Fusion7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σας Κατοχος της ati radeon 6950 και εχω ενα μικρο θεμα με τα χρωματα της καρτας. Μου φαινονται λιγο ''θαμπα''. Δεν εχω δλδ την ιδια αποδοση με την παναρχαια 9800gt. Και ναι ξερω οτι ειναι μερα με την νυχτα γιαυτο και περιμενα (απο χρωματικης αποδοσης καθαρα) ισως κατι καλυτερο.Πιο εντονο, πιο ζωντανο? Δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα. Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους μεταξυ gamma, brightness και contrast απο το catalyst αλλα καμια ουσιαστικη διαφορα. Βρηκα το νεο version του catalyst,αλλα δεν περιλαμβανει κατι καινουργιο ως προς τα χρωματα γιαυτο και δεν το κατεβασα. Οποιαδηοτε βοηθεια καλοδεχουμενη
The__Blade Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 σε παιχνίδι? τα φιλτρα dx11 μπορεί να δείνουν αυτή την εντύπωση καμιά φορά....
Fusion7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ναι σε παιχνιδι και σθγκεκριμενα στο warcraft το οποιο παιζει σε dx9. Το δοκιμασα και σε dx11 αλλα τπτ. καμια αλλη ιδεα ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Με τι συνδεεις την οθονη? Αν ειναι με VGA, πάτα το κουμπακι AUTO της οθονης 2-3 φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.