therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Α δεν ειναι καταστημα? Ειδα μια διευθυνση Μαρουσι και ελεγα να παω απο κει. Οποτε Μονο για Online παραγγελιες ειναι? Ξερουμε στνταρ οτι ειναι αυθεντικα τα κομματια?
salazar1991 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δες εδω http://www.facebook.com/brandsgalaxy?fref=ts Επισης αν θελεις δωσε μου το mail σου να σε κανω invite.Τωρα σχετικα με το αν ειναι αυθεντικα ή οχι:Η brandsGalaxy αγοράζει προϊόντα μόνο απευθείας από τους κατασκευαστές ή τους επίσημους διανομείς των κατασκευαστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα μας τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά. Tώρα τι να σου πω... 1
cris41 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δες εδω http://www.facebook.com/brandsgalaxy?fref=ts Επισης αν θελεις δωσε μου το mail σου να σε κανω invite.Τωρα σχετικα με το αν ειναι αυθεντικα ή οχι:Η brandsGalaxy αγοράζει προϊόντα μόνο απευθείας από τους κατασκευαστές ή τους επίσημους διανομείς των κατασκευαστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα μας τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά. Tώρα τι να σου πω... Μπορεις να γραφτεις και ΔΩΡΕΑΝ http://www.brandsgalaxy.gr/landing/google?gclid=CM64gMrGw7YCFc5a3god-woATA Ελεος με τον καθε ενα που παει να αρπαξει λεφτα.
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εχω ηδη γραφτει απο το πρωι αλλα αυτην την προσφορα για RL δεν την βλεπω. Μονο για την Δευτερα ηταν?
salazar1991 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Η προσφορά έχει λείξει..Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέτα και κράτησε μέχρι την Παρασκευή!
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ρε παιδια ειχα βρει ενα μαγαζακι στην αρχη της Μπουμπουλινας που πουλαγε ρουχα Harley Davidson, και σημερα που πηγα απο κει να παρω κανα t-shirtaki ειχε κλεισε και ανοιξε φαγαδικο στην θεση του, και ρωτησα και εμαθα πως τελικα εκλεισαν ολα τα μαγαζια που πουλουν ειδη Harley Davidson στην Ελλαδα. Αληθευει αυτο? Δηλαδη τετοια τωρα μονο απο εξωτερικο?
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Έκλεισε η εταιρεία Harley Davidson.και στο εξωτερικό υπάρχουν περιορισμένα κπμματια.
original911 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Έκλεισε η εταιρεία Harley Davidson.και στο εξωτερικό υπάρχουν περιορισμένα κπμματια. Σοβαρα μιλας??Τι εννοεις εκλεισε ομως?
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σοβαρα μιλας??Τι εννοεις εκλεισε ομως? πτωχευση !
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ζντοινγκ, εγω νομιζα οτι εκλεισε στην Ελλαδα, εσυ λες γενικοτερα σαν εταιρια στο παγκοσμιως και στο συνολο της? Οντως εχει γινει κατι τετοιο και δεν το πηραμε χαμπαρι? Αυτο ειναι μεγαλη ειδηση.
original911 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 πτωχευση ! Φιλε μου εισαι σιγουρος για αυτο που λες??
therock Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αλλο θεμα τωρα, ξερει κανεις που μπορω να βρω κολυμβητικο μαγιο πισινας Nike? Το ζηελψα απο ενα φιλο μου που το φοραγε περσυ και πηγα σε Nike Stores Και μου ειπαν πως τα συγκεκριμενα εχουν 3 χρονια να τα φερουν. Δοκιμασα και Ιντερσπορτ, ουτε εκει ειχε τιποτα? Πουθενα αλλου?
xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Φιλε μου εισαι σιγουρος για αυτο που λες?? ετσι μου ειπε εμπορος που ειναι στην αγορα μια 20 ετια+ και ειχε αυτη τη μαρκα ρουχων, η εταιρεια εκλεισε για οικονομικους λογους !
viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ετσι μου ειπε εμπορος που ειναι στην αγορα μια 20 ετια+ και ειχε αυτη τη μαρκα ρουχων, η εταιρεια εκλεισε για οικονομικους λογους ! ελληνες εμποροι... http://www.harley-davidson.com/store/
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Όχι σχετικό με ρούχα αλλά σίγουρα κάποιους ή μάλλον κάποιες θα ενδιαφέρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα