Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Word files over lan

stoni90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello παίδες,

έχω ενα πολύ περίεργο πρόβλημα στο γραφείο που εργάζομαι. Έχουμε ενα δικτυο με 2 υπολογιστές στα Windows XP. Ο πρωτος ας πούμε είναι ο σερβερ μιας και έχει το αρχείο με όλα τα word τα οποία χρησιμοποιούμε, χθες φέραμε ενα λαπτοπ κι αυτο με XP το οποίο αφού εκανα την εγκατάσταση δικτυου κλπ έκανα ένα φάκελο με τα αρχεία που θελουμε για share, έκανα κανονικά κοινή χρήση κλπ και ενώ ο αλλος ο υπολογιστής βλέπει τον φάκελο κανονικα, τους υποφακέλους και ανοιγει μερικά excel σε μερικά word όταν παέι να τα ανοίξει μου βγάζει μήνυμα

"Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή"

. Κάτι πολύ περίεργο αφού ούτε κωδικό ούτε κάποια διαφορετική ρύθμιση εχω κάνει στο νέο server. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση?

Το περίεργο είναι ότι αυτά που δε βρίσκονται σε υποφακέλους ανοίγουν κανονικά.

Δημοσ.

όχι, συνήθως αν είναι ανοικτό από άλλο χρήστη μου βγαζε μηνυμα "ανοιγμα μονο αντιγραφου για αναγνωση κλπ".

Τελικά έκανα το εξής κουλο και μάλλον εφτιαξε: Εκανα νέο φακελο και νεους υποφακελους αδειους, μετα πηρα απο καθε παλιο υποφακελο τα αρχεια και με αντιγραφη επικολληση τα εβαλα στους νεους. ...Kοινη χρηση στο νεο φακελο και τωρα τα ανοιγει..wtf...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...