redplanet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 παιδια γνωριζετα ποια ειναι τα καλυτερα βιβλια για proficiency και αν αλλαζουν μεταξυ michigan kai Cambridge
Galatea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα επειδή είναι Cambridge δώσε καλύτερα Michigan! Χωρίς παρεξήγηση! Όσο για τα βιβλία, είναι εντελώς υποκειμενικό το τι βολεύει τον καθένα. Μπορείς να πας σ'ένα απ'τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο και να ζητήσεις τη βοήθειά τους ώστε να σου δείξουν τι βιβλία έχουν , να τα περιεργαστείς και να καταλήξεις στη σειρά που σου ταιριάζει. Για να ρωτάς φαντάζομαι ότι θέλεις να διαβάσεις μόνος σου, αλλά δεν είναι ντροπή να πας και σε κάποιο φροντιστήριο ξένων γλωσσών και να τους ρωτήσεις για βιβλία. Εγώ θα σου στείλω με πμ έναν τίτλο που χρησιμοποίησα εγώ αλλά ψάξτο λίγο παραπάνω!
redplanet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 βασικα χερω οτι το Cambridge μετραει καλυτερα στον ιδιωτικο τομεα
Galatea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 βασικα χερω οτι το Cambridge μετραει καλυτερα στον ιδιωτικο τομεα Κοίτα πλέον το ίδιο κάνει. Προτιμώ το Cambridge και επειδή έχω κάνει ιδιαίτερα αγγλικών σε παιδιά, πάντα πρότεινα Cambridge. Αλλά πλέον δεν έχει διαφορά από θέμα κύρους στην ουσία. Στο δημόσιο αν δεν κάνω λάθος υπήρχε θέμα. Αλλά είναι κομματάκι πιο δύσκολο το Cambridge. Εσύ ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.