35apontos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ο εαυτός του. Πω-πω,μλκ μου,όσο μεγαλώνεις χάνεσαι. τελείως. Μα τελείως όμως...
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το χω ξαναπεί... μου λείπει ο mandate.
nikolaos13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 παρε ΤΩΡΑ τηλεφωνο στο : 1018 Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία και μην δινεις σημασία σε κανεναν φιλε μου που κανει πλάκα με την κατάσταση σου! για οτι χρειαστείς πες!!!!!!!
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 θεωρήστε ένα υποθετικό σενάριο. έχετε αποτύχει στις σπουδές σας, πιθανότατα δε θα πάρετε ποτέ πτυχίο, είστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση, οι γονείς σας είναι άρρωστοι σωματικα, και ψυχολογικά αδύναμοι να ακούσουν και τα δικά σας προβλήματα, δεν έχετε κανένα φίλο για να μιλήσετε, δεν έχετε δουλειά για να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας. τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αρχίσει κάποιος να κάνει σκέψεις περί αυτοκτονίας? τι θα κάνετε απο εδώ και πέρα αν ήσαστε στη θέση του και ω του θαύματος δε σκεφτόσασταν την αυτοκτονία... 1)Θα διάβαζα ξερωγω για να πάρω πτυχίο ή θα παρατούσα τη σχολή και θα έβλεπα τι και πως θα κάνω. Δεν θα διαιώνιζα μια άρρωστη κατάσταση. 2)Αν όσοι έχουν γονείς με προβλήματα κτλ φουντάρανε θα ήμασταν ο μισός πληθυσμός.. Να χαίρεσαι και μόνο που τους έχεις. 3)Θα έβρισκα δουλειά. Χθές. Οποιαδήποτε. Θα σου λύσει πολλά προβλήματα και θα έχεις λιγότερο χρόνο να σκέφτεσαι μλκείες. Μη νομίζεις οτι είσαι ο μόνος που έχει προβλήματα ή οτι είσαι φτυσμένος απ'το θεό ας πούμε. Όλοι έχουν πράγματα να τους απασχολούν. Θεωρώ οτι είσαι υγιής και ικανός να δουλέψεις/εξελιχθείς. Grow some balls και άρχισε να αντιμετωπίζεις όσα θεωρείς προβλήματα αντί να κακομοιριάζεις. Η αυτοκτονία είναι για τις κότες.- protip: Και να τελειώσεις την "χ" σχολή που είσαι οι πιθανότητες λένε οτι παίζει χοντρά να τυλίγεις σουβλάκια με το πτυχίο σου. Μη θεοποιείς βλακείες. p.s: Το humor βοηθάει γενικά. Μην αποπαίρνεις την ειρωνεία και το σάπιο χιούμορ, το να διασκεδάζεις τις καταστάσεις κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 p.s: Το humor βοηθάει γενικά. Μην αποπαίρνεις την ειρωνεία και το σάπιο χιούμορ, το να διασκεδάζεις τις καταστάσεις κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. σαν και εμενα!
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ αδερφέ. παλιότερα δεν ήμουν έτσι. μάλιστα πολλές φορές θεωρούμουν ο αστείος της παρέας. αλλά φαίνεται η μοναξιά αλλάζει κάπως το μυαλο...
cb_papi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ αδερφέ. παλιότερα δεν ήμουν έτσι. μάλιστα πολλές φορές θεωρούμουν ο αστείος της παρέας. αλλά φαίνεται η μοναξιά αλλάζει κάπως το μυαλο... Τι άλλαξε και έμεινες μόνος;
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 geotri314: Επειδή δεν μπορούμε από εδώ μέσα να ξέρουμε εαν αυτά που αναφέρεις για σκέψεις περί αυτοκτονίας είναι όντως αληθή ή πχ απλά μπήκες να τσεκάρεις αντιδράσεις (χωρίς να θέλω να σε προσβάλω), το καλύτερο θα ήταν εαν δεν θέλεις να συζητήσεις ένα τέτοιο θέμα με κάποιον από το στενό σου οικογενειακό περιβάλλον, να απευθυνθείς σε ειδικούς που υπάρχουν για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.Κάποιο παιδί παραπάνω έδωσε ένα τηλέφωνο που μπορείς να πάρεις.Φαντάζομαι θα ισχύει.Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο γιατί εαν ακούς εδώ μέσα το κοντό και το μακρύ του καθενός θα έχεις σοβαρό πρόβλημα (αν όντως το θέμα είναι σοβαρό και δεν κάνεις πλάκα). Επίσης να γνωρίζεις οτι σε αυτές τις περιπτώσεις, οι IP καταγράφονται και είναι ένας σοβαρός λόγος για άρση του απόρρητου.Οπότε εαν δεν μπείς στον κόπο να πάρεις εσύ ένα τηλέφωνο κάποιον ειδικό, δεν θα αργήσει να έρθει ο ειδικός σε σένα. Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι οτι λειτουργεί το όλο θέμα μιας και έχω ακούσει οτι έχουμε εξαίρετους ανθρώπους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα στα κεντρικά της ΓΑΔΑ.Εαν λοιπόν όντως υπάρχει πρόβλημα θα σε συμβούλευα να μπεις στον κόπο να ενημερώσεις τους ειδικούς.Εαν πάλι κάνεις πλάκα χαζομάρα σου...
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οχι δεν εχουμε. τουλάχιστον προσωπικά δεν ξέρω κάποιον που να ήταν τόσο μόνος. Πως θα ήταν αν σηκωνόσουν, τους μόνους ανθρώπους που έβλεπες ήταν οι γονείς σου, το τηλέφωνο σου δε χτύπαγε ποτε, και δεν εβγαινες ποτέ εξω? και αυτό να συνεχίζει για 1 χρόνο τώρα? τώρα το τι αλαξα δεν ξέρω. με τις παλιές μου παρέες χάθηκα λόγω απόστασης, και απ ότι φαινεται σε αυτή την ηλικία δεν κάνεις εύκολα νέες φιλίες.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 αποτυχία, ντροπή που απογοήτευσα ανθρώπους που με αγαπάνε, και μάλλον το ότι απ όσα είχα ονειρευτεί μάλλον δε θα ζήσω τίποτα. Στη ζωή η αποτυχία είναι συχνό φαινόμενο. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που αποτυχαίνει στις σπουδές του. Για το αν απογοήτευσες τους ανθρώπους που σ'αγαπάνε, πίστεψέ με, αν σ'αγαπάνε πραγματικά θα σ'αγαπάνε είτε πετυχαίνεις είτε όχι. Όσο για τα όνειρα που έκανες για τη ζωή σου... Όλοι κάνουμε σχέδια, δεν μας βγαίνουν όλα όμως. Μπορείς να κάνεις άλλα. Ή να μην κάνεις καθόλου και κυνηγήσεις το τώρα. Προσωπική άποψη: βρες κάτι να απασχολήσεις το μυαλό σου. Γρατζούνα τη παλιά σου κιθάρα, κάτσε ζωγράφισε, πήγαινε στη δημοτική βιβλιοθήκη και διάβασε, ξεκίνα τρέξιμο. Κάνε κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Διαφορετικά μπορείς να κάνεις τη μαλακία.
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οπότε αν πω οτι κάνω πλάκα δε θα έρθει κάποιος ειδικός? κομπλέ?
zeniath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 το θέμα είναι κάνεις ή δεν κάνεις πλάκα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.