Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εγω θελω να βαλω τη μουρη μου στις σημαιες γινεται?
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εγω θελω να βαλω τη μουρη μου στις σημαιες γινεται? εγω θελω να βαλω μια τεραστια κουραδα πανω στον λευκο οικο.. αμα βρεις κανα τροπο ριξε μυνημα
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οπως σου ειπα οσο ημουν εκει εβλεπα διασπαρτες σημαιες βεργινας,χαρτες και παντου την λεξη μακεδονια.Σιγουρα εξοργιστηκα αλλα τι να εκανα; Να μαζεψω στρατο να παμε να κατεβασουμε τις σημαιες; Απο τη στιγμη που οι πολιτικοι μας δε σεβονται τιποτε εμεις σαν λαος δε μπορουμε να κανουμε και πολλα. Προτιμω να δειξω καλη εικονα στους γειτονες μου,χωρις φυσικα να κατσω μ ανοιχτα τα ποδια,παρα να κανω τον cowboy υπερμαχο του εθνους. Τη στιγμη που θα καταλαβουμε οτι το κρατος μπορουμε ακομη και να το αγορασουμε τοτε θα λυθει το θεμα.Μεχρι τοτε αυτοι θα συνεχιζουν ισχυροτερους δεσμους με τη λεξη μακεδονια και την ιστορια που κουβαλα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
thanocaster Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα με το όνομα Μακεδονία κατά τη γνώμη είναι αντίστοιχο της λέξης τσιμπούκι. Είναι σαν ένας καπνιστής, της κατά τ' άλλα συμπαθέστασης, πίπας να διαμαρτύρεται, επειδή στην "αργκώ" το όνομα της αγαπημένης του ασχολίας έχει χρησιμοποιηθεί για μια ακατονόμαστη πράξη. Επίσης, με το να διαμαρτυρόμαστε πολιτικά για μια ανάρτηση σε μια οποιαδήποτε online υπηρεσία, είναι σαν να κάνουμε legit ό,τι αναρτάται εκεί. Και αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο από 9 σημαιάκια στην virtual πλατεία Συντάγματος...
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 legit ξεlegit, αυτη την υπηρεσια την χρησιμοποιουν εκατομμυρια.. και οτι βλεπουν εκει μεσα μπορουν να το θεωρησουν σαν σωστο. η διαμαρτυρια ειναι να καταλαβει η εταιρια οτι καποιοι δε κοιμουνται και οτι πρεπει να σεβεται τους χρηστες της. δλδ θεωρεις πια σωστη κινηση να μην δωσουμε σημασια και να αφεθουν ετσι εκει οι σημαιες? γιατι αυτο μπορει να χρησιοποιηθει και εναντιον μας στο μελλον και να σου πουν.. "τοσα χρονια υπαρχουν σημαιες εκει και τις βλεπουν εκατομμυρια, το 'ταδε' σας πειραξε?" .. λεω εγω..
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όχι καλό είναι διαμαρτηρηθούμε,αλλά όχι και να το κάνουμε νούμερο πρόβλημα της χώρας τη στιγμή όπως σου είπα στο εσωτερικό της χώρας τους η προπαγάνδα δίνει και παίρνει.
thanocaster Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει πλήρης απαξίωση του γεγονότος. Με το να κάνεις την Google και την όποια υπηρεσία της μέσο πολιτικής πίεσης, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να περιπλέκεις περισσότερο τα πράγματα. Βέβαια, αυτό είναι απλά η προσωπική μου άποψη...
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα με το όνομα Μακεδονία κατά τη γνώμη είναι αντίστοιχο της λέξης τσιμπούκι. Είναι σαν ένας καπνιστής, της κατά τ' άλλα συμπαθέστασης, πίπας να διαμαρτύρεται, επειδή στην "αργκώ" το όνομα της αγαπημένης του ασχολίας έχει χρησιμοποιηθεί για μια ακατονόμαστη πράξη. δεν εχει να κανει με το ονομα μονο αλλα και με την ιστορια και την γεωγραφικη κυριαρχια. σημερα λενε οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι δικος τους.αυριο θα σου πουν οτι υπαρχει προβλημα μειονοτητας στην δικια μας Μακεδονονιας και θα πρεπει να προσαρτηθει στο δικο τους κρατιδιο. αυτα τα προβληματα ειναι πολυ σοβαρα και δεν εχουν να κανουν με την εννοιολογια των λεξεων μονο.
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ηδη γινεται λογος για μακεδονικη μειονοτητα κι αντι τα τζιμανια μας να δωσουν δικαιωμα επιλογης βουλγαρικης καθονται μιλανε για ντοπιους και ντοπικη γλωσσα.Εθελοτυφλουμε. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν τελειώσουμε με την ονομασία εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλη λύση. χίλιες φορες northern macedonia, παρα macedonia.
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 σημερα λενε οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι δικος τους... Ο Μ. Αλέξανδρος δεν ανήκει σε κανέναν. Ο Μ. Αλέξανδρος άνηκε μόνο στον Ηφαιστίωνα!
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ο Μ. Αλέξανδρος δεν ανήκει σε κανέναν. Ο Μ. Αλέξανδρος άνηκε μόνο στον Ηφαιστίωνα!
aggelikipali Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ΔΕΝ υπαρχει ορος "σλαβομακεδονικα" Σε ιστορικές μελέτες συναντούμε τον όρο «Σλαβομακεδόνες» ως προσπάθεια προσδιορισμού των σλαβοφώνων-διγλώσσων κατοίκων της Βορείου Ελλάδος. Οι άνθρωποι, όμως, αυτοί κατά την περίοδο των ελληνοβουλγαρικών συγκρούσεων 1878-1943 δήλωναν είτε Έλληνες (οι Πατριαρχικοί του Μακεδονικού Αγώνος) είτε Βούλγαροι (οι Εξαρχικοί του Μακεδονικού Αγώνος). Ουδέποτε οι ίδιοι δήλωναν Σλαβομακεδόνες ούτε υπάρχει τέτοια εθνότητα σε Οθωμανικά έγγραφα ή σε αναφορές Ευρωπαίων διπλωματών ή περιηγητών. Ο όρος κατασκευάσθηκε από τη βιασύνη κάποιων Ελλήνων γραφειοκρατών να περιγράψουν τους σλαβοφώνους γύρω στο 1920-1930 χωρίς όμως να τους πουν «Βουλγαροφώνους». Υπήρχε τότε μεγάλη ανησυχία στην Αθήνα για τον βουλγαρικό αλυτρωτισμό και ο τεχνητός αυτός όρος θεωρήθηκε –κακώς- σαν μία λύση. Ιδιαίτερη πολιτική φόρτιση πήρε η ονομασία «Σλαβομακεδόνες» κατά την περίοδο 1943-1944. Τότε υπήρχαν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία ολιγάριθμοι συμπατριώτες μας που εντάχθηκαν στη Βουλγαρική προπαγάνδα και προέβησαν σε σφαγές εναντίον Ελλήνων. Μην ξεχνούμε ότι οι Βούλγαροι φασίστες ήσαν η τρίτη κατοχική δύναμη μαζί με τους Γερμανούς του Χίτλερ και τους Ιταλούς του Μουσσολίνι. Όταν, όμως, άρχισε να καταρρέει ο άξονας φασισμού-ναζισμού με τις πρώτες νίκες των Συμμάχων, τότε οι συνεργάτες της βουλγαρικής ΟΧΡΑΝΑ στη Μακεδονία αποφάσισαν να αλλάξουν ιδεολογία και εθνικότητα. Μέσα σε μιά νύκτα από Βουλγαρόφιλοι ακροδεξιοί έγιναν Γιουγκοσλάβοι αριστεροί, οπαδοί του Τίτο. Και τους εξυπηρέτησε ο τεχνητός όρος «Σλαβομακεδόνες». Είναι μάλιστα γνωστή και η δράση του Σλαβομακεδονικού ΕΑΜ, του αποσχιστικού ΣΝΟΦ με τα σλαβικά αρχικά του, που συνεργάσθηκε με το ΚΚΕ, παρά τις επιμέρους διαφωνίες. Συμπέρασμα: Ας σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τους όρους Σλαβομακεδονία και Σλαβομακεδόνες, διότι είναι λανθασμένοι, διπλωματικά επικίνδυνοι και ιστορικά ταυτισμένοι με κινήματα που ήθελαν να αποσχίσουν τη Μακεδονία και τη Θράκη από την Ελλάδα. οσο για την ευγενεια των σκοπιανων, ΑΣΤΟ το παραμυθι εχουμε κανει και εμεις την βλακεια να επισκεφτουμε τα μερη εκει μαζευαμε στα τζαμια ροχαλες απο τους φιλησυχους γειτονες μας..μαλλον θα εφταιγε το οτι ειχαμε αθηναικες πινακιδες χαχα κι εγω μια απο τα ιδια!! μας φτυνανε τα σιχαματα.δεν το εχω σε τιποτα να παρω τα κλειδια μου και να γρατζουναω οτι σκοπιανο αυτοκινητο βλεπω στο παρκινγκ του εμπορικου cosmos.και πιστεψτε με ειναι εκατονταδες καθημερινα.
Mika Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ετσι, ετσι, γρατζουνιστε τα αυτοκινητα στο κοσμος, δειξτε ποσο ανωτεροι ειμαστε λογω DNA
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Όχι είναι απλό το σύστημα. Αν σας φτύνανε το αυτοκίνητο κάντε ότι έκανε και το αυτοκίνητο στην Αίγυπτο. Ε που θα πάει αν φάτε καμια 10ριά μαλάκες θα βάλουν μυαλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.