erziko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 το arctosa ειναι πολυ βολικο keyboard pantos . πολυ ανετο γραψιμο και καλο για gaming.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πρωτεινω razer απο αυτα που ακουω και εχω διαβασει. Για το X4 ή το Χ6 διαβασα μεγαλα προβληματα ghosting.. ψαξου. Αν αγοραζα kb θα πηγαινα σε logitech και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ενσυρματο.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και τα μηχανικα της steelseries ειναι πολυ καλα αλλα ειναι λιγο ακριβα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 To Arctosa δεν είναι Backlight!!!. Εγώ έχω το Lycosa το Mirror... πάνω κάτω τα keystroke ίδια είναι...να σου πω την αλήθεια πιο πολύ για γράψιμο και εφαρμογές το βρήκα παρά για gaming. Νιώθω πως αν το πιέσω πολύ μπορεί να φύγει κανένα κουμπί..τώρα δεν το έχω δουλέψει και τρελά μιας και το έχω στο δίπλα pc που βλέπω σχεδόν μόνο τηλεόραση...δεν ξέρω εγώ γενικά απο τα πληκτρολόγια της Razer δεν είμαι ευχαριστημένος..περίμενα κάτι πιο "δεμένο". Άσε που το touchpad σε μένα δουλεύει όποτε του καπνίσει. Στο συγκεκριμένο τομέα δεν είμαι fun..σε άλλους τους βγάζω το καπέλο!!!
LuNaTiC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Προτείνω Filco Majestouch ή Das Keyboard http://www.daskeyboard.com
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 DasKeyboard ftw.. το ultimate ειδικα ειναι ολα τα λεφτα! Ειναι και μηχανικο..
FaRMaKhs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα το x6 αγοραστικε για 30Ε Με χαλαει λιγο η πλαστικουρα του αλλα οκ! Γραφω πιο γρηγορα απο το παλιο μου logi ισως φταιει το bounce.Χtra λειτουργιες και τα σχετικα δεν εχω προλαβει να τα συνηθισω Ακουμπισε και μια χαρα στη βαση της οθονης και ειναι επικλινες οποτε το θεμα με τα ποδαρακια ελιξε. Περισσοτερα απο 30Ε παντως κατα τι γνωμη μου δεν αξιζει το συγκεκριμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.