fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ο θειος μου ειχε αγορασει ενα οικοπεδο και εμπλεξε δικαστικα λογω κατι γειτονων που ζητουσαν να χαρακτηριστει καποιο κοματ του οικοπεδου ως "δασικο" κτλ κτλ ειχε βρει εναν δικηγορο (συνταξιουχος) ο οποιος του ζηταγε λιγα λιγα χρηματα για να κανει χαρτια και ετοιμασιες κτλ.. τελικα μετα απο 2-3 χρονια αποδειχτηκε οτι ο δικηγορος δεν ειχε κανει τπτ απολυτως. τσεπωσε τα λεφτα και το παιζει τρελα. ρωτησαμε και μας ειπαν οτι το να του κανουμε μυνηση δε θα ββγει τπτ γιατι θα παει δικαστικως και δικαιωση θα βγει σε 6-7 χρονια και μεχρι τοτε ο γερος αυτος μπορει και να μη ζει.. εχει και καποια προβληματα υγειας και μπορει να παιρνει απαλλακτικα απο τις δικες κτλ.. οικονομικως θα μας βγει παραπανω για να τον κυνηγησουμε και να παρει ο θειος μου πισω τα 1000. τελικα αποδειχτηκε οτι τα ειχε παρει απο τους "αντιπαλους" ωστε να καθυστερησει τις διαδικασιες και να παρελθουν 5 χρονια απο την αρχικη εκδικαση να πω οτι σε οτι αποφασεις εχουν βγει μεχρι τωρα για την υποθεση οικοπεδου εχει δικαιωθει ο θειος μου.. ξερει κανενας δικηγορος απο εδω τι ενεργειες μπορουν να γινουν εναντιων του πουλημενου ανικανου δικηγορου ωστε να εχουμε εστω μια καποια ηθικη δικαιωση? που μπορουμε να τον καταγγειλουμε ? υγ. οχι απαντησεις τυπου πλακωστε τον / σπαστε του το αμαξι. τα εχω ηδη σκεφτει αυτα. αμα τον πλακωσω θα μου μεινει στα χερια και το αμαξι του ειναι του 1975
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ο γερος αυτος μπορει και να μη ζει.. εχει και καποια προβληματα υγειας τι ενεργειες μπορουν να γινουν εναντιων του πουλημενου ανικανου δικηγορου ωστε να εχουμε εστω μια καποια ηθικη δικαιωση? σκατά στον τάφο του
Ather Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 1ον) Να μην ξαναπάτε σε αυτόν. 2ον) Να λέτε την ιστορία σε άλλους ώστε κανείς να μην ξαναπάει σε αυτόν. Δυστυχώς οι δικηγόροι της επαρχίας πουλιούνται αν δεν τους ξέρεις (dont worry, δεν είναι μόνο οι δικηγόροι που το κάνουν). Συμβουλή: Αν δεν ξέρεις να πηγαίνεις σε επαγγελματίες για να κάνεις τη δουλειά σου (μεγάλα γραφεία κλπ).
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καντου αντιποινα. αμαξι εχει? σπιτι εχει?
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 1ον) Να μην ξαναπάτε σε αυτόν. 2ον) Να λέτε την ιστορία σε άλλους ώστε κανείς να μην ξαναπάει σε αυτόν. Δυστυχώς οι δικηγόροι της επαρχίας πουλιούνται αν δεν τους ξέρεις (dont worry, δεν είναι μόνο οι δικηγόροι που το κάνουν). Συμβουλή: Αν δεν ξέρεις να πηγαίνεις σε επαγγελματίες για να κάνεις τη δουλειά σου (μεγάλα γραφεία κλπ). 1]σε αυτον οχι μονο δε θα ξαναπαμε αλλα οπως βλεπεις ψαχνω να βρω τροπους να τον τρεξω 2]done δεν ειναι της επαρχιας , ειναι εδω αθηνα και εχει γραφειο στην αθηνα κεντρο. λαθος του θειου μου εξαρχης που την πατησε και τον εμπιστευτηκε.. εγω του τα'λεγα αλλα ο θειος μου μενει επαρχια και δεν φανταστηκε οτι μπορει να την παταγε.. και στην τελικη επειδη τα εχω παρει στην κρανα με τις παπαρολογιες του οταν πηγα εκει με τον θειο μου και τον ρωτησα στα ισια "γιατι ρε μεγαλε δουλευες τον θειο μου" απαντησε ενα "συγγνωμη εχετε δικιο" και οταν του ειπα δωσε τα φραγκα πισω ειπε " δε τα εχω πια μπορειτε να τα ζητησετε δικαστικως" εκει χρησιμοποιησα ολη τη θετικη μου ενεργεια να μη του κανω την μουρη κιμα πιστεψε με πηγα και ηπια 6 τσιπουρα για ναρθω στα καλα μου δλδ πρεπει σωνει και καλα να γινω "μα@#!#ας να τον σπασω στο ξυλο και να τρεχω εγω μετα?
marantonis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/user/40281-paredwse/
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 σπάστου την τηλεόραση (οι γέροι δεν αντέχουν χωρίς τηλεόραση). Αν είσαι αρκετά evil μπορείς να ντυθείς χάρος με δρεπάνι κλπ και να πας το βράδυ να του χτυπήσεις το κουδούνι. Πες του ότι έχει πεθάνει και πήγες να τον πάρεις και ότι θα του δώσεις άλλη μια ευκαιρία αν διορθώσει τις αδικίες που διέπραξε. ίσως να πάθει ανακοπή αλλά δεν θα φταις εσύ , αυτός είναι φοβητσιάρης.
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κατσε αν ο γερος ειναι συνταξιουχος πως γινεται να εχει γραφειο και να ασκει δικηγορικη;;
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κατσε αν ο γερος ειναι συνταξιουχος πως γινεται να εχει γραφειο και να ασκει δικηγορικη;; δεν θα μου έκανε εντύπωση αν επίσης ήταν και διευθυντής δημοσιάς υπηρεσίας . Στην Ελλάδα όλα γίνονται
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 fullon εφοσων ειναι συνταξιουχος,αυτο σημαινει οτι τα λεφτα που πηρε δεν φορολογηθηκαν,τα πηρε στα κρυφα. επομενως καντου καταγγελια στην εφορια.λογικα θα εχει φαει λεφτα και απο αλλους,και επειδη η εφορια εχει αγριεψει τον τελευταιο καιρο,θα τον κυνηγησει.
platongr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εφ'όσον έχεις αποδεικτικά στοιχεία ότι πουλήθηκε, ξεκίνα από μία καταγγελία στον δικηγορικό σύλλογο.
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 για δικαστηριο ειμαι κατα 100% σιγουρος οτι περα οτι θα δωσεις περισσοτερα απο τα 1000ε(καπου 200ε η παρασταση θα σου παιρνει ο δικηγορος)αλλα και οτι η υποθεση ειναι χαμενη που πληρωσες και με μετρητα.Δηλ.οτι δεν υπαρχει καταθεση , οχι πως και να υπηρχε θα αλλαζε κατι σε αυτο στηριζονται οι απατεωνες των 500ε στις αγγελιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.