rallistas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Απο εμενα τωρα.Το καθαρισα ολοκληρο το pc και παλι τα ιδια.Το μηχανημα ειναι C2D με Χ1950PRO AGP καρτα γραφικων.Σε safe mode μπαινει στα windows.Κανονικα,οχι.Και drivers που απεγκατεστησα παλι τα ιδια.
Heav3n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Update: 1. έκανα memtest όλα καθαρά δεν έκλεισε καθόλου το pc όσο γινόταν το τεστ και ούτε errors, άρα ραμ κομπλε 2. μετά κατάφερα να βάλω το hdsentinel και μου δείχνει ότι ο ένας σκληρός(που έχω για data) εχει "4 bad sectors on the disc surface. the contects of these sectors were moved to the spare area" αυτό παίζει ρόλο? για τα μπλου σκριν και ρεσταρτ? για κάποια άλλα τεστ θέλει να πληρώσεις λέει και δεν μπορώ να τα κάνω.. 3. Έτρεξα και το furnark 10 λεπτά 60 θερμοκρασία μαξ , 63 fps avg κλπ έκανε ρεστάρτ μετά.. τι παίζει τελικα? :/
cloak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αφου το furmark δεν ολοκληρωθηκε πρεπει να δοκιμασεις μια αλλη καρτα γραφικων η να δεις αν αυτη εχει σκασμενους πυκνωτες, οποτε αν εχει πας για αλλαγη καρτας γραφικων
Heav3n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Πριν είχα την ATI 2900pro και είχε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και πέρυσι την άλλαξα με εγγύηση από το πλαίσιο και μου δώσαν αυτήν την HD5750...αν όντως χάλασε πάλι η κάρτα....μήπως φταίει κάτι άλλο και το παθαίνουν αυτό;Ή είναι θέμα φθοράς/τυχαίο;
cloak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ειναι θεμα ποιοτητας κατασκευης το εχω παθει και γω με καρτα που αλλαχτηκε και ξανααλλαχτηκε.... δες τους πυκνωτες και αν δεν ειναι σκασμενοι δοκιμασε καποια αλλη απο κανενα φιλο και βλεπουμε
Heav3n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 βασικά την έβγαλα την κάρτα και δοκίμασα με την onboard και πάλι τα ίδια.... (νόμιζα είχε πρόβλημα η onboard και δεν δοκίμασα πιο μπροστά, γιατί πιο παλιά με dvi δεν δούλευε..αλλά τώρα με vga δούλεψε) άρα δεν φταίει ούτε η κάρτα; εκτός αν φταίει και η onboard γιατί το dvi δεν δουλεύει τι έμεινε; τροφοδοτικό; ή mobo; αλλά αν ήταν τροφοδοτικό δεν θα έβγαζε μπλε οθόνη σωστά; mobo έχω ASUS M2A-VM τι άλλο να τεστάρω πριν αγοράσω κάτι;
cloak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μην αγορασεις κατι χωρις να εισαι σιγουρος οτι φταιει. μητρικη εινα δυσκολο να δοκιμασεις, οποτε κατα την γνωμη μου πηγαινε τον υπολογιστη σε καποιο σερβις. Γιατι αν παρεις μητρικη και δεν φταιει θα πρεπει να πας για τροφοδοτικο και παει λεγοντας....
Heav3n Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 έκανα CHKDSK /R /F για τον σκληρό και έβγαζε κάποια πράγματα ότι διόρθωσε orphan files και διάφορα άλλα στο 2ο και 3ο βήμα απτα 5 και στο 5ο βήμα εκεί που έλεγε checking free space έτρωγε μπλε οθόνη *** STOP: 0x00000124 (etc,...,...,etc) δεν ξέρω θα πάω τους σκληρούς για κανα check αν είναι που έχουν και εγγύηση, το pc όλο δεν το πάω...εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λύση ps. τρέχω live cd ubuntu 9.10 τώρα και δεν έχει κλείσει...
Heav3n Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εβγαλα τη cpu γιατί είχε υψηλή θερμοκρασία(70c μετά το memtest όλη νύχτα)...να δοκιμάσω να βάλω άλλη πάστα.... και είδα από πισω που έχει καμια 10ρια πυκνωτές στη mobo οι 2 είναι φουσκωμένοι...τι κάνω;
cloak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εβγαλα τη cpu γιατί είχε υψηλή θερμοκρασία(70c μετά το memtest όλη νύχτα)...να δοκιμάσω να βάλω άλλη πάστα.... και είδα από πισω που έχει καμια 10ρια πυκνωτές στι mobo οι 2 είναι φουσκωμένοι...τι κάνω; Εννοεις εβγαλες την καρτα γραφικών (gpu) γιατι η cpu (επεξεργαστης) δεν εχει πυκνωτες!!! Αν η καρτα γραφικων ειναι στην εγγυηση πας για αλλαγη
Heav3n Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 όχι cpu, στη mobo είπα δηλ. motherboard..ίσως δεν το γραψα ξεκάθαρα Άμα ήταν η κάρτα έχω εγγύηση...καλά θα ήταν...αλλά στην mobo δεν έχω. Να ψάξω ηλεκτρονικό για αλλαγή πυκνωτή; Στο eshop βρήκα μια με AM2 socket asrock με 50e πάντως..
cloak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εσυ σωστα το εγραψες εγω δεν το διαβασα σωστα... Αρα μαλλον πας για μητρικη, AM2, οποτε ας προτεινουν αυτοι που εχουν εμπειρια σε AMD
Heav3n Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ok ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Θα κοιτάξω μήπως γίνεται να αντικαταστήσω τους πυκνωτές αλλιώς παίρνω new mobo.
Heav3n Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τελικά και που άλλαξα τους πυκνωτές δεν έφτιαξε το πρόβλημα...ξαναέσκασαν....οπότε θέλει αλλαγή η μητρική, τροφοδοτικό κλπ Τι μου προτείνετε να αγοράσω? Κουτι (μια κ το άλλο ήταν απο προηγούμενη αναβάθμιση θα το αλλάξω και αυτό) και κανα ανεμηστήρι έξτρα? Μητρική ΑΜ2 (έχω τον AMD 6000+ , DDR2 3GB, ATI 5750, 2 SATA σκληρούς , 2 IDE DVD, 1 κάρτα ήχου soundblaster) Τροφοδοτικό Γενικά αυτά τα 3 όσο πιο φτηνά γίνεται. Μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.