guardianx71 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να ζητήσω την υπομονή σας αν είναι χαζή ερώτηση αλλά πρώτη φορά ασχολούμε με κάτι τέτοιο. Έχω την συγκεκριμένη κάρτα δικτύου που υποστηρίζει Jumbo frame 16k σε windows7 64-bit, συνδεμένη απευθείας με ένα PS3 μέσω crossover καλωδίου και επικοινωνεί κανονικά. Έχω διαβάσει ότι για να έχεις την μέγιστη απόδοση στην ταχύτητα πρέπει να ενεργοποιήσεις από το advanced το Jumbo frame. Ωστόσο στην συγκεκριμένη επιλογή , δεν έχει τις κλασικές επιλογές που έχουν οι άλλες (4κ , 9κ , 16κ ) άλλα manual να βάλεις τον αριθμό. Πόσο πρέπει να το βάλω αυτό ? Η λογική θα έλεγε 16000 αλλά όπως είπαμε δεν έχω ιδέα!
jkont Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να ζητήσω την υπομονή σας αν είναι χαζή ερώτηση αλλά πρώτη φορά ασχολούμε με κάτι τέτοιο. Έχω την συγκεκριμένη κάρτα δικτύου που υποστηρίζει Jumbo frame 16k σε windows7 64-bit, συνδεμένη απευθείας με ένα PS3 μέσω crossover καλωδίου και επικοινωνεί κανονικά. Έχω διαβάσει ότι για να έχεις την μέγιστη απόδοση στην ταχύτητα πρέπει να ενεργοποιήσεις από το advanced το Jumbo frame. Ωστόσο στην συγκεκριμένη επιλογή , δεν έχει τις κλασικές επιλογές που έχουν οι άλλες (4κ , 9κ , 16κ ) άλλα manual να βάλεις τον αριθμό. Πόσο πρέπει να το βάλω αυτό ? Η λογική θα έλεγε 16000 αλλά όπως είπαμε δεν έχω ιδέα! Αν κάποιος γνωρίζει κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα .
The_Judas Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Γιατι δεν δοκιμάζεις; Βάλε 16000 και κάνε μεταφορά αρχείων και σύγκριση με την προηγούμενη κατάσταση. To switch που έχεις υποστηρίζει Jumbo frames?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.