Προς το περιεχόμενο

Διακοπή συμβολαίου στην ΟΝ...ερώτηση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αίτηση για σύνδεση στην ΟΝ 21/1 και μου είχαν πεί γύρω στις 2 βδομάδες θα συνδεθώ και ακόμα τιποτα(μόνο τον εξοπλισμό μου έχουν στείλει με κούριερ),θέλω να ρωτήσω αν κάνω αίτηση στην Wind θα πληρώσω κάτι στην ΟΝ π.χ. τέλος αποσύνδεσης για διακοπή συμβολαίου ή κάτι άλλο;;Μαζί με τον κούριερ είχα υπογράψει το συμβόλαιο.Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

2 βδομάδες από τότε που έκανες την αίτηση ή από τότε που υπέγραψες το συμβόλαιο που σου έφερε ο courier?

Δημοσ.

Όποιο και να ισχύει δν έχει διαφορά,μετά από 4 ημέρες μου ήρθε το ρούτερ(μεσολαβούσε ΣΚ και την Δευτέρα δν μπορούσα ).

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε τηλέφωνο και ρώτα τι παίχτηκε..

σου έστειλαν sms με username και password για το myon page?

Δημοσ.

Αν μέχρι τις 22 του μήνα δεν έχει γίνει η σύνδεση πάρε τους ενα τηλέφωνο και ρώτα τους,για την ώρα υπομονή μέχρι τότε.

• Super Moderators
Δημοσ.

επίσης να λαμβάνεις υπόψην σου ότι οι βδομάδες που εννοούν συνήθως είναι εργάσιμες μέρες...

Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι εργάσιμες ημέρες,πήρα το πρωί τηλ. στο 13801 και μου είπαν 22 του μηνός,και το μεσημέρι με πήραν οι ίδιοι και μου είπαν για την καθυστέρηση που είχα μου κάνουν ένα μήνα δώρο,απο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όχι τόσο για το ένα πάγιο αλλά πιο πολύ οτι κατάλαβαν το ας το πούμε λάθος τους και θα επανορθώσουν,τεσπά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...