Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θυρες USB

Madragoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακουσατε "boys"? :devil: :wub: Σε ευχαριστω γλυκια μου :wub:

Δεν σχολιάζω, γιατί AN σχολιάσω όπως θέλω, προβλέπω λουκέτο στο θέμα και είναι αμαρτία για το παλικάρι και το πρόβλημα που έχει, γλυκέ μου

Δημοσ.

Χα χα κι εσένα στα boys σε περιλαμβάνει αν δε το κατάλαβες. Για τα λουκέτα συμφωνώ κι εγώ και σιωπώ.

@ karmen1983 Για το παρακάτω σχόλιό της. Εντάξει μωρέ δεν κατάλαβα σας μπέρδεψα τη μία με την άλλη.

Δημοσ.

Οτι και οπως αντιλαμβανετε ο καθεις μας γλυκια μου :confused: ..... χερι στο πωπω μου δε θα βαλεις παντως για να δεις τι ειμαι :wub:

Αληθεια....? πως σου φαινεται το.... και εγω?

Δημοσ.

τι σχέση εχουν τα τροφοδοτικά,για τις usb, αν ο άλλος βάζει τέσσερις συσκευές,δεν μας λέει και τι καλώδιο χρησιμοποιεί με πόσα μέτρα,ποια είναι την διατομή του, αν είναι usb1 ή usb2 !!!φανταστείτε τι απώλειες έχει!!!

Δημοσ.

τι σχέση εχουν τα τροφοδοτικά,για τις usb, αν ο άλλος βάζει τέσσερις συσκευές,δεν μας λέει και τι καλώδιο χρησιμοποιεί με πόσα μέτρα,ποια είναι την διατομή του, αν είναι usb1 ή usb2 !!!φανταστείτε τι απώλειες έχει!!!

Συνολικα , στο tower , βρισκονται σχεδον 14 θυρες USB , οι 3 στο μπροστινο μερος και οι αλλες πισω. Οταν το ειχα αγορασει η μποστινη λειτουργουσε , αλλα μετα απο λιγο καιρο σταματησε. Το εχω το μηχανημα σχεδον 1 χρονο.

Δημοσ.

ψηφίζω κ εγώ για psu,μου έχει τύχει σε pc Που κάνει διάφορα κουλά λόγο psu όπως διαπίστωσα στο τέλος!ένα από τα κουλά ήταν με το που έβαζα κάτι σε usb θύρα να παγώνουν τα πάντα κ να επανέρχεται μόνο με Hard power off!

Δημοσ.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή βλέπω ότι πάει μακριά η βαλίτσα με το να βγαίνει να λέει ο καθένας τις θεωρίες για τα ρεύματα, τα τροφοδοτικά, τα usb (εδώ πιάσαμε και usb 1!! :lol:), από την αρχή είχα πετάξει ένα + στη λύση του isay. Συμπλήρωσε και η karmen οπότε περιμένουμε να ελέγξει ο TS αυτά που του είπανε για να πάμε παρακάτω, χωρίς άλλες ιστορίες για αγρίους!

Φιλικά πάντα!! :)

Δημοσ.

Είνα γεγονός ότι 5v δεν χρησιμοποιούν μόνο οι usb οπότε πιθανότατα θα είχε και άλλα προβλήματα αν ήταν το τροφοδοτικό του. Παρ΄όλα αυτά δεν

μπορείς να αποκλείσεις 100% το τροφοδοτικό. Με άλλα λόγια αν είχε άλλο δεν θα έχανε και τίποτα να δοκίμαζε. Πάντως όπως έγραψα

και παραπάνω η καλύτερη δουλειά είναι να το πάει στο κατάστημα εφ όσον έχει εγγύηση και να μην ψαχτεί μόνος του.

Δημοσ.

οι προδιαγραφες του usb, αν έβαλε παραπάνω συσκευές, και δεν έφτασαν τα 500-900 mA

post-90622-0-96687800-1298051818_thumb.jpg

Δεν είναι όμως ο περιορισμός των 500-900 mΑ που αναφέρεις το μέγιστο ρεύμα που μπορούμε να τραβήξουμε από όλες συνολικά τις usb της μητρικής. Αν ήταν έτσι θα βάζαμε ένα 2,5άρη πχ. δίσκο επάνω κι από κει και πέρα ούτε ένα ποντίκι δεν θα μπορούσαμε να προσθέσουμε. Εκτός και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

Δημοσ.

Δεν είναι όμως ο περιορισμός των 500-900 mΑ που αναφέρεις το μέγιστο ρεύμα που μπορούμε να τραβήξουμε από όλες συνολικά τις usb της μητρικής. Αν ήταν έτσι θα βάζαμε ένα 2,5άρι πχ. δίσκο επάνω κι από κει και πέρα ούτε ένα ποντίκι δεν θα μπορούσαμε να προσθέσουμε. Εκτός και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

Εγώ λέω ότι έχουμε γεμίσει 3 σελίδες και απάντηση δεν έχουμε πάρει. To μόνο που κάνουμε είναι υπόθεση στην υπόθεση. Be patient all

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι έχουμε γεμίσει 3 σελίδες και απάντηση δεν έχουμε πάρει. To μόνο που κάνουμε είναι υπόθεση στην υπόθεση. Be patient all

Κουβέντα κάνουμε. Κανένα θέμα δεν αφορά μόνο αυτόν που το θέτει όσο κι αν είναι αυτός ο αρχικός στόχος. Διαβάζουμε εμείς, διαβάζουν και άλλοι

και μπορεί να μάθουμε και τίποτα καινούργιο στην τελική μέσα από αυτά που γράφονται. Σάμπως δεν είναι τα forum μια από τις σημαντικότερες

πηγές πληροφοριών και πολύ περισσότερο όσον αφορά εξειδικευμένα προβλήματα (προβλήματα με συγκεκριμένα μοντέλα μητρικών, καρτών κλπ περίεργα

προβλήματα με software και πάει λέγοντας);

Δημοσ.

Κουβέντα κάνουμε. Κανένα θέμα δεν αφορά μόνο αυτόν που το θέτει όσο κι αν είναι αυτός ο αρχικός στόχος. Διαβάζουμε εμείς, διαβάζουν και άλλοι

και μπορεί να μάθουμε και τίποτα καινούργιο στην τελική μέσα από αυτά που γράφονται. Σάμπως δεν είναι τα forum μια από τις σημαντικότερες

πηγές πληροφοριών και πολύ περισσότερο όσον αφορά εξειδικευμένα προβλήματα (προβλήματα με συγκεκριμένα μοντέλα μητρικών, καρτών κλπ περίεργα

προβλήματα με software και πάει λέγοντας);

Ναι βρεεεεεε αλλά έχω και ένα παράπονο που δεν βλέπω απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...