john1987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ο ερπης εχει την ταση να εξαπλωνεται. Εγω επειδη βγαζω αφθες,να ξερεις οτι δεν υπαρχει αποδεδειγμενα καποια αιτια που βγαινουν αν και πολλοι λενε για αγχος. Ο παθολογος μου ειχε συστησει γαργαρες και καταποση απο μπουκαλακι vibramicyn (στο παρασκευαζουν στο φαρμακειο) με ενα γραμμαριο αναισθησινης μεσα.Ωστοσο,καλυτερα να επισκεφτεις γιατρο γιατι μπορει να μην ειναι η ιδια περιπτωση. Μια αλλη φορα μου ειχα βγαλει μια μεγαλη αφθα στη γλωσσα μου εδωσε ο φαρμακοποιος pyralvex το οποια εχει ενα πινελλο βουτηγμενο σε ενα φαρμακο,με το οποιο αλειφεις το σημειο με την αφθα,κι αυτο ειχε λειτουργησει καλα.
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Νομιζω οτι το pyralvex δε κανει για την περιπτωση μου. Ξαναεμφανιστηκαν μετα απο 5,6 μηνες, αλλα αυτη τη φορα δεν εχω μεγαλο προβλημα με πονους και με το φαγητο. Αλλα τις εχω εδω και αρκετες ημερες. Παιρνω και λυσινη που διαβασα οτι βοηθαει και κανω στοματοπλυσεις και με το στοματικο διαλυμα TANTUM VERDE που ειναι για τετοιες περιπτωσεις. Αν και νομιζω οτι δεν πρεπει να εχω ερπητα, γιατι την κοπελα μου τοσα χρονια την φιλαω κανονικα και δεν εχει κολλησει κατι. Μαλλον για καντητιαση μου μοιαζει ή μυκησιακη στοματιτιδα. Οι φωτος που βλεπω στο google με τις λευκες πλακες μοιαζουν παρα πολυ με τις δικες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.