Sadako Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν.. Αν και το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο εφεδρικό μου PC (ένας παλιός P4), μιας και το χρησιμοποιώ συχνά πυκνά, με ενδιαφέρει να το σώσω. Εκεί που δούλευε κανονικά, κάνει τον ήχο του shutdown, συνεχίζει όμως να δουλεύει κανονικά τροφοδοτικό, ανεμιστηράκια κλπ και η οθόνη μπαίνει σε standby mode. Το άνοιξα, έβγαλα/έβαλα καλώδια από κάρτα γραφικών και σκληρό, έβγαλα ξαναέβαλα την κάρτα γραφικών, αλλά τζίφος. Όταν ανοίγω το PC, δεν ανοίγει καν η οθόνη, οπότε δεν μιλάμε για οθόνες bios κλπ. Το κακό είναι πως το συγκεκριμένο κουτί δεν έχει speaker, οπότε δεν μπορώ να έχω κάποιο διαγνωστικό μπιπ, αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βρω speaker να συνδέσω, προσπαθώ να διαπιστώσω κάπως τι μπορεί να φταίει. Λογικά, αν είχε πρόβλημα ο σκληρός, δεν θα έπρεπε να βγάζει κανονικά την post screen και απλά εκεί που ψάχνει τις IDE συσκευές να κολλάει ή να δείχνει πως δεν τον βρίσκει; Να πω πως άνοιξα το κουτί για να ακούσω από κοντά τον σκληρό μπας και κάνει κανά click-of-death αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Να πω πως το μηχάνημα λειτουργεί εδώ και καιρό κανονικά, μόνο ο ένας από τους 2 σκληρούς κάποια στιγμή τα'φτυσε και τον έχω αποσυνδέσει. Το μόνο που έκανα αυτές τις μέρες και δεν ξέρω αν επηρέασε κάπως, είναι ότι το σήκωνα το PC για να συνδέσω πίσω το πληκτρολόγιο του κύριου PC μου.. Any thoughts;
panos2171 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αρχικα βγαλε/βαλε την RAM μηπως και εχει κουνηθει,αν δεν αναψει κανε δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο(φου ειναι ο εφεδρικος υποθετω πως εχεις αλλο ενα).Αν και παλι δεν γινει τιποτα μαλλον φταιει η καρτα γραφικων.
Sadako Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το τροφοδοτικό γιατί να φταίει; Αφού ανάβει κανονικά, γυρνάνε ανεμιστηράκια τα πάντα, κάνει και τον ήχο το DVD ότι γυρίζει και όλα..
probe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάρτα γραφικών πρώτα. Αν και υποψιάζομαι ότι δεν θάχεις άλλη να δοκιμάσεις. Τον δίσκο μπορείς απλά να τον αποσυνδέσεις δεν είναι απαραίτητος για να <<ποστάρει>> το μηχάνημα.
Sadako Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, τον αποσυνέδεσα εντελώς τον σκληρό, δεν έκανε τίποτα.. Χμμμ.. Κάρτα γραφικών πρέπει να'χω σε ένα ακόμα πιο παλιό μηχάνημα (P4 1,8GHz), ίσως και να ταιριάζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.