zizu10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά έχω αυτή την motherboard Asus P5RD2-VM μήπως ξέρει κανείς μέχρι πόσα Gb RAM μπορώ να βάλω σε κάθε slot ή συνολικά??? Ευχαριστώ...
antonl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέχρι 1GB σε καθένα απ τα 2 slots, σύμφωνα με το manual.
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 και ποσο χωραει στην δικια μου? (gigabyte 890xa-ud3) τωρα εχω 3 μνημες απο 2 αλλα θελω να ξερω μεχρι ποσο παει
antonl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3421#sp 16GB Εντελώς φιλικά, με αφορμή τέτοιες ερωτήσεις θα πω, RTFM. Είναι τυποποιημένες, απλές και σαφείς οι απαντήσεις που δίνονται.
zizu10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο το ένα slot και έχω βάλει μία transcend ddr2 667MHz στα 2Gb και μου την αναγνωρίζει κανονικά και σκεφτόμουν να βάλω και μία δεύτερη ίδια να τον κάνω λίγο πιο γρήγορο... Το θέμα είναι τα αξίζει τα λεφτά ή θα είναι σαν να μην την έβαλα??? Α!!! Και από την στιγμή που παίρνει μόνο μέχρι 1GB σε καθε slot τότε πως γίνεται να μου αναγνωρίζει τα 2GB???(μήπως τα δείχνει εικονικά και κάνει χρήση μόνο του ενός από τα δύο Giga???)
antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εφόσον λέει 2GB, τόσα θα χρησιμοποιεί. Ό,τι σου πα το λέει στο manual, ρίξ τους μια ματιά αν θες. Δε νομίζω να μπορεί να δει παραπάνω μνήμη.
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ... Εντελώς φιλικά, με αφορμή τέτοιες ερωτήσεις θα πω, RTFM. Είναι τυποποιημένες, απλές και σαφείς οι απαντήσεις που δίνονται. Λεπτομέρειες. Αληθινή ιστορία: Κάποτε βοηθούσα γνωστό να «ξεπακετάρει» καινούργιο φορητό υπολογιστή και να του δείξω τα βασικά. Βγάζω χαρτιά/οδηγούς και manual και τα αφήνω στην άκρη. Τα πιάνει λοιπόν και με απόλυτη φυσικότητα μου λεει -Απορώ γιατί τα βάζουν μέσα. Να τα πετάξω; Άραγε υπάρχουν τόσο μαλάκες που τα διαβάζουν; Δεν θα ξεχάσει ποτέ το φονικό βλέμμα που του έριξα και εννοείται αναγκάστηκε μόνος του να μάθει πως λειτουργεί ο φορητός ... διαβάζοντας το manual. Θυμάμαι οτι δεν του είπα ούτε γεια. Απλά έφυγα.
probe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό με τα manual είναι όντως κλασσικό εκ τούτου και η έκφραση άλλωστε. Tι να πούμε και εμείς οι αρχαίοι που μάθαμε μόνοι μας, αβοήθητοι και δεν είχαμε και το ρημάδι το internet.
lexmark Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συγνώμη ρε παιδιά να κάνω εγώ τώρα μια ερώτηση! Που είδαν ότι η μητρική παίρνει ένα dimm του 1Gb; Αυτή δεν είναι η μητρική του TS; Από τη σελίδα βλέπω ότι παίζει με 4gb max σε 2 slots!
zizu10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν αυτό εδώ ειναι το manual της όμως άμα δείτε στο specifications summary αναφέρει " 2*240-pin DIMM Sockets support up to 4GB of unbuffered non-ECC 667/533/400 MHz DDR-2 DIMMs " όμως στην ενότητα 1.7.2 που δίνει κάποιες πληροφορίες για την μνήμη λέει ότι " You may install 256 MB, 512 MB, and 1 GB unbuffered non-ECC DDR2 DIMMs into the DIMM Sockets using the memory configuration in this section ".... Στην ουσία το ένα δεν αναιρεί το άλλο ή κάνω κάποιο λάθος???
antonl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Όντως. Τρέχα γύρευε. http://usa.asus.com/Product.aspx?P_ID=eWs5ieITIWyIAA1U&content=specifications
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.