firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γκομενάκι έχεις; Αν όχι, βρες μία και στα @@ όλα!
firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ρε βρες εκεί καμία, έστω και λίγο σαύρα, "να την ακουμπάς" που και που, να μαλώνετε, καμιά βόλτα κ.τ.λ.
SlackulatoR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αγόρασε ένα σκύλο και ξεκίνα τρέξιμο
black_widow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 λέω να κόψω την αναβολή και να πάω φαντάρος. ίσως και ειδικές δυνάμεις. δεν είμαι στρατόκαυλος ή κάτι τέτοιο, αλλά πιστεύω πως αν περάσω μερικά ζόρια, θα βλέπω τη ζωή αλλιως. τι λέτε? Χρειάζεσαι αλλαγή παραστάσεων . Πολλοί φίλοι και γνωστοί μου κόβουν τις αναβολές τους και πάνε φαντάροι , μη φαντάζεσαι ότι οι υπόλοιποι νέοι - νέες καλοπερνάμε και δεν έχουμε παρόμοια προβλήματα. Δε θα πω κάτι άλλο , δεν είμαι ειδικός και το θεωρώ πολύ ευαίσθητο το θέμα για να κάνω άλλη ανάλυση. Στο δήμο μου υπάρχει ψυχολόγος δωρεάν για τους δημότες ( έχει πάει πρόσφατα συγγενής μου και το ξέρω ) , μίλα με κάποιον ειδικό , μην αρκεστείς σε ό,τι λες εδώ για να ανοιχτείς. Ο σκύλος είναι απίστευτη παρέα και σε ηρεμεί απίστευτα το πόση αγάπη δίνουν ανιδιοτελώς και πόσο χαίρονται όταν σε βλέπουν . Γκομενάκι έχεις; Αν όχι, βρες μία και στα @@ όλα! Μη λες τέτοια και χώρισα πριν κάτι ώρες , λίγο έλεος δείξτε ( γκόμενο είχα όχι γκόμενα , σαφές νομίζω αυτό ε )
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχαχαχα firewalker όσο σκέφτομαι ότι σαύρα είχα αποκαλέσει μια που μου τριβότανε πριν 3 επειδη ήταν χοντρούλα, σκέφτομαι πως υπάρχει θεία δίκη. πόσους ανθρώπους να χω βλάψει άραγε?
nicoc89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε δεν θα σου πω να μην αυτοκτονήσεις ούτος η άλλος δεν με νοιάζει δεν σε ξέρω ένα όνομα ανάμεσα στα πολλά του internet είσαι για εμενα απλός άκου αυτό , άμα θες πήγαινε σε κανένα forum για ψυχολογικές καταστάσεις κλπ μην κάθεσαι να ακούς την βλακεία του κάθε nerd (no offence προς τον nerd που μπορεί να διαβάσει το μήνυμα μου δεν πάει για αυτόν για τον διπλα του λέω).
pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μη λες τέτοια και χώρισα πριν κάτι ώρες , λίγο έλεος δείξτε ( γκόμενο είχα όχι γκόμενα , σαφές νομίζω αυτό ε ) Μ. Τώρα αυτό το έγραψες εδώ. Στο ανδροκρατούμενο αυτό τεχνολογικό φόρουμ. Έτσι ενημερωτικά. Εντάξει. asl, έχεις pm, και τα σχετικά *wink*
black_widow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μ. Τώρα αυτό το έγραψες εδώ. Στο ανδροκρατούμενο αυτό τεχνολογικό φόρουμ. Έτσι ενημερωτικά. Εντάξει. asl, έχεις pm, και τα σχετικά *wink* Το forum του cosmopolitan δεν είναι πολύ του γούστου μου
Merdock Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μη λες τέτοια και χώρισα πριν κάτι ώρες , λίγο έλεος δείξτε ( γκόμενο είχα όχι γκόμενα , σαφές νομίζω αυτό ε ) Ελπίζω τουλάχιστον να μην αγόρασες το λογαριασμό που λεγες στο Hotfile
geotri314 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 καλα ρε δε ντρεπεστε να παιζετε με τον πονο μου? πλακα κανω.
The_Judas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 23 ετών είσαι ακόμη. Μπορείς να κάνεις φιλίες στην ηλικία σου και θα κάνεις σίγουρα κάποια στιγμή. Μετά από τα 30-35 δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα Εφόσον δεν είσαι στρατόκαυλος, η λύση του στρατού και των ειδικών δυνάμεων μάλλον θα ενισχύσει τις τάσεις αυτοκτονίας παρά θα σε βοηθήσει. Επίσης η γυμναστική βοηθάει όπως είπαν και οι προλαλησαντες. Τίποτα εκδηλώσεις δεν έχει η σχολή που σπουδάζεις; Ασχετα με το αν την τελειώσεις ή όχι μπορείς να περνάς την ελεύθερη ώρα σου εκεί. Προσπάθησε όμως να αφοσιωθείς όσο μπορείς στην σχολή σου εφόσον δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις. Το 2ν που λες δεν το κατάλαβα. 23 ετών είσαι όχι 30. Έχεις φαντάζομαι ακόμη 5-6 χρόνια περιθώριο για να αποφοιτήσεις. Κάτι άλλο... Μην βλέπεις ειδήσεις βλάπτει σοβαρά την ψυχική και διανοητική υγεία.
aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ΓΥΝΑΙΚΑ η αιτια για να συνεχισει καποιος τη ζωη του ή να δωσει ενα τελος! αλλοι θελουν να πεθανουν επειδη δεν εχουν γκομενα αλλοι θελουν να πεθανουν επειδη τους παρατησε η γκομενα / φερθηκε πουστικα ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ηθελε να πεθανει επειδη εχει γκομενα αντιθετος δινει ζωη στο να θες να την παρατησεις να την κερατωσεις να βρεις αλλη γιατι τη βαρεθηκες να τη παντρευεις να τη βρισεις να κανεις σεξ! σου δινει ζωη ρε παιδι μου. γυναικα = ο λογος για να ζει ενας αντρας. φανταζεσαι να μην υπηρχαν οι γυναικες? τοτε θα ηταν πολυ λογικο να πεθανουν οι αντρες... τωρα ομως??? υπαρχουν απειρες! απειροι και οι λογοι για να ζει καποιος.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη γινε μουνοδουλος για να κρατηθεις στην ζωη
geotri314 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ε οχι να πεθανω για μια γυναικα. no offense για το αλλο φυλο, αλλά υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα στη ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.