Προς το περιεχόμενο

i7 950

minas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλι καλα που δεν μας ειπαν οτι τους την επεσαν εξωγηινοι

πες ρε φιλε οτι τα παιξε το συστημα να πω οκ,νταξει δυσκολα θα μπορουσε να πει κανεις οτι το κανουν επιτηδες αφου οι περισσοτερες τιμες ηταν στο γαμο του καραγκιοζη

αλλα κακοβουλη επιθεση? ελεος σιγα μην ειστε και το πενταγωνο

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι έγινε παιδιά; έφαγε σουτ από το skroutz το κατάστημα visionstidio? Για εμενα μεγάλη απατεώνες, μακάρι να κλείσει το μπ**ρδ*λ*. Είχα την χειρότερη εμπειρία με αυτό κατάστημα.

ε ναι, ένας άλλος θα το πει το ίδιο για το Πλαίσιο, άλλος για το e-shop, άλλος για το Msystems, άλλος για το ZeroOne, άλλος για το e-Gate, άλλος για το MG Manager κτλπ κτλπ...να μην μείνει ούτε ένα ανοιχτό στην τελική, congrats για την λογική!

Δημοσ.

ε ναι, ένας άλλος θα το πει το ίδιο για το Πλαίσιο, άλλος για το e-shop, άλλος για το Msystems, άλλος για το ZeroOne, άλλος για το e-Gate, άλλος για το MG Manager κτλπ κτλπ...να μην μείνει ούτε ένα ανοιχτό στην τελική, congrats για την λογική!

καλα και θα κανουν να κλεισουν ολοι τετοια λαμογια που ειναι,που θα κλεισουν ετσι κι αλλιως
Δημοσ.

καλα και θα κανουν να κλεισουν ολοι τετοια λαμογια που ειναι,που θα κλεισουν ετσι κι αλλιως

Καλά τα λες. Είδαμε και στην περίπτωση με τις Dell 2311 το καρτέλ πως αισχροκερδεί και τι περιθώρια έχει. Αντε να πουλάνε μόνο οι ξένοι, να κονομάνε και να έρχονται για διακοπές εδώ. Είμαστε έξυπνοι και θα τους τα πάρουμε χοντρά ότι και να γίνει. Και μην φανταστεί κανείς πως όταν κλείσουν οι δικοί μας εδώ θα αυξήσουν(οι ξένοι) τις τιμές. Αυτοί δεν είναι σαν τους δικούς μας είναι τίμιοι.

Δημοσ.

Αν θες εξήγησε και σε μας.

Στην περίπτωση της Dell αυτό που είδαμε είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο η τιμή της στην Ελλάδα (~210€) ήταν η πιο φτηνή στην Ευρώπη. Ένα σωρό άλλα παραδείγματα μπορούσες να βρείς :)

Το κράξιμο χάνει την αξία του όταν γίνεται επί δικαίων και αδίκων.

Για τα υπόλοιπα... ουδέν σχόλιο.

Α, μου άρεσε και η photo, έψαχνα ευκαιρία να την ποστάρω :P

Δημοσ.

Μπορώ να βρω όμως και ένα κάρο άλλα παραδείγματα(και με τιμές και χωρίς τιμές) που δείχνουν ότι και οι άλλοι είναι το ίδιο για να μην σου πω και περισσότερο λαμόγια από τους δικούς μας. Αλλά για αυτούς δεν το λέμε γιατί σε αυτήν-τουλάχιστον-την χρονική φάση μας συμφέρει να αγοράζουμε από αυτούς. Αν κλείσουν τα ελληνικά μαγαζιά να δω αν θα συνεχίσουν να συμφέρουν όπως τώρα.

Εκτός αν πιστεύεις ότι τα μαγαζάκια έχουν τα τρελλά περιθώρια κέρδους. Γιατί εγώ δεν το πιστεύω. Ας δούμε πόσα e-shop υπήρχαν πριν από 10 χρόνια και πόσα υπάρχουν τώρα. Και από που αγοράζουν όλοι τους. Οι μόνοι που μπορούν να έχουν καλό περιθώριο κέρδους και αυτό όχι σε όλα τα προιόντα τους είναι οι μεγάλες αλυσίδες και αυτό γιατί έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι ίδιοι εισαγωγές. Έχουν βέβαια και μεγαλύτερα έξοδα.

Και επειδή η αφορμή για ότι έγραψα ήταν τα σχόλια που ευχόντουσαν να κλείσουνε τα δικά μας "λαμόγια" θα πω την άποψη μου. Πιστεύω ότι τα μικρομάγαζα όντως θα κλείσουνε με ή χωρίς τις ευχές μας. Ειδικά αυτά που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην από το εμπόριο και αυτό περιλαμβάνει την πλειοψηφία των e-shops. Τα μόνα που θα κρατηθούνε θα είναι τα περιφερειακά που βασίζονται στην παροχή υπηρεσίας(ένα φορμάτ, ένα δίκτυο κτλ.). Δεν εύχομαι όμως να συμβεί αυτό αλλά το αντίθετο. Γιατί σαν εργοδότης εγώ θα πληρώνω το ταμείο ανεργίας τους. Σαν εργαζόμενος εγώ θα πληρώνω το ταμείο ανεργίας τους και όταν αυτό αδειάσει μάντεψε τι θα πάρω όταν μείνω εγώ χωρίς δουλειά. Σαν ταβερνιάρης-ξενοδόχος μάντεψε τι θα πάρω αν τα αφεντικά και οι υπάλληλοι τους μείνουν χωρίς δουλειά. Σαν δημόσιος υπάλληλος αν σταματήσουν να πληρώνουν φόρους αφού θα έχουν κλείσει ή δεν θα πληρώνονται. κ.ο.κ. Επίσης μάντεψτε που πάει ο ΦΠΑ που πληρώνουμε όταν αγοράζουμε από τα μαγαζιά του εξωτερικού που δεν έχουν έδρα εδώ(δηλαδή τα περισσότερα ακόμα και το amazon μέχρι πρόσφατα) όταν το μόνο που γλυτώνουμε είναι 3-4 ευρώ στα 100.

Α, και αν και δεν πολυκατάλαβα γιατί έβαλες την photo μου άρεσε και εμένα.tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...