vasi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι όμως ο περιορισμός των 500-900 mΑ που αναφέρεις το μέγιστο ρεύμα που μπορούμε να τραβήξουμε από όλες συνολικά τις usb της μητρικής. Αν ήταν έτσι θα βάζαμε ένα 2,5άρη πχ. δίσκο επάνω κι από κει και πέρα ούτε ένα ποντίκι δεν θα μπορούσαμε να προσθέσουμε. Εκτός και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. 500-900MA Πρέπει να είναι ανα usb θυρα, εγω εχω logitech g15(500ma) μαζι με Lachesis mause(150)+ hubusb2 + καλωδιο usb2 τρία μέτρα δεν ξέρω τις απώλειες,όταν πάω να βάλω τρίτη συσκευή παγώνουν όλα.
DDoS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Χαζουλη πουλινέ? Ναι εσύ που διαφημίζεσε σαν προιστάμενος της forthnet αλλα πουλάς αχλάδια στη λαική. Ναι εσυ ρε! σε σένα μιλάω. Την εφαγες και την κοπελλιά την anonymoys, έτσι κοπλεξικέ? Μη δείτε κάποιον να ξέρει και ειδικά να ειναι και κοπέλλα μπαμμμμμμμμ.... στα σωθικά έτσι? χαζούλης που είσαι. Είσαι καταδικασμένος στην αμάθεια και στα 600 ευρώ το μήνα...... ουστ βρωμόπουστα και μπινέ. Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε μαζι σου στο adslgr.com, βλακάκο. χαχαχαχαχαχαχαχα. Ο προιστάμενος παιδιά, χαχαχαχαχα, είσαι απίστευτος μαλάκας και βλάκας. Υ.Γ. Αυτά στα γράφω ενώ πίνω καφε με τον αλεξόπουλο, τον technician assingment της forthnet. xexexexexexe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.