θα ξαναφέρουν θα το αλλάξουν!

Δημοσ.

Κατά την άποψη μου το visionstudio κινήθηκε πολύ σωστά και γρήγορα, αντιλήφθηκαν το πρόβλημα και το έλυσαν μέσα σε λίγες ώρες

(και μάλιστα κυριακή βραδυ), και έβγαλαν και μια ανακοίνωση που εξηγεί την κατάσταση, προσωπικά με καλύπτει.

(αρκεί να μην επαναληφθεί, γιατί θα αρχίσει να βρωμάει μετά...)

Αν ήταν κανένα μπακάλικο σαν αυτά που έχουμε εδώ στην Αθήνα, ούτε οι τιμές θα είχαν αλλάξει μέχρι και σήμερα,

ούτε κάποια ανακοίνωση θα είχαν βγάλει.

Το θέμα είναι να μην αρχίσουν και οι γνωστοί άγνωστοι να λένε για επιθέσεις στο site τους και βρούν δικαιολογία...! :lol:

Δημοσ.

Κατά τη άποψη μου το visionstudio κινήθηκε πολύ σωστά και γρήγορα, αντιλήφθηκαν το πρόβλημα και το έλυσαν μέσα σε λίγες ώρες

(και μάλιστα κυριακή βραδυ), και έβγαλαν και μια ανακοίνωση που εξηγεί την κατάσταση, προσωπικά με καλύπτει.

(αρκεί να μην επαναληφθεί, γιατί θα αρχίσει να βρωμάει μετά...)

Αν ήταν κανένα μπακάλικο σαν αυτά που έχουμε εδώ στην Αθήνα, ούτε οι τιμές θα είχαν αλλάξει μέχρι και σήμερα,

ούτε κάποια ανακοίνωση θα είχαν βγάλει.

Το θέμα είναι να μην αρχίσουν και οι γνωστοί άγνωστοι να λένε για επιθέσεις στο site τους και βρούν δικαιολογία...! :lol:

Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό??? Αφού μάθαμε ότι είναι ένας!!! Ο ιδιοκτήτης και το γραφείο του.... :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...